JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
10.12.08 12:17

tak jsem pri obede stihla i udelat testo na linecky :) ale asi jeste nebudu nic pect, necham to na pristi tyden, testo soupnu do mrazaku :) ale ted smrdim jak vanilka :lol: no nic, jdu asi zehlit pliny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.12.08 12:33

Tak já skoukla na dvd Dábel nosí Pradu a přitom jsem lepila fotky do alba (pro naše s mýma a ségřinýma dětskýma fotkama). Úplně jsem zapomněla na oběd,takže ted narychlo rozmrazuju torchu vinný klobásy a dám si ji s chlebem.

Mae: rozhodnutí kdy půjdeš na mateřskou je čistě na tobě,ne na doktorce!! 8-6týdnů před porodem je standard,ale lze ji začít čerpat nejpozději den před porodem (asi to vypíšou zpětně),ale v tomto případě už nemáš nárok na 28týdnů,ale máš to pokrácený o tu dobu,kdy si řádně na mateřskou nešla (využívaj to hlavně ženský,který pracují a mají vysoké výdělky,tak se snaží do poslední chvíle brát plat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
10.12.08 12:36

TAk jsem vás pracně dočetla,snad si budu něco pamatovat a na nikoho nezapomenu,to by mě moc mrzelo :(

VLADI:tak ať je vše ok a na kontrole se uklidníš,já taky vždy šílím a pak je to dobré…ale hlavně i odpočívej ..ale je to asi tak,že čím víc těhu budeme,tím vic si budem i stěžovat :oops: :( ale počkejte na konec ledna nebo tak nějak,rozjedou se porody a nebudem se stačit divit…

DAISY:ty jo,ty jsi takový pracant? :wink: jen taky opatrně,nic se nemá přehánět…A jak jsi psala o věcičkách,já mám pár kusů 56,ale i dokonce 52…tuhle velikost jsem dala i kamarádce,když se jí narodil malý(te´d už má 5měs)a měl 3,20 když se narodil a bylo mu to ..takže kdybych měla mrńouse,tak ať v té 56tce neplave..ale asi to záleží na značkování…

MISCHNI:to je super,že se vám malá tak nakrucovala a ukazovala a fotečky jsou suoper,mě přijde,že na té druhé jakoby měla ručičku u čela a koukala se do dálky :lol: to moje se už na 3 utz dávala ruku na oči,takže se asi nechce ukázat-jaká to bude kráska :lol:

KACU:to ne,8 druhů cukroví?! 8O no nic,budu se tiše stydět,ale zase se obhajovat tím,že u nás se moc sladké nejí,takže by to skončilo v mrazáku…takže tak.A jaké druhy jsi pekla?!

MEDUŠKO:gratulka,že cukr vyšel dobře a dál mlžeš baštit dortíky :wink: a manža-to je případ..on snad s tebou chce být doma i nadále :wink: ale ne,to je legrace,hlavně,že je vše v poho a že se mu nic vesměs nestalo :( :wink:
Jj,kopanečky jsou někdy už tak silné,že i vyjeknu,jak to píchne nebo je to silné,však brzo poznáš sama…nebo se mi naše malá potvůrka za neco mstí :lol:

PETI:díky za rady ohledně mateřské…a koukám,že malý je pěkný macík…ale když ti říkají,že je o 14dnů větší,tak to znamená,že je to jakoby skoro 35tt..to já se narodila a měla jsem 2500g a 45cm…podle mě se mu bude chtít na svět dřív a nebo budeš mít větší mímo 8O ale je pravda,odhady nemusí být přesné,tak se neboj…A dečka je krásná,mám ráda takové barvičky,tak se malému jistě bude líbit..stejně tak je suoer kup ta chůvička s kamerou…kór když je veliký barák a na patra…

BEFI:no jo,už to začíná,strach,že něco nezvládneme,neumíme,ale to přijde po porodu jako samozřejmost a půjde to uvidíš…Já se spíš začínám bát porodu,jak to bude apod.A dneska nic nedělej,pokud se ti nechce,taky jsem dneska líná…půl jedné a já vesměs kromě vyluxování,hození prádla do pračky nic neudělala :oops: 8O
A Eliška se mi líbí-Eli,Elinka…ale je ještě čas a třeba se vám zalíbí jiné jméno…

ILČI:šikovná taky,já nepeču ,i když mě to láká..ale kdo by to jedl?! 8O Stačí perníky a 20ks z cukrárny a od babičky..a je toho bohatě…Co wc?Tímhle si asi taky většina z nás projde,mě to trápilo taky,už ale nevím v kolikátém týdnu to bylo,ale pak se to nějak uoravilo..ale když nejdu třeba dva dny,už je mi těžko… :(

Tak jdu uklidit kuchyň a něco udělat..nebo je to dneska semnou hrůůůza! :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.12.08 12:46

Ilčo: s tím železem. Je mi to úplně trapný to psát. ale já od tý doby co ho beru,mám trvale „černý hovno“ :oops: . Tak si říkám,jestli je to tím.. Jídlem asi ne,to by bylo třeba den dva,a ne 10dní v kuse.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.12.08 13:02

Befi je to tak taky to tak mám a to jím hodně jogurty a tak prostě podle mě světlí potraviny.
tak už mám 40ks upečenejch teď dám další plech a asi ještě jeden mi ze zbytku vyjde ale sem ráda že jak to vytáhnu z trouby tak mám hotovo. pak du uvařit brambory aby manža měl k jitrnici a možná zkusím další druh.
Jo holky kdo budete dělat ty mandlový hvězdičky tak se nedivte že je to taková děsná lepící hnota, já když to válím tak posipu vál oříšky pomletýma a vyhrájím a pomocí nože přesunu na plech, je to takový jiný těsto než klasika na linecky nebo tak. já jen aby ste se nebály že ste něco udělali špatně.
Du pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.12.08 14:59

Teda co holky děláte? já sme dopekla a sem ůplně hotová, sem si myslela jak lehce nezvládnu 3 druhy a sem ráda že sem udělala jeden. Du se válet k telce aspoň na hoďku a pak uvidím co budu dělat dál nebo budu jen čučet a sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.12.08 15:25

Ilčo: koukám,že seš na tom podobně jak já.. Já jsem si nařídila něčím se zabavit a něco dělat,protože jinak jsem schopná se jen válet a sedět u pc :roll:
Tak jsem ted byla po obchodech tady u nás,v květinářství koupila nějaký vánoční blbinky…a parádně jsem se ztrapnila,když jsem řekla,že bych chtěla ten zlatej déšt a ukazovala jsem na jmelí :lol: Tak paní říkala „no,to budete muset počkat až na jaro :lol: “

Koupila jsem si lilek,tak si jdu najít nějakej dobrej receptík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.12.08 15:43

Teda Befi sem se pěkně zasmála, no to já zase držela v ruce zlatou břízu a říkala že chci to jmelí, takže zas tak ojedinělej případ nejsi.
Jo tak lilek jo, no tak ten se prej musí nechat „vyplakat“ aby nebyl hořkej, jinak sem moc lilek nedělala ale jak oněm mluvíš dala bych si ho hned, sem přeslazená tím jak sem olizovala (sakriš teď sem se zamyslela a nevím jetsli měkky nebo tvrdý i :oops: ) sníh.
Teď mám ve skleničce 5 žloutků a nevím co z toho, no snad se něco najde.
Teda já sem mrtvá, ani do sklepa pro brambory se mi nechce.
Teď sem skoro hodinu smolila mail pro naši bandu 10 děcek, každoročně chodíme na večeři, tak sem ji tentokrát zařizovala já, ale než znich dostanu nějaký info to je taky doba, kdy v kolik a kam by se jim líbilo, sem jim dala na vybranou. No tak teď čekám kdo zase odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.12.08 18:05

No tak holky kde sete?
no já du čučet na telku teda.
Sme s manžem teď u véči chrochtali, upekla sem ty jitrnice od našeho řezníká a vytáhli sme kvašený zelí ze škopku a oba sme jen mlaskaly a teploučký brambory, na nás byl teda pohled :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
10.12.08 18:13

Zdravím po dvou dnech pupci :oops: :wink: .

Omlouvám se, ale nedočítala jsem. ítra to snad doženu, takže doufám, že jste všechny ok !

Péťa mi těmi svými výtvory na stěnu na:,–(ila takového brouka do hlavy, že jsem ty 2 dny nedělala nic jiného.
Tak alespoň vkládám fotky, že jsem se fakt neflákala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
10.12.08 20:11

Sammy teda čučím to je fakt pěkný to se nedivím že si tu snama nebyla.
Holky mě děsně pálí žáha až mi zvedá žaludek ach jo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
10.12.08 21:36

sammmy paráda :potlesk: je to příjemnej pocit, když si to člověk vyzdobí podle svého a vlastníma silama co? :wink:

holky já budu asi zase za chvíli nemocná :( u nás doma maj všichni děsnou chřipajznu, dneska už i manžel chrchlá, je uplně zelenej a má horečku :( chjo to mě fakt štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
10.12.08 21:58

SAMMY:krááásné,jak jsi to zvládla,vy jste tady snad všechny malířky či co 8O :wink: Deniska to tam bude mít krásňoučké-už máte i složenou postýlku?!(mě to přišlo podle obrázku)

ILČI,BEFI:dneska byl asi nějaký divný den,ani mě se nic nechtělo a jsem unavená jakobych makala nepřetržitě od rána do večera :lol: :oops: :roll: ale je zítra prý úplněk,tak je to asi tím…

PETI:tak se k manžovi moc netul a hlavně dopuj vitamínky,třeba tě to přejde.manža byl nachlazený asi po roce a já to samozřejmě chytla pak od něj,ale naštěstí jen na pár dnů…tak se drž,ať jsi fit!!! :wink:

Vidím,že dneska je tu prázdno,co to,vždyť není víkend :lol: asi začíná pravý Vánoční shon..za 14dnů jsou tu.
No nic,jdu kukat chvíli taky na Tv a úak zalehnu,tak papa a krásnou noc všem. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
10.12.08 22:03

Ahojky!
Holky tak nějak nestíhám…V rychlosti jsem vás dočetla…Ale reágovat moc nestíhám…
S mamkou jsme tu poklidily, zítra doděláme zbytek. Ještě jsme udělaly těsto na linecký a vanil.rohlíčky. Zítra budem péct. pak půjdem do města. mamka mi koupí pár věcí do porodnice.

Gratuluji ke ko…

Mischni:Krásné fotečky…

Samy:krásné malůvky :)
Tak se opatrujte a já až mi to vyjde tak se stavím.papa a dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
11.12.08 08:47

JARŇÁTKA 2009

http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif

// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / KO 16.12. / 0 dětí / chlapeček DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 11.12. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ??. / 1 dítko/ holčička
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 18.12. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček
BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 17.12. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 11.12. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 30.12. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO 23.12. / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 23.3.2009 / KO 18.12. / 1 dítko / chlapeček
MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 12.12. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko

Chlapeček 7× Holčička 9×

http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty 

NÁLEZKYNĚ :dance: Jezinka //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest