Poradna duly
Jana Čurdová
Peti: no,mě to mamka určitě vycídí,jen mě k tomu nepustí
. Už tak mi minule při návštěvě chtěla odvést oblečky,že je vezme k sobě a že je vypere,tak už jsem jí musela krotit,at neblázní.
Mae: pupík máš ukázkovej,hezkej
!
Ilči: většinou se tady fotky ukládaj do naší galerky Jarnátek,najdeš to ve fotogalerii,a pak si zkopíruješ z vlastností té fotky adresu a před a za dát to img
Sammy : ty máš ale hodnou holčičku,že vám dovolí změřit ji,to u tý mý to nejde už tak od 16týdne,jak se tam kroutí ![]()
Užij si to v práci,hezký den ![]()
Tady sou ty fotky, ale snažila sem se to do PC narvat díky Foťáku takže nic moc.
http://imb.lide.cz/…1B3E0000.jpg#…
http://imb.lide.cz/…11390000.jpg#…
Holky sem úúúúúplně blbá nevím jak mám do těch jarňátek do té fotogalerie to vložit, takže opět to mám z lidé.cz
kacudko no me ten vnitrek korby jde krasne odepnout a hodit do pracky. a navic ten kocar skutecne pachne novotou, ja jsem na tyhle smrady silene hakliva, vadi mi to.
ilco zvrchu to nebudu delat saponatem, jen cistou vodou asi nebo s mydlem, no jeste nevim uvidim ![]()
ty fotky vkladam tady do nasi fotogalerie - nahore vlevo zvolis fotogalerie - vyberes diskuzi Jarnatka 2009 - a pak uz to nahrajes primo od sebe z PC ![]()
bef moje mamina je taky takovej pověrčivej plašan. naposledy mi zase volala jestli uz mam zamluveny misto v porodnici ze ted bylo ve zpravach jak je plno strasne. tak uz jsem na ni nepekne vyjela, ze at porad se vsim neplasi, ze mam domluveny misto pred porodnici na parkovisti kde hodlam to dite vytlacit
a taky mi porad rikala jak nemam nic dopredu kupovat a tak, tak jsem ji rekla ze teda nebudu nic kupovat, ale ze teda v lednu at mi posle cca 50 tisic abych mohla koupit veskery vybaveni naraz - tak od ty doby mi do toho nemluvi
Vcera jsem ji volala ze uz mame kocar tak kupodivu ani nerikala at ho odvezem z baraku pryc, asi uz si zvykla ze se nedam ![]()
Nakukuji..Ve 12 už jedu.
Mae:pěkný pupíček..
Samy:Gratulka ke KO…
Holky asi jsem zhřešila
dala jsem si kousek vánočky…A teď mám z toho hrozně blbej pocit......To byl blbej nápad, už jí jíst nebudu, chjo.....Když já mám hroznou chuť na makovku (tu asi taky nemůžu) jenže tu tam nemělia měli tam nějakou čertovskou vánočku…Byla posypaná mákem.Snědla jsem asi necelou půlku…Chjo, jsem fakt blbá!
Daisy vklidu, prosimtě kamoška měla taky cukrovku ale kafe bez cukru si nedokázala představit tak ho sladila dál, prcek se sice teď narodil omalinko větší ale vpohodě 3,9 a 52cm neboj a kolik jindřiška naposled vážila?
Tak sem ti daisy hledala tabulku průměrný váhy a nenašla sem jak na potvoru, ho ale asi ste malinko větší ale to jedno shřešení neva, neboj, horší je to že se tím trápíš a pak trápíš i jindřišku, takže klid ![]()
daisy myslím že podle té váhy byla Jindřiška akorát, nebyla větší, takže v klidu, tak sis kor dala kus vánočky no, z toho si hlavu nedělej, maximálně si budeš nadávat až budeš tlačit pětikilový mímo
neboj ani to nebudeš
možná tak nakonec dopadnu já, kuba je obřík ![]()
Daisy tak sem kecala podle týhle tabulky http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…
si pěkně ukázková zato náš Miki je malinko menší ale on to dožene, je to stejně jen orientační tabulka ![]()
taky holky valím zavést neteře do hraní a za kamoškou na miminko do porodky už se těším
papa
JARŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif
// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 16.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 11.12.
/ 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 9.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ??. / 1 dítko/ holčička JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 17.12. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 11.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO 3.12. / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko
Chlapeček 7× Holčička 9×
http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty
NÁLEZKYNĚ
Jezinka //
Hezké odpoledne, těhulinky! ![]()
Tak js zase na chvíli vyšťouchla mého lazara od pc ![]()
Děkuji všem za pochvalu chaloupky
dneska dělám druhou, tak snad bude ještě vymakanější ![]()
Ráno js byla s kamarádkou na vánoční výstavě a nakoupila spoustu blbostí - ozdůbky na stomeček, vykrajovátka, betlémek a růžovou čepičku s ouškama pro malou na březen
pak jsme si daly obídek, bylo to fajn.
Zítra ráno na 6:45 frčím do Náchoda na cukr blivajz, tak snad to dopadne dobře a nebudu muset omezit sladký, to bych teď v těhu a ještě k tomu kolem Vánoc nezvládla! Manžela rovnou vezu na kontrolu s tou nohou, tak se modlím, aby mu to dosádrovali a nemusel na zdrátování - operaci, bojim bojim ![]()
Befi , jj, dr. mám taky kolem čtyřicítky, všechny ženský jsou z něj paf
já musím přiznat, že můj typ není
jinak fotky ze 4D jsou náhodou super!!! ![]()
Sammy , bezva, že kontrola dopadla dobře, si člověk vždycky oddychne, viď! a 38 cm, to už je velká princezna! ![]()
Daisy , jj, na cukr jedu do Na ..tak ten kuzr jsi měla zdarma a bez ukázky porodního sálu? Ale jinak dobrý, ne? Na konci prosince tam taky zavolám ![]()
Miruš , tak to běháš v noci často! Já zatím vůbec a to piju jako duha …však ono to přijde, hih. a bříško máš akorát, hezký ![]()
Ilčo , fotečky jsou špatně vidět, ale jinak sis to 3D koukám hezky užila, bezva! ![]()
Dituš , tak test s rohlíkem, jo? to zní zajímavě
určitě bych být tebou za tou dr. zašla, ať se zbytečně nenervuješ ![]()
Peti , jé, ty už si drandíš s kočárkem, se máš! Těším se na fotky!!
A co pupíno, ještě tě bolí? Mě poslední 3 dny taky, je to teda dosti nepříjemný ![]()
Mischni , se máš, že už máš dárečky nakoupený, závidím ![]()
Všechny ostatní zdravím!!!! ![]()
Ahoj všem,
včerejší kontrola dopadla opět jako obvykle - mám zvolnit, protože CS je vysoký
. No straší mě už takhle dost dlouho, tak to snad ještě nějaký týden vydržíme 2v1
.
17.12. mě čaká cukrovka, tak to snad přežiji ve zdraví a 23.12. další kontrola,abych nevyšla ze cviku
.
Omlouvám se, nedočítala jsem, nestíhám, takže nereaguji na nic.
ahojte,
tak já dnes měla nakupovací po Praze a spojila jsem to s obědem se ségrou (v hotovkách kam chodíme na oběd měli zrovna lososa s teplou zeleninou a bramborama-no,mega mnamka
)
Pokoupila pár dárků - zjištuju,že nakupuju furt pro stejný osoby,a pro jiné nemám ale vůbec nic! ![]()
No,a ted jsem ráda,že už sedím doma ![]()
Taky jsem dnes dostala výplatní pásku,dostali jsme 85% 13.platu (v červnu bylo 50%,takže nám dohromady letos dali 135% prům.platu).Takže peníze navíc fajn,ale upřímně, jsem to očekávala lepší a byla slíbená odměna,která nedorazila…Nu což,sejde z očí,sejde z mysli… ![]()
Ajule: ono zvolnit s tou malou cácorkou,asi moc nejde,co? Ale bacha,ne že předběhneš v rození Petru ![]()
Medu: tak at cukr dobře dopadne! Já bez sladkýho ted neumím žít
JO,a viděla jsem dnes mladý pár,měli dvojčátka a šli po ulici a každý měl jedno v takový tý klokánce na prsou u sebe,obě míma byli ještě v takových veselých kombinezkách,no prostě nádhera,a rodiče zřejmě pohodáři ![]()