JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
16.1.09 21:43

Duant - díky.Taky máme na plyn všechno,já jsem počítala se zálohou 3000,–.Jo a na kolik stupňů vytápíte?Možná bude hrát velkou roli i to,že zatím domek nemáme zateplený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.1.09 22:34

kacudko - máš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.1.09 22:54

Ahojky!tak jsem konečně tu…R. mě sem pustil a volala mi mamka asi půl ho´dky, tak jsem vás vrychlosti projela a jdu do hajan…
Jinak plenky už mám vypraný!!!!!!JUpííííííííííí zátra vyžehlím.

Ilčí, Duant:Supr bříška!!!!
Dituš:To jsem ráda s tou sociálkou........Prosím a jakej tam napíšeš datum ke svému podpisu..Díky.
Leňousku:Ty se máš že víš kdy budeš rodit :) Já vím že když neporodím do 5.2 tak taky bude indukce, ale já bych raději o trochu dřív.
Medu:No a ty rodíš taky v Náchodě ne? Já tam chci rodit.No kupovat se mi nechce…A chci se jich zeptat kolik by to stálo pujčení na 3 měsíce…Jestli by byly ochotní to tak půjčit.
Befi:já dostala od ségri 2 dudlíky od Aventu 0-6 měsíců…Sama sem si je vybrala.A flašku mi koupí mamka…Asi taky od aventu…Ale ta tak nechvátá, takže asi až po porodu.
A víc si nevspomenu na co jsem chtěla reágovat. :)

Tak se opatrujte papa a dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
17.1.09 00:20

Mirus:zatim je na sobe odzkoušené nemám (teda na sobě… :lol: ),ale mám na ně školení,ve španělku je prodávají jen v lekárnách,do obchodů vůbec nesmí a pediatři si na nich hodně zakládají..Navíc se mi líbí ten jejich neotřelí design,takže mám komplet všechno od nich..je pravda ta cena není nejnižší,ale to u Aventu taky ne a ta kosmetika je cenově ok (mají velká balení),Sauvinex děla i silikon u saviček i dudanů..Jinak Ti chválím Farlin,prodávám ho hodně a maminky si ho poslední dobou,co se vrátil na trh hodně chválí..

Avent je takovej bez nápadu a už je tu dlouho,proto je tak známej..jinak nic zvláštního..

Kacudko:to jsem ráda,že jsme tak nedopadli jediný…Ten sauvinex právě taky dělá tyhle veliký bambule a jsou hezký..

A s tím čůraním,jen se neraduj,ono to přijde,ale zavidím..=o)

Daisy:Jak to,že by Tě vyvolávali??Já jsem teda jedině pro,proč se stím břuchem tahat ještě o třeba 10dnů déle,než je potřeba..=o)To budeme mít mimísky téměř stejně..=o))Ještě jsem zvědává na Sammmy,ta je hodně podobně se mnou..

Dobrou noc bez čůraní… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
17.1.09 05:34

Lenousku : Tak na netu co jsem viděla fotky lahviček, tak všechny byly s latexem :roll: Ale já to tak nezkoumala, jelikož flaštiček mám dost a s Teem ještě na trhu u nás Sauvinex nebyl (tedy aspoň jsem na něj nenarazila). Taky Avent náhradní savičky koupím i v Tescu, zatímco Sauvinex jsem nikde v obchodě neviděla ani teď. Původně jsem chtěla pro Tea Tommee Tippee, strašně se mi líbil ten design :D , ale v obchodě jsem je neviděla a nechtěla jsem jít do značky, kde bych musela každou náhradní savičku kupovat přes net :(
Jinak Daisy by šla na indukci kvůli té těhucukrovce, pokud se tedy nemýlím… holky s těhucukrovkou se nenechávají přenášet.

Chjo, já už zase od 3 nespím, to zase bude den :( A to musíme jet nakoupit (nesnáším víkendové davovky :evil: ), odvézt zbytky barev do sběrny a odpoledne čekáme návštěvu, takže ještě připravit nějaké to pohoštění :( No a k obědu chci dělat ty kynuté knedlíky, jak jste mi s nima udělaly chutě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.1.09 09:27

Brej den,

kacud my taky zatim nemame zatepleno a uvidim, jak to bude, protoze jsme ted bourali dole zed a pridavali celkove tri radiatory, i do chodby…takze jsem sama zvedava, jaka ta spotreba bude 8O

Jinak jsem spala asi od jedenacti do pul devaty, tak to je pekny! :wink:

Dneska zase prijdou topenari, ktery mi zaroven delaji zateplenou, izolovonou podlahu v nove koupelne, takze to je zase vopruz, no ale musim to vydrzet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.1.09 09:55

Přeji hezkou sobotku :)

Leňousku:protože mám tu těhu cukrovku, proto nemůžu přenášet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.1.09 09:57

Ahoj holky,
tak se mi včera procházka celkem protáhla, sem si ji nakonec udělala delší a potkala kamošku s kočárkem a ta mě pozvala na kafe, tak u nich sem byla tak hoďku a něco a pak mi volala mamak že má segedín že jestli nechci dojít, že už sem přece blízko, no naráz bych asi nedošla ale s tou pauzou uprostřed sem šla, byl výborněj, teď sem jak balón :oops:
Jo jinak nám od 22:00 nejede voda, prasklo u hřbitova potrubí, tak je to pech, mi naštěstí máme vlastní studnu, ale není napojená na vodovod, takže se běhá na dvůr a napouští se ledová, a cochvilku tady běhají sousedky s kyblama pro vodu.
Jo a večer máme jít na ples tak nevím jak se vykoupu, no ale pokud ani večer voda nepojede tak ples asi zruší, protže je na stejný ulici a asi by to bylo bez vody nemožný. No uvidíme, jinak já mám ještě záchranu koupelnu u našich :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.1.09 10:18

Ahoj maminky :-)

no s těma dudlíkama a lahvičkama mám teda trochu zamotanou šišiku, ale hned v pondělí razím-jenže nevím kam, estli do obchodu s dětským zbožím, do drogerky, nebo do lékárny-nebo kam? :roll:
No uvidím...............

Jinak přiznám se, jsem kráva, ale včera odpoledne jsem si prohlížela fotky tý berušky-co se stalo to neštěstí........kukala jsem na ní do galerky už od porodu, protože to byla nádherná holčička a moc, ale opravdu neskutečně podobná mojí Terce, když byla malinká-jako miminko, ale i přesně jak rostla a měnila se-prostě až k neuvěření-prostě Terezka-fakt…A jak jsem přišla na ty novorozenecký fotky-dostala jsem fakt skoro hysterickej záchvat pláče-Terka s taťkou byli pryč-na bruslení-ale zrovna se vrátili-začal mě bolet žaludek a pak večer mi tak bolelo břicho-sakra-já měla tentokrát nefalšovanej strach-co se bude dít.......Takhle mě ještě za celý těhu nebolelo…Tak nevím, co to jako mělo bejt????
Tak jsem se chtěla optat, jestli vás takhle bolí někdy bříško-byla to bolest jako na slepák a pak jakoby vaječníky, ale fakt hrozně-bála jsem se pohnout-koukala jsem s vytřeštěnýma očima na telku a nevnímala nic a nikoho-akorát přítel mě pořád pozoroval a ptal se, co se děje???A bříško mi hladil......No pak to přešlo, ale vyděšená jsem teda byla hrozně.....
Příště už tam koukat nebudu-jsem kráva-fakt…určitě to bylo z toho......
Příště si dám radši přes ruce.................

Kacud oni mají i mlíčko s touhle značkou???Je to vlastně jejich značka, viď?To ani neznám.............

Befi ten odkaz na dudánky je dobrej-taky se mi líbí ten růžovej 8) a koukala jsem na ten červenožlutej-tenkrát, když byla Terezka mimi a já jsem kupovala nějakou umělou výživu, tak byl tenhle dudák v každý krabici-tak jsme jich doma měli snad čtyřicet :lol: :lol: :lol: :lol:

Miruš82 tak přeju dobrý pořízení dneska, abys to zvládla, pač už když jsem to četla, tak si hned říkám-no tohle bych nepřežila-já bych zvládla fakt jenom ten nákup a to ještě s vypětím všech sil :roll: :lol:
Daisy sakriš-datum taky nevim, jakej???Ale oni jsou u nás moc hodný ženský-fakt, takže počítám, že až to tam ponesu, tak to tam společně dopíšem.To se tam dá přece vždycky zpětně dopsat-i kdyby si tam měla psát nějakej datum z minulýho roku-si myslim teda :wink:

Duant jak máte velikej ten barák???Když to čtu-tak to je mazec viď???No jo-já vim, nás tahle většina prací ještě čeká-prostě barák i když se zdá, že je hotovej, tak je na něm pořád co dělat......ale je to k nezaplacení, když je člověk ve svým 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.1.09 10:25

ditto , my predelavame starej barak (1932), kterej byl navic v prubehu let ruzne pristavovanej, no splacanej neskutecne, tak to je desny. Predelavat starej barak je proste des :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.1.09 10:28

Ahojky,

Mischni - děkuju

Dituš - co blbneš prosím tě?Vůbec se na ty fotky nedívej a nemysli na hlouposti.Musíš být v pohodě.
A k tomu mlíčku - i Rossmann i DM mají svoje mlíčka,stojí okolo 120,– za 600 nebo 800 g a malému to chutná.Ale pokud bych nemohla kojit,tak malému mimču bych to asi nedala,Domča to měl asi od 9. měsíce.Jinak když jsem musela asi 3 týdny přikrmovat tak jsem kupovala Nutrilon.

Ilčo - to je pecch s tou vodou

Daisy - ty si šikulka,sotva ti plínky přijdou - už je máš vyprané :wink:
Jsem zvědavá jestli mě by nechali přenášet,když mám ty hodnoty mírně zvýšené.No uvidím ve středu co mi řekne.

Za chvilku mi přijde kámoška a bude tu asi celý den,tak se ukážu až večer asi.Se nenápadně pozvala na oběd,tak musím jít něco udělat :wink: .Asi bude česnečka a takový špízy,dlouho jsem je nedělala.Je tam rohlík,klobása,anglická,cibule a sýr a je to obalené v těstíčku a je to hrozně dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.1.09 10:32

Duant - my taky předěláváme starej barák :lol: Ale udělali jsme si ho jak jsme chtěli a hlavně jaké byly možnosti(a těch moc nebylo :wink: ).Máme strašně křivý zdi,nevím jakej amatér to stavěl :roll: .Někde to šlo spravit,ale třeba kuchyňskej kout mám křivej a strašně mě to sere.Jasně všechno jde vyrovnat,ale tam je to tak křivý,že kdyby se to vyrovnalo,tak se tam nehnem :cry: .Jinak si myslím v pohodě.Třeba koupelna je super. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
17.1.09 10:45

Dity tak podobný bolení mám taky, asi 3 den vždycky na večer to začne tam kde je slepák a vpodstatě stejná bodavá bolest (jenže já už slepák nemám 23let) no a pak to přechází do těch vaječníků a do zad no je to nepříjemný a mám pocit že podobný pocity sem mívala když sem to měla dostat tak si říkám že to asi budou poslíčci, mám to fakt skoro pravidelně už 3 den v 5 odpoledne a je to dost nepříjemný, poprvý sme z toho byla pěkně vyjukaná.
No já teď si rozdělávám dudlíky,lahvičky a taková ty teploměry do vody a hřebínky :-) z obalu a si je vysterilizuju, jen mě teď štve že když sem to kupovala tak mě hned nenapadlo koupit ten obal (tu krabičku) na dudlík, bych to měla aspoň pěkně higyenicky zabaleno :-) no nic holt to budu muset narvat do sáčku, nebo možná ještě se někde po obchodech podívám jak někam pojedem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.1.09 10:57

Duant no jo-moje slova…já pořád říkám, že renovovat starej barák je stokrát horší, než stavět novej-je to vlastně dvojí práce…my máme barák víc než sto let starej-teda ty nejdůležitější věci jsou tam nový-od střechy a ž po rozvody elektřiny, vody, septik-všechno, ale tý práce, co nás ještě čeká… :roll: tenhle rok nás čeká kotel a koupelna-předpřipravený to vše máme, kotel koupenej, tak snad to zvládnem obojí 8)

Kacud já vím-jsem blbka, dyk mi muselo bejt jasný, že to neustojim, když tam budu vejrat-ale zasáhlo mě to víc, než jsem si ochotna přiznat-Dušičku pamatuju od začátku, co přišla na Emimi k nám do Snažilek..............prostě mámy jsme všechny a takováhle věc-ono se řekne-nemyslet na ní, ale..........................
Jinak s tím mlíčkem, já jsem se tě právě chtěla optat, od kdy to Domínovi dáváš-mě hned napadlo, že určitě ne od miminka-taky bych to miminku nedávala........S Terezkou jsme s tím kojením docela bojovaly-taky jsme skončily na Nutrilonu, ale teď bych si moc přála si to vynahradit-to kojení, no ale když to nepůjde, tak halt nepůjde-tak zase zůstanu u Nutrilonu.....i když koukám, že dneska jsou ty mlíčka ještě jednou tak drahý, než to bylo za Terinky :roll:
Jinač-vy vlastně taky dáváte dohromady baráček viď???To je nás tu víc-teda…já myslela, že všichni dneska chtěj nový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
17.1.09 11:07

Ilca:Oni Ti ho vysterilizuji v porodce..

Ditus:a kdo to tam rozhlásil na ty diskuzi?To maminka,které se stane něco takhle nepředstavitelně hroznýho má jeste sílu psát o tom na nějáký diskuzi???Já bych byla asi v blázinci…

Daisy:no jo a bude malá větší,když máš cukrovku nebo máš štěstí a bude mrňousek??

Dudlíky:zajděte si určitě do speciálky,Tesco a lékarny jsou zbytečně hrozně drahý a nic tam nemají,o DM a cenách ani nemluvím…

Mirus:to je mozny,on ten Sauvinex vylítnul nějak loni,takže to už byl malý na světě…ale silikon mají,já mám láhve i dudlíky půl na půl silikon/latex,každé mimi chce něco jiného..
Máš pravdu Tommee Tippee je super design - to musiě do speciálky,Tesco je drahý a mají tam prdku..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí