JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
15.12.08 16:10

Tak to je můj pupík

Kojo polštář

Od kamarádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
15.12.08 16:12

DAISY:krásný pupíček,akorát a krásně kula´toučký :wink:
A i obleček je slaďunký…
Já zabalila dárky,uklidila kuchyň a měla tu chvíli synovce a jdu se natáhnout k tv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.12.08 16:14

Jo a taky sem vám holky neřekla že manža mi před chvilkou domluvil utz u pana doktora :-), byl u nich nakupovat a tak se sním bavil a řekla mu ať přídem už mezi 8-9 a né jak mě v telefonu řekla sestra mezi 10-12 to se manžovi moc nehodilo, chtěl jet s klukama na silvestrovskej fotbálek a to se mu akorát krilo, takle pojedu sním teda podle toho jak budu unavená :-) and tam budou i jiný holky a sednem si tam do kavárničky dáme se něco na mňamku a budeme přez skolo na něčumět do hali a pěkně „pomlouvat“ :lol:
No ale i tak sem ráda že o nás dr ví a ještě kdyby věděl že se manža shlídl v jeho jméně a budeme mít jeho jmenovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.12.08 16:18

No daisy pěknej pupík to já ho mám omalinko menší, bych ho sem hodila ale nechce se mě fotit, sem lenoch. ale jak mě lenora opustí tak nafotím :-)
jo a holky u nás teď mají kojo polštář za 375,– tak váhám jestli pořídím nebo to zvládnem s normál polštářema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.12.08 17:04

Zrovna jsem se s kojo plštářem válela na rozloženým gauči.
Včera i dnes mi co hodinu tvrdne břicho,tak se snažím relaxovat.
Jinak ho mám celkově vypouklejší a tvrdší na pravé straně od pupiku.Myslíte,že tam je teda hlavička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.12.08 17:07

To mě taky dneska celkem často tvrdne bříško ale jak sem se vyspala tak je to lepší. Ale taky semtam cítím jakýsy píchání mezi pupíkem a spodkem. No snad to nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.12.08 17:26
ilca píše:
No daisy pěknej pupík to já ho mám omalinko menší, bych ho sem hodila ale nechce se mě fotit, sem lenoch. ale jak mě lenora opustí tak nafotím :-)
jo a holky u nás teď mají kojo polštář za 375,– tak váhám jestli pořídím nebo to zvládnem s normál polštářema

Já taky přemejšlela jestli koupit či ne, pak jsem se rozhodla že jo.No a mě stál 628…takže ten u vás je za super cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.12.08 17:27

Hlásím že v Ledňátkách jsou první miminka! Narodili se Jindře (holčička a klouček) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
15.12.08 17:53

BEFI:ano,klidně to může být hlavička a jak sebou uvnitř mele,tak jí tlačit do bříška :wink: to mě se teď dělají bouličky vedle pupku,malá tam vždy snad chce udělat díru nožkou 8O :wink: a jak ji pohladím,tak uhne..je tojako mím malého vetřelce v břiše :lol:

DAISY:jj,víme…dvojčátka..ty jdou vždy dřív,ale na to,že jsou dřív o měsíc,mají krááásné míry…že?!
Kojo polštář já nemám,spím se třema polštářkama a kojo zkusím s obyčejným polštářem a kdyby to bylo hodně blbé,pak ho dokoupím-v obchodech je pořád…

ILČI,taky odpočívej.Holky,jak poznáte tvrdnutí břicha,každá to řeknete,že máte tvrdé bříško a já tonepoznám :roll: :? A na ultrazvuku hodně štěstíčka,ať se mimuško krásně ukáže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.12.08 18:36

Mae: tebe 100%ně tvrdnutí břicha netrápí,to bys fakt poznala. Bud ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.12.08 18:38

Tak už mám holky hvězdičky skoro nahotovo, jen sem si říkala že by bylo hezký je pocákat ještě bílou čokoškou a tu sem si trouba nekoupila tak se zítra projdu do obchodu a bude.
No teda dvojčátka to je hezký, ale to není tak předčasně pokud byli na začátku ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.12.08 18:40

Asi tak Mae tvrdnutí, teda já si myslím že je to tvrdnutí tak v jedné chvilce mám břicho, jen nějakej kousek takovej jak v křeči a tvrdší ne omoc ale je a je to takový nepříjemný a většinou to zachvilku přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.12.08 18:43

Tak Jindra se s dvojčátkama asi ani moc netrápila, prdla jí voda a do hodiny byli obě venku císařským řezem,a takový super míry. To jsou fakt ty nejkrásnější dárky pod stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.12.08 08:20

dobré ranko :) tak jak jste se vychrupkaly? já opět nic moc - křeče - klasika - dnes k ránu bohužel i do stehna a to se mi fakt koulely slzy jak to bolelo :(

mae jsi celá? dnes se mi o tobě zdálo že už se ti narodila holčička ve 33tt přesně :) a mělas jí strašně oslintanou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.12.08 08:53

Dobré ranko,
tak já dnes spala docela dobře,i když jsem se teda nad ránem probrala zahleněná a s bolestí v krku.. 8O (nevím z čeho,když jsem furt doma..)
Petro: si to magnesko na noc ber a zbytečně se netrap,ted s ním ještě určitě nic nezkazíš.

Já včera zvyšovala dávky magneska,neb večer mě břicho tvrdlo co 20min,docela děs. Přítel byl docela vyplašenej,a jak mě furt předtím nadával,že furt něco kupuju,tak včera jsem dostala „céres“, že nemám nic nachystanýho a že bych si měla preventivně sbalit už nákou tašku do nemocnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí