JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
15.1.09 23:41

Mirko:No jo,to je šikula,že jste to takhle perfektně zvládli…já jsem na to nemělq,když byla miminko,chtěla jsem jí u sebe a teď už by se jen tak nezvykla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.1.09 08:58

Dobré ráno,¨
posílám svoje úterní pupendo - konec 33.týdne :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.1.09 09:14

Dobré ranko :) Tak jsem vás dočetla a pamatuju si jen vaše obžerské příspěvky :lol: :lol: :lol: Jojo, jen dlabejte dobroty, já teď přežívám na samých blafech, aby malýho nic nebolelo a nebulel.

bambulo moc gratuluju k Barunce a pěkně si jí s manželem užívejte :)

mae super že jsi doma, doufám že se tu brzo ukážeš.

bef konečně pořádnej pupík :wink:

já jdu prohrábnout fotky a hodím vám sem zas nějakou na namlsání aby jste ty svoje zlatíčka už taky vypustili do světa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.1.09 09:24

Ahojky!
Befi:pupík, super!
Holky dneska jdu na monitor, tak se stavím pak..zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.1.09 09:30

a takhle se protahuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.1.09 09:32

kdyby se vám mates zdál moc prdelatej, tak protože má široký balení :( takže krom jednorázovky ještě dvě látkovky :( vypadá jak ferda mravenec a brouk pytlík v jednom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.1.09 09:38

Pe´to:Je krásnej :) Já se jdu připravit a razím k tomu dr..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.1.09 09:45

Dobré ranko spolumatky!

ppetro - MAtes je fakt dost povedenej. A jak má vycpanou tu prdelku, to je sranda. :lol:

Mae - vítej doma a podej hlášení o porodu. :lol: Už jste s Adélkou sehrsná dvojka?

bef - dobrej pupajz. A takovej do špičky. Ale to bude tím, že to nemáš vypolstrovaný sádlem, že jo? :wink:

mirko - bábovku si taky s dovolením uložím, i když u nás vyhraje asi nejspíš zase ta maková.

kacudko - taky mi škubou nohy. Zajímavý je, že přes den, když ležím, tak nic, ale večer se můžu zbláznit. NAtírám to Ice gelem, trochu to pomůže.

Duant - jo, ten strach o dítě je na celej život. Někdy je to na palici. A nejhorší je, že u těch velkých už jim člověk do toho života nemůže tak moc zasahovat, i když vidí, že dělají koniny…Ale ten čumák si musí holt nabít každý sám. :? 8)

Já jsem dnes začala prát Bářiny věci, zítra mi kluci smontují komodu, tak to začnu ládovat. Ty hadříky jsou děsně muchlovací.
A u nás svítí sluníčko - to je padáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.1.09 10:01

Dobré ránko.
Tak dnes jsem po dlouhé době spala konečně celou noc i bez záchodu :D .

Miruš, vítejte s Áďou doma a až budeš mít čásek, tak se těšíme, až se na nás příjdeš podívat :wink: .

Peťuli, Matýsek je krásný :srdce: . Už domlouvám Sabči, aby v té svoji postýlce ležela taky co nejdřív :lol: . Fakt se vám syn moooc povedl.

No a jak jste se opět bavili o jídle, tak mi kručí v břiše a jdu něco zbodnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.1.09 10:11

Ahojky holky,
Peti Matýsek je krásnej, je takovej krásně malinkej na muchlování a chování :-) už se těším na to naše dítko :-)
Jo a co se týče holky toho žraní, normálně já za týden nepřibrala ani kilo 8O to u mě není normální :-) ale mám děsnou radost, sice mám 16kg nahoře, možná sem přibrala, zhruba tak 20dkg ale to se nepočítá :-) teda aspoň já ne :-)
Mischi u nás taky předchvilkou ještě pořádně svítilo sluníčko teď zas někam zalezlo. Se du zkulturnit a válet k telce, možná si udělám nějakou manikůru :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.1.09 10:14

Bambulo a konečně mi došlo kdy si měla termín, ty si vlastně přenášela 10 dní co? Nezávidím, doufám že to u nás tak nedopadne.
Bef pěknej pupík, takovej neměnej, pořád stejnej tvar jen větší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.1.09 10:16

Ahoj holky,tak sme od včera doma,ale pořád se cítím jako po mejdanu,který trvá 24hodin denně..sna doma to bude lepší a brzo si zvyknu…až bude víc času,trochu se zadaptuju tady v domácím prostředí,tak napíšu vše,hm?! Posílám pár fotek naší princezničky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.1.09 10:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.1.09 10:32

Miruš, Adélka je kráásňoučká, ta má tedy vlásků 8O . Nepálela Tě taky žáha? To se říká, že když má mimčo hodně vlásků, tak těhotná trpí na žáhu (Sabča by v tom případě má vlasy už k pasu :lol: ).
Jen se doma pořádně rozkoukávejte, odpočívej co se dá, my si počkáme :wink: .

A zapoměla jsem Befi pochválit bříško. Pěkné pupendo mamko :wink: . Mimo bříška jsi jako luntík :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.1.09 10:36

Miri Adélka je moc krásná a ty dlohý nožiska, to bude modelka :-) :wink:
Holky všimla sem si že všem leží u mimča dudlík, používaly ste ho už v porodce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí