Poradna duly
Jana Čurdová
Mirko:No jo,to je šikula,že jste to takhle perfektně zvládli…já jsem na to nemělq,když byla miminko,chtěla jsem jí u sebe a teď už by se jen tak nezvykla…
Dobré ranko
Tak jsem vás dočetla a pamatuju si jen vaše obžerské příspěvky
Jojo, jen dlabejte dobroty, já teď přežívám na samých blafech, aby malýho nic nebolelo a nebulel.
bambulo moc gratuluju k Barunce a pěkně si jí s manželem užívejte ![]()
mae super že jsi doma, doufám že se tu brzo ukážeš.
bef konečně pořádnej pupík ![]()
já jdu prohrábnout fotky a hodím vám sem zas nějakou na namlsání aby jste ty svoje zlatíčka už taky vypustili do světa ![]()
Ahojky!
Befi:pupík, super!
Holky dneska jdu na monitor, tak se stavím pak..zatím pa
kdyby se vám mates zdál moc prdelatej, tak protože má široký balení
takže krom jednorázovky ještě dvě látkovky
vypadá jak ferda mravenec a brouk pytlík v jednom ![]()
Pe´to:Je krásnej
Já se jdu připravit a razím k tomu dr..papa
Dobré ranko spolumatky!
ppetro - MAtes je fakt dost povedenej. A jak má vycpanou tu prdelku, to je sranda. ![]()
Mae - vítej doma a podej hlášení o porodu.
Už jste s Adélkou sehrsná dvojka?
bef - dobrej pupajz. A takovej do špičky. Ale to bude tím, že to nemáš vypolstrovaný sádlem, že jo? ![]()
mirko - bábovku si taky s dovolením uložím, i když u nás vyhraje asi nejspíš zase ta maková.
kacudko - taky mi škubou nohy. Zajímavý je, že přes den, když ležím, tak nic, ale večer se můžu zbláznit. NAtírám to Ice gelem, trochu to pomůže.
Duant - jo, ten strach o dítě je na celej život. Někdy je to na palici. A nejhorší je, že u těch velkých už jim člověk do toho života nemůže tak moc zasahovat, i když vidí, že dělají koniny…Ale ten čumák si musí holt nabít každý sám.
![]()
Já jsem dnes začala prát Bářiny věci, zítra mi kluci smontují komodu, tak to začnu ládovat. Ty hadříky jsou děsně muchlovací.
A u nás svítí sluníčko - to je padáda.
Dobré ránko.
Tak dnes jsem po dlouhé době spala konečně celou noc i bez záchodu
.
Miruš, vítejte s Áďou doma a až budeš mít čásek, tak se těšíme, až se na nás příjdeš podívat
.
Peťuli, Matýsek je krásný
. Už domlouvám Sabči, aby v té svoji postýlce ležela taky co nejdřív
. Fakt se vám syn moooc povedl.
No a jak jste se opět bavili o jídle, tak mi kručí v břiše a jdu něco zbodnout..
Ahojky holky,
Peti Matýsek je krásnej, je takovej krásně malinkej na muchlování a chování
už se těším na to naše dítko ![]()
Jo a co se týče holky toho žraní, normálně já za týden nepřibrala ani kilo
to u mě není normální
ale mám děsnou radost, sice mám 16kg nahoře, možná sem přibrala, zhruba tak 20dkg ale to se nepočítá
teda aspoň já ne ![]()
Mischi u nás taky předchvilkou ještě pořádně svítilo sluníčko teď zas někam zalezlo. Se du zkulturnit a válet k telce, možná si udělám nějakou manikůru
![]()
Bambulo a konečně mi došlo kdy si měla termín, ty si vlastně přenášela 10 dní co? Nezávidím, doufám že to u nás tak nedopadne.
Bef pěknej pupík, takovej neměnej, pořád stejnej tvar jen větší ![]()
Ahoj holky,tak sme od včera doma,ale pořád se cítím jako po mejdanu,který trvá 24hodin denně..sna doma to bude lepší a brzo si zvyknu…až bude víc času,trochu se zadaptuju tady v domácím prostředí,tak napíšu vše,hm?! Posílám pár fotek naší princezničky…
Miruš, Adélka je kráásňoučká, ta má tedy vlásků
. Nepálela Tě taky žáha? To se říká, že když má mimčo hodně vlásků, tak těhotná trpí na žáhu (Sabča by v tom případě má vlasy už k pasu
).
Jen se doma pořádně rozkoukávejte, odpočívej co se dá, my si počkáme
.
A zapoměla jsem Befi pochválit bříško. Pěkné pupendo mamko
. Mimo bříška jsi jako luntík
.
Miri Adélka je moc krásná a ty dlohý nožiska, to bude modelka
![]()
Holky všimla sem si že všem leží u mimča dudlík, používaly ste ho už v porodce?