JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
342
17.1.09 21:08

Daisy:tak hlásím,že máme podobně veliké bříško,jenom já nejsem takovej hubeňourek - mám nahoře 15kg..Ty ze zadu určo vypadáš jako netěhotná,to na mě je to vidět ze všech stran…Už se těším,jak to budu zase hubnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.1.09 21:09
ppetra píše:
daisy teda pupcajz uz poradnej, uz te asi musi docela otravovat ne? me ke konci otravoval desne. hele nemas z kocek strach az se mala narodi? jedna moje kamoska musela dat kocky pryc, protoze zarlily a zacly ji umyslne chodit curat do postele :roll:

My kočky odnaučujem lést do postýlky…Kocour to teda porušuje.Občas, tak dostane sekec mazec…A když nebudu v pokoji tak tam prostě kočky nebudou..A v noci už v pokoji nespí minimálně 2 měsíce.Takže ani strach nemám…Prostě hold je budu muset hlídat.A kočky bez mého dohledu k Jindřišce nepůjdou.

Jinak kocour je fakt magor..Když už netahá houbičku na nádobí, tak štětku na záchod..se z něj picnu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.1.09 21:13

No lenousku a u Mae to znamenalo celkem brzkej porod, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.1.09 21:13

Jo Peťo:Normálně mi břicho ani nevadí, občas zapomenuže ho mám, tak se štrejchnu třeba o stůl…Ale teda vadí mi v noci při obracení z boku na bok…´

Leňousku:No hubeňour teda nejsem…Nenatáhnu nasebe kalhoty co jsem nosila před těhu a ještě v 5 měs..jen do půl stehen…Mám 10Kg nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.1.09 21:17
ppetra píše:
befana píše:ad dudlík : už jste něco nakoupily? já vůbec nevím jaký typ,z jakého materiálu…
a ještě mě zajímá zda budete mít u přebalováku nějaký odpadkový koš,a jestli obyč nebo takový ten speciální protipachový na plíny?
Tak dudlík mám nějaký ortodontický NUK 0-6 měsíců, Matesovi se docela líbí. A odpaďák u přebalováku stopro potřebuješ, já mám takovej šlapací z tesca nerezovej, hned při přebalování tam házim jak plínu tak hlavně ty vlhčený ubrousky. Jo a zatim nic nesmrdí, uvidim až začnou příkrmy :)

Já jsem si u Domči koupila koš s hlavou tygříka jakože na plínky a máme v něm hračky,nepoužívám ho.Každou plínu jdu vyhodit do koše do kuchyně,už jsem si zvykla.Navíc se nedovedu představit že by mi ten koš smrděl v pokoji než ho naplním.Možná je dobrej ten speciální koš na plíny,ale do toho se mi zase nechtělo investovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.1.09 21:19

Daisy - 10 kg je v pohodě,však už to máš za pár ne?
Teda obdivuju tě že máš kočky v bytě,ještě v 1+1.Já bych je asi zabila,stačí že máme psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
17.1.09 21:25

Daisy,já si taky myslím,že 10 kg je hodně málo,to budeš mít dolu skoro po příchodu z porodky..Ale mně teda břich překáží-bolí,tlačí a hlavně v noci,jak píšeš..

Duant:u té jo,ale pokud tam pry není krev nebo alepson zabarveni do cervena,tak to vetsinou nic neznamena,protoze to odchází az 3tydny pred porodem…jeste tyden bych chtela pockat-to jsem presne porodila malou a podle pediatru je pry donosene miminko 37+6,což me prekvapilo..Vcera jsem byla u doktora a jsem uplne zavrena,cs 1..takze asi nic..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.1.09 21:33

Tak mám první várku vyžehlenou, komoda složená. Akorát teda dost „smrdí novotou“. Zatím větrám, doufám, že nás z toho nebude do rána bolet hlava. A hlavně, že to brzy vysmrádne…
Už jsme doma i z plesu, byl tady jen za rohem, okoukli jsme polonézu( nafotili, natočili) a šli. Puboš tam zůstal, jsem zvědavá, kdy dorazí.

Bef - pěkný nákupy.

Daisy - pěknej pupek a protikočičí úprava je taky dobrá. A ty seš teda pořád dost akční, koukám.

ppetro - sex? No ty seš teda divoška! :lol: Ale manžela by to určitě potěšilo,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.1.09 21:41

Ahoj maminečky :-)

tak nakukuju a fakt je co dočítat-super...........................
A hlavně člověk chytne inspiraci …jak s dudlíkama, tak s krabičkama a vůbec se všema drobnostma…když tenkrát nebyla ještě tak rozšířenej net, tak ani nechápu, jak jsem jako prvorodička-vyjukaná, mohla všechno zvládnout a na nic nezapomenout :roll: :lol:

Lenousku že by???No to jsem na tebe zvědavá-mě zátka odešla den před porodem-byl to takovej nechutnej hnědej kus-jakoby želatiny-fujky.....je to fakt u každýho jiný-někomu odejde den před porodem, někomu třeba i tři týdny-jak píšeš......no uvidíme, co se z tebe vyklube :wink:

Holky myslíte na porod????Já se přiznám, že několikrát denně :oops: :oops: :oops: Pořád si říkám, jakej asi bude scénář......jestli bude na termín, nebo dřív, nebo zase přenášení…jestli mi rupne voda, nebo ne…jestli to bude v noci, nebo přes den…prostě pořád se mi něco honí hlavou

Daisy no máš to parádně nachystaný-taky mě ta kočičí protiúprava dostala :lol: :lol: :lol: Sice mám kočky docela ráda, ale jsou to mrchy, já bych se bála mít je v domácnosti, kde je malé mimi…Jo a ta taška do porodky -taky dobrý :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
17.1.09 21:47

Ppetí sex ju???? I ty jedna 8) :lol: :lol: :lol: Ale jo-to je dobře…většina mamin po porodu má opačnej problém..........Já jsem taky zvědavá, jak to bude-přítel už teď trpí a to se mu snažím vyhovět, jak to jde..........Bych vám přála slyšet ty jeho výroky, když řiíká, že se těší, až si pořádně z..... :oops: :oops: :oops: :roll:

Befi no ty se teda činíš.......ještě ráno si nevěděla, jakej dudák a už máš i s krabičkou…a ta podložka je krásná......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
17.1.09 22:04

Ahojky maminy Člověk tady den není a už má co číst.My ráno byly v autosalonu pro Peugeoty(snad to píšu dobře). Chceme si koupit nové auto.Než jsme přijely, bylo poledne. Po obídku jsem si schrupla, pak s rodinkou ven a od 6 jsem byla na výroční schůzi hasičů.Jsem dobrovolný hasič. Takže den byl nabytý.
Jinak já zatím UM kupovat nebudu. Myslím, že dopředu je to zbytečné, třeba to člověk nebude potřebovat. Nějaké lahvičky a dudlíky mám po Nikče. Vůbec jsem je s Niki neupotřebila.Kojily jsme do dvou let a od půl roka jsem ji učila na nevylévací hrneček. Z flašky vůbec neuměla, jak byla zvyklá na prso. A dudlík nechtěla. Třeba ale bude Terka jiná.
Dnes ale není problém cokoliv a hned koupit. Takže když bude potřeba, koupí se to potom.
Pro Ilču: díky za nabídku na vložení foto. Zítra udělám nějakou inteligentní s Pavlem a pošlu je. Teda spíš Pavel. Já jsem antitechnik. Fotit umím, ale nic víc. Dát to do pc nebo posílat, to už ne.
Zatím se mějte a opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
17.1.09 22:08

Dituš - já taky pořád myslím na porod,asi začínám mít strach :wink: První porod byl vyvolávanej tak jsem zvědavá jakej bude tenhle.

Holky jdu se natáhnout,tak dobrou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
17.1.09 22:36

Ještě mě napadlo komu napsat sms,až porodím…bude tady někdo informovací nebo to prostě poznáte,že někdo chybí..=o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.1.09 22:36

Dituš:Taky myslým na porod..Jsem zvědavá kdy to přijde, nevadilo by mi rodit už příští týden…Nemůžu se malý dočkat :)
Jdu do spršky a spinkat..dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.1.09 22:40

Leňousku:No Ppetra udělala takovej seznámek a rozesílala to všem co jí poslaly číslo…Nevím zda ti ho můžu poslat…Co na to holky?Můžu leňouskovi poslat ten seznámek?
Jinak ti pošlu sz moje tel číslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital