JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
437
5.12.08 19:43

mae už můžu polykat tak je mi hej :lol:
rozšiřuji svůj seznam jmen.....Bože proč je tolik hezkých jmen a tak málo dětí :lol: … Roni, Rosemary,Colette,Frances a Ninette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
5.12.08 19:47

MALVI:kočárek pěkný..... :wink: jéje,takové jména,já sjem spíš na ty české-Adélka u nás vyhrála,ale jinak Verunka,Erička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
5.12.08 21:07

ahoj jarňátka ,
tak jsem vám chtěla napsat, že Mikuláš nám nadělil 7mm prcka, kterýmu krásně ťuká srdíčko, je mu 6týdnů a tři dny (podle PM by měl být 7+1, ale měla jsem ovulaci o 5-7dnů později než podle učebnice).
Milan byl se mnou a bylo to moc hezký.
Nepřipouštím si nějaký negativní myšlenky a když přijdou chmury, tak je rychle odháním a věřím, že tohle mimino bude ok a zvládneme to spolu v pořádku až do konce července ;-)

krásný advent a žádné starosti vám všem přeje Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
5.12.08 21:30

OBRÁZKU-JANI:to bude ok,neboj,myslím na tebe a držím palečky,a´t vše dopadne dobře!!!!

Jinak všem přeju krásnou páteční a mikulášsky čertovní :wink: noc,jdu zalehnout,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
5.12.08 22:43

Obrázku - to je super zpráva,gratuluju :-)

Malvi - tak z těchto jmen bych si nevybrala,ty co si sem dávala minule byly lepší i když už přesně nevím jaké to byly :oops: :lol:
Kočárek vypadá pěkně.

Pečeme s mamkou cukroví,tak čekáme ještě na jeden plech a můžeme jít chrnět.
O víkendu tu nebudu,jedu s našima na chalupu tak přeju všem krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.12.08 08:51

Ahojky holky,
ještě asi chrupčíte co? no neva já zachvilku jedu s našima nakupovat do Brna, tak se du taky pomalu chystat.
mali kočárek je moc hezkej, sem ho nedávno viděla na živo i s dítětem ale už ve sportovní verzi, paní stím jela po dlažebních kostkách a přišlo mi že je to napohodu.
Holky děkuju za pochvalu perníčku, dneska sem chtěla zavírat okno a přemýšlela sem od čeho mě bolí ruce, no jo od válečku :lol:
Holky dneska tady asi moc nebudu, nevím kdy se vrátíme z nákupu a pak má dojít švagrová se kouknout na DVD a pak na 7 deme zapíjet malýho Honzíka.
Takže zatím ahojky holky.
Jo a obrázku krásnej dáreček k mikulášovi :-), teď ještě jestli z toho bude čertík a nebo andílek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.12.08 09:12

Mae tak sem se ti proklikala až na to kde si ho vybereš tak snad pošlu správnej odkaz http://women.evenhealth.com/…-avatars.cgi
jinak já kojo podprdu musím ještě vyzkoušet já teď nosím od triumfu podprdu velikost 85 D no a mám obavy že budu muset ještě větší, ach jo :roll:
tak ahojky já valím po nákupech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
6.12.08 09:22

JARŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif

// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 16.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 11.12.
/ 0 dětí / holčička
MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 9.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ??. / 1 dítko/ holčička
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček
BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 17.12. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 11.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO 23.12. / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček
MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko

Chlapeček 7× Holčička 9×

http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty 

NÁLEZKYNĚ :dance: Jezinka //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
6.12.08 09:24

Ahojky …
zdravím všechny pupíky :lol:
nedočítám ..ale přeci ..

Obrázek …vau ..paráda …gratuluji a přeji jen pohodové těhu .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
6.12.08 09:33

Hezké ránko všem :wink:

Tak js se na chvilku vecpala k pc, je nonstop okupován :evil: :) ale zase aspoň stihnu spoustu jiných věcí, no 8)

Musím se pochlubit, že jsme v pátek v nemocnici dobře pochodili, manželovi nechali sádru a na operaci nemusí, jupííí! Tak snad za 4 týdny už bude zase použitelný a bude vozit a obskakovat on mě 8)

Já js rovnou sfoukla ten cukr test. Vzali mi krev, ale ta hodnota mi vyšla 5,7 a to bylo na hraně, tak js musela čekat půl hodiny na přesnější výsledek z laborky no a dobrý, uf. Tak js si vypila glukózu ve vodě (chutnalo mi to jako nezředěný sipur, šlo to) a za dvě hodinky znovu odběr krve. Mám pěknou modřinu :roll: Výsledky budou v pondělí.

Jinak js včera dozdobila druhou chaloupku a upekla perníčky, teď ještě musím nakoupit suroviny na cukroví, ale štve mě, že ty nákupy teď musím tahat sama, chjo :?

Sammy , tak příští týden budeš objednávat kočárek? Já taky přemýšlím, že zajedu do HK a objednám ho. Ty ho budeš mít doma? nejsi pověrčivá? :wink: já bych si ho taky nejradši hned odvezla domů, zatím zvažuju 8)
Daisy , tak kojenecký kurz jsi spojila i s prohlídkou porodního sálu, bezva! Je to tam hezký, viď! Viděla js celou porodnici na fotkách :)
Peti , tak cukřík šel vydržet, že jo? :wink: teď ještě ty výsledky abysme měly ok!
Ilco , koukám, že jsi taky pekla perňuchy, máš je krásný! Ještě to zdobení, kdyby nebylo tak zdlouhavý, co? :? :)
Obrázku , veeeliká gratulace k srdíčku!!!! :dance: a moc Vám držím pěstičky, teď to rozhodně dobře dopadne, je fajn, že myslíš pozitivně!! Opatruj se!! :wink:

Všechny ostatní zdravím! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.12.08 09:48

Ahoj berunky!!!
jak se hajalo a co podniknete o víkendíku?!
Tady je mlha,ale docela to s počasím jde…včera jsem byla překvapená,manža došel z piva už o půl desáté,čekala jsem mnohem dýl,když byl ten průvod čertů…ale šel na 9h do práce,tak proto..ale říkal, že v hospodě to byl děs,opilé holky které ani neznal dokonce lozily i na pánské wc…no ještěže došel brzo domů :lol: :lol: :wink:
Dneska jsem tedy sama,ale jen do 14h.tak jdu vařit a péct ty perníčky a uklidit…

MEDULI:tak to je suoper,myslela jsem na vás,aby to manžovi dopadlo dobře,aby ti mohl potom pomáhat,takhle by to bylo naprd,zrovna v tuhle chvíli,kdy ho budeš i potřebovat(už i kolem těch nákupů apod.)a cukr se dal zvládnout,viď? Já to taky měla v té vodě a taky jsem všem popisovala že to chutnalo jako nezředěný citronový sirup,ale že to mělo při spolknutí takovou drsnou chu´t jakoby…
Tak pak šupni i druhou chaloupku :wink:

ILČI:já si právě ve čtvrtek kupovala jednu podprsenku 80C a je mi akorát,prostě na nošení teď,protože ty „staré“ mě tahnou jakoby pod prsama,jak se tam bříško andová,no a proto jsem si objednala tu 80D,tak snad bude stačit :wink:
Jinak tu adresku metříku mám,jen tam nevím jak postupovat :oops:
A ať se nákupky vyvedou,nás to s manžou taky v týdnu čeká,ať už opravdu dokoupíme zbytek,ať máme klid…miluju Vánoce,ale ti lidi okolo jsou za trest :evil: jak se všichni cpou…
A nediv se,tolik perníčků,aby tě nebolely ruce :lol: ale stojí za to,ne?!

Tak zatím mamušky papa,já se ukážu,pokud tady nebude mrtvo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.12.08 10:02

MEDU:tak sjem ten metřík zvládla,ale zase mi tam už nevleze nic napsat…že je podpis dlouhý..jen KO a věk..jaktože tobě tam toho vleze tolik a přitom máme jakoby metříky stejné? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
6.12.08 10:35

čau kočky, tak dneska je mi už líp po psychické stránce, ovšem po fyzické je to pořád na ho*no :( Už si fakt přijdu trapná a jak stoletá stařenka, tak se snažím normálně fungovat, teď jsem umyla okno v kuchyni, vysála podkroví, peru, uklízim skříňky, ale jsem teda fakt mrtvá :( Nehorázně mě bolej pánevní kosti - jak když na zadku, nevím moc jak to popsat ale každej pohyb mě bolí, chůze děs běs, ale sezení či ležení není o moc lepší :(

medu snad nám ty cukry vyjdou ok, taky máš výsledky v pondělí jo? a fajn že manžel nemusí na operaci, jen je blbý že zrovna teď ti nemůže pomáhat - no ale zase lepší teď než až po porodu, to ho bude víc potřeba. A na druhou chaloupku se moc těšíme :wink:

mae meduňka má umazané z těch metříků odkazy na ty webovky, takže má jakoby víc místa, záleží tam totiž na počtu znaků co máš napsaný. Jen moc nevím jak ti vysvětlit takle na dálku jak si to smáznout :(

obrazek moc gratuluju k srdíčku a teď už bude všechno ok :)

malví moc pěknej kočárek :) A zrovna ty si stěžuješ na málo dětí k tolika jménům :lol: :lol: :lol: Já mám problém opačnej, jména mi přijdou nedostatečně krásný pro naše dítě :lol: :lol: :lol:

tak se tu mějte, nakouknu asi zas až večer nebo zítra. jdu se opět odvalit něco dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
6.12.08 10:38

Ahojky!
Holky tak jsem včera nestihla dojít.Ještě jsme nakládali maso na dnešní čínu.A pak jsem šla spinkat…
Tak jsme včera zaplatili kočárek, koupily matraci, přebalovací podložku,hřebínek, manikůru, teploměr do vany a 2 dečky. To je asi vše. Pak jsme sjeli do Hornbachu koupit lampičku a pak do špáru na nákup.

Petí:No s toho si nic nedělej, mi se občas taky hádáme…To je asi všude.Aklidně se vypiš, však jsme tady od toho…

Mae:tak koukám že už metřík máš :wink:

Ilčí:krásný perníčky…

Medu:jj je to tam krásný.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.12.08 10:41

PETI:neboj,nejsi v tom sama,taky mě bolí jakoby kostrč když vstávám a hlavně kyčle,když chodím,to je děs a ke všemu mě jakoby kouše pupík,hrůza…myslím,že to bude čím dál těžší,vždyť se pomalu a jistě blížíme do finále,a jak mimi roste,tak je jasné,že to organismus zatěžuje…odpočívej,hlavně nedělej moc věcí zaráz,jak pocítíš,že je ti ouvej,lehni a odpočiň si…nikomu nemusíš vysvětlovat či se stydět jak ti je,každý těhotenství prožívá jinak a na každého se můžeš tak akorát vyprdnout!!!!!! :wink:

Já hodila věci do pračky,uklidila kuchyň,vysála v ložnici a jdu vařit..ale poobědě si chvíli lehnu k tv,než se pustím do pečení..nic se nemá přehánět!!!!Tak zatím páčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí