Poradna duly
Jana Čurdová
Pěkný večer.
Péťu jsem vyhnala na pivo, tak mám chvíli klid
.
Meduli, ať test na cukr zítra dobře dopadne a manžovi držím taky palce, ať se tomu drátování vyhne…
Vidím, že jste dnes byly po nákupech.. Teď budu mít volněji, tak taky někam vyrazím.
Dnes jsem dojela z práce, vybalila věci, které jsem si do práce za ty 3 roky natahala, uklidila a dřímala
. Začíná se mi doma líbit
.
Příští týden bych už měla objednat ten kočárek. Objednací lhůta je 6-8 týdnů, tak ať máme kočárek v půlce ledna doma…
Ahoj spolumatky!
Já byla dnes poprvé na těhuplavání. Úžasná smečka vorvaňů. A jsem totálně oddělaná. NApřed jsem nebyla schopná vydechnout do vody - normálně jsem se dusila. PAk to povolilo, ale mazec. No a proháněla nás tak, že jsem sice uvolněná, ale skoro v bezvědomí. TAkže mizím v posteli s vydatnou večeří…
Všechny zdravím!
Ahojky!tak jsem zpět z toho kojícího kurzu.....No na začátku mazec, mě sestra pslala dopředu pak sestra ze předu mě poslala do zadu
Tam ani nevěděli že nějaký takový kurz je, tak jsem čekala na jednu sestru ta řekla že to je ale že ta paní ještě nedorazila a že jsem přišla brzy…tak jsem řekla že vím, ale že mi dýl bus nejede, nebo jede ale že bych se dostavila pozdě.....No Pak si mě ta paní vyzvedla asi ve třičtvrtě na 2 no a byla jsem tam sama,a do 14:10
tak mi povídala co s tím novorozencem tam dělají a o kojení.no a já se ptala na to co mě zajímalo…Bylo to fakt super…Ani jsme nestihly video.Tak mi DVD půjčila domu. za poplatek 50KČ(PRÝ PO VRÁCENÍ, VRÁTÍ..A KDYŽ NE TAK NEVADÍ) No a tak jsem jí říkala že v úterý na kurzu byly plný porodní sály a jestli by bylo možný to zhlídnout dnes…Řekla že se zeptá ale že neví, že je to tam teď hektický.No a nakonec jsem mohla to si mě převzala jiná sestra a ukázala mi malý a velký porodní sál.V tom 3 byla nějaká mamina(tak ten mi neukazovala) No tak jsem ráda, že jsem to viděla…
Jo a mám blbej pocit.Jindřišku jsem naposled cejtila dopoledne a od té doby nic. Po jídle jsem si lehla poplácala si břicho a nic…vždy mi na poplácání odpověděla kopanečkem…No tak uvidím zítra ráno..... Třeba po spršce až se natáhnu tak se hejbne.....
Dobré ráno,
tady se při pátku lenoší ![]()
Daisy: tak to si měla individuální lekci, to je super
A neboj,Jindřiška tam je v pořádku,tak ji nebuď poplácáváním na břicho ![]()
Ahoj holky,
dneska sem se krásně vyspala, ani jednou sem nebyla na wc, teda krom v 6 ráno kdy vstával manža
a brouček taky spinkal, asi se bojí čertů
tak je hodnej a to samý je určo u tebe Daisy ![]()
To já kolikrát mám holky pocit že ho skoro necítím a manža dána pupík ucho a slkyší ho krásně jak se tam mela, ten náš tam má asi zatím dost místa takže zvláda obraty bez dotyku
Ale semtam řádí jak tajfun ![]()
Dneska mám holky v plánu píct perníčky tak doufám že se povedou,mám udělaný těsto z 1kg mouky ( i pro mamku) tak mám dneska co dělat.
Včera sme byli našim ukázat DVD tak se mamka kochala 2× dokola.
Tak se holky mějte du se dát do pucu a pustit se do toho pečení, už mám na mě chuť
semtam nakouknu ![]()
Dobré dopoledne ![]()
Tak jsem zpátky z cukrovkového testu
Byla to uplná pohodička, krev teda berou u nás ze žíly no a ten sladkej blivajz mi rozmíchala v půl litru čaje takže to chutnalo jako lehce přeslazenej čaj, nic strašnýho, klidně bych to pila každej den
výsledky budu vědět až v pondělí. A teď tady luxuju ledničku protože jsem měla od rána děsnej hlad ![]()
AHOJ pupíci…
tak se sem dostávám až te´d,včera jsem dojela domů totál vyřízená až v 20h.tak jsem jen hodila sprchu,večeři a zalehli sme s manžou k Tv…
No,pokoupila jsem toho dost na Vánoce,takže už pojedem jen s manžou dokoupit dárek pro rodiče a mou mamku(ale to už víme co)tak je to v poho a to jsem ráda…nesnáším vymýšlení a shon na poslední chvíli… ![]()
Dneska budu taky péct perníčky,ale až odpoledne,jak tady budu mít neteř Káťu a te´d mě čeká dělání oběda(dneska sekaná s bramborem)a trochu ten úklid.Taky jsemsi včera nakoupila ty serepetičky na věnečky,tak budu dělat ještě mamce a babičce…už se ptali
(dělám jim každý rok)
Jinak co si pamatuju:
PETI:tak to jsi měla super,že jsi to mohla mít v čajíku,to by se každé z nás pilo jedna báseň…ale kdyby jsi pila jen ve vodě jako my,určo bys neříkala, že by sis to dala každý den
A kde máme jako vyfocený kočárek a ostatní věcičky,noo?! ![]()
ILČI:taky se tak budíš?Jak jde manža do práce a potom nemůžeš usnout a pak usneš a vzbudíš se docela pozdě?!
já to tak mám,malá ke všemu ještě tak hodinu kope(už jsem manžovi říkala,ať na mě nemluví,že ho malá slyší a pak je vzhůru a já taky
)a pak jak usnu,vzbudím se třeba v devět,v půl 10h…ale zase mě te´d nic netlačí…tak proč se nevyspat,no ne?!
A je krásné,že se líbilo tak dvd ![]()
MEDULI:a kdepak ty jsi s pocitem pití cukříkové vody,no?! Manžovi řekni,že jako neexistuje,že ti zabírá počítač,že tě tu potřebujeme,hm?A a´t mu to dobře dopadne a je vše ok!!!!!!
SAMMY:tak jak je doma,užíváš si to,nebo je ti doma smutno po práci?! ![]()
DAISY:neboj,já třeba taky někdy malou cítím ráno,potom až třeba jeden kop odpoledne a pak večer..nejvíc je teda aktivní(jak sjem vypozorovala)jak jdu večer spát a pak ráno v tu půl 6tou hodinku…Už tě Jindřiška pokopkala?
BEFI_že je to super den,když si s nějakou kamarádkou,sestrou či někým vyjdeš,pěkně po obchodech,pak na oběd,pokecat…
já to tak měla včera a super den,kámoška se smála,že příště už pojedeme s malou a ona ji bude vozit..manža jí na to,že teda ještě neví,jestli ji Adélku půjčí,tak ať se neraduje předčasně
A penízky super,alespoň před Vánocema a vlstně tvým odchodem z práce máš odměnu,zasloužíš si ji!!!
JInak všechny moooc a mooc zdravím.
bef kočárek vyfotím neboj, ale teď je vykuchanej protože jsem vyprala všechno co šlo odmontovat a teď se mi to venku suší
Jo a letí to opravdu děsně, za chvíli jdem rodit ![]()
Mae jojo taky mám semtam problém na kterou zvás sem chtěla reagovat ![]()
No letí to ty už si počínaje dneškem v 8 to je síla a dívala sem se že už jen 58 dní to já mám ještě neco kolem 90 ale letí to běda.
Si teď pouštím vánoční písničky a peču o106, je to bezva ![]()
Tak já du ať se mi to nepřipáli
Holky já chci jkít taky s kamoškou nakupovat ale večina už mají děti kolem roku a víc a stěma to moc nejde ach jo.
Jo a to sem vám neřekla, byla sem se včera mrknout na malýho Honzíčka, no hezky se pronese hajdalák 4kg sou 4kg, sem se i zapotila, ale chudáčka bolelo bříško tak se kroutzil ale je miloučkej. Jo a mám další sestřičku co mě zná a je přímo na novoreneckým, no mě tam snad budou znát všichni a sestřička z gyndy se semnou taky zastavila (u nás je to na jednom patře a přez gyndu se de na novorezenecký) Jo a zjistila sem že je další kamarádky těhu a že se jim to asi povedlo o svatební noci
takže to máme u nás naplánovaný tak že já pak za měsíc kamoška Zuzka a pak za další měsíc kamoška Jitka tak to je bezva sem ráda že budu mít ským drandit s kočárkama ![]()
Ahojky!
Pe´ti:Tak pak písni v po co ti vyšlo…A je dobře že ti to nevadilo…Myslela jsem že ti to chutnat nebude, když nemáš ráda sladký…
Včera když jsem se natáhla do postýlky tak málá měla asi škitku a asi si tam šoupla nožičkou jemně.No a ráno už se tam malinko hemžila a by asi 3 větší kopanečky.Pak usnula a teď se tam převaluje......
No včera mě to vyplašilo páč den předtím měl v noci bolelo to břicho a včera bylo celkem tvrdé a cítila jsem jí jen ráno.Normálně se mi tam hemží minimálně 3× za den.A občas se tam převalí a tak…
No a jak jsem byla v Táboře tak to se tam hemžila jak vzteklá, ale to bylo asi tím že jsem u našich pila kafe (na to není zvyklá)
Tak dnes už jsem klidná. ![]()