Poradna duly
Jana Čurdová
Kači tak u nás je to naopak, já měla jen malou hormonální poruchu která se řešila dostinexem (horší uspávadlo sem neviděla) no jinak manža ma lenošky ale hlavně že je má, hlavně že mimi je naše zboží ![]()
kacko a ja bych podle tech fotek rekla, ze jsi drobinek ![]()
ilco , asi sis pri tom pretoceni hla s krcni pateri ![]()
Ilco , jé, to jsme si nerozuměly, já přeci vím, že jsi to nemyslela špatně, i js to napsala, jen js z tý mý váhy nešťastná, to je vše …ty jsi to napsala mile, fakt!
mě se nejvíc líbí ta tvoje ležící fotka v červeným tričku, tam seš jako panenka ![]()
Jinak já za poslední týden přibrala 2kg!
to zase budou zítra řeči u dr.
jenže já se fakt necpu, včera k obědu čočka, dneska losos, rýže, zelenina …svačiny tmavý pečivo, fakt to nechápu, celkem už mám 16,5 kg navrch ![]()
Duant , máš krásnou dceru a za 3 roky chci mít postavu jako ty na té fotce, sekne ti to!! ![]()
Befi , tak bříško zlobí?
co zkusit začít pít ten maliník? Upravuje činnost dělohy, …třeba by ti pomohl. Já s ním taky příští týden začnu ![]()
Medu ta váha je z tlaku a otoků, z toho si nic nedělej, mě se aji dr divil že když sem měla vyšší tlak že sme za týden nabrala jen kilo, takže sem z toho usoudila že víc by sice bylo horší ze zdravotního hlediska ale jinak to při tomto stavu je normál, jo a jestli tě to uklidní tak já už mám 19kg ![]()
No mě se taky líbí asi ta v leže nejvíc, není vidět podbradek a to sou šaty
přídu si že sou hodně holčičkovský ale říkám si no a co.
Medu, ilco - ty kila jsou fakt těma otokama. A otoky jsou většinou spojený s vys.tlakem…takže je to jasný. Půjde to dolů tak rychle, jak přišlo.
Duant - já vždycky toužila být drobounká neduživá, nohu pětku… Abych jako vzbuzovala dojem křehkosti
Ale mám prostě silnou kostru, jakmile mám pod 64kg, je na mně vidět každá kost
Když byl Šimonkovi rok, měla jsem 58, to už fakt komentoval úplně každej (pak to zase trošku vylezlo, těhotněla jsem při 61). Takže holky, fakt nebojte, to shodíte! Obzvlášť, pokud se nějak vyloženě nepřežíráte sladkým na noc a tak…
Teda, ten je krásnej
Na to, jakej je to čerstvouš.....paráda!
To je teda buclik,co?
vůbec nevypadá jako čerstvý miminko.
Medu : bříško trošku lepší. Měli jsme i trochu strach,protože jsem ji dnes téměř necítila,tak jsme ted různě mezi tvrdnutím šťouchali do bříška,no,nakonec se ozvala,lenora jedna líná.. ![]()
Ten maliník mám doma,sice jsem ho neplánovala-kvůli CS mi to přišlo zbytečný,ale můžu ho zkusit.
Jinak jsem s tí jídlem neponaučitelná.na zlepšení nálady jsem si udělala sýrový popcorn,a celej,skoro ještě teplej,jsem ho samozřejmě „sežrala“. Pak mi nemá být večer zle od žaludku…
zdar baby,
Lenousku - veeeelká gratulace k Matýskovi,ať vám dělá jen samou radost
A jinak ke knizkam: Ja vim, ze to je diky ty divadelni hre dost znamy, ale ta knizka se mi dostala do ruky az ted a kralovsky se bavim, typicka oddychovka, ale ne nablbla: Irena Douskova - Hrdy Budzes
Ahojky!
Nemám dočteno.Tak vás všechny zdravím…
Koukám že je tu další miminko…Leňousku, moc moc gratuluji k miminku!Ať pěkně roste a ať máte mlíčko.
Holky včera mě pustily z porodnice.Malá i přibrala…No a přez den byla malá v pohode, v noci se kojilo ve 23 pak ve 3…asi hodinu chtěla prso.A pak se vzbudila až v 8. Takže docela dobrý.Dopoledne jsme jeli do Náchoda, půjčit si ten monitor dechu, páč včera tam ta paní co to půjčuje nebyla.Tak dnes jsem zas o něco klidnější. No a po příjezdu z náchoda, se zas dožadovala prsu asi 2 hodiny, já hladová, no ráďa mi dones rohlík do postele.Pak usla a já taky no ale to zas přišla sestra od dr se na nás podívat.(na ko jdem ve čt…prý by tam měli být jen malé dětičky a zdravé)No pak jsem nakojila, páč jak se malá vzbudí tak neusne dokud nedostane prso…Holky normálně já než jí přebalím a převleču to je doba, vůbec mi to nejde. Jo a to se mi dneska 2× prosrandila durch, takže sranda
Jinak kojím s kloboučkem, páč jsem měla úplně krvavý bradavky a cucáky na jednom dvorci.Bylo to strašný.Tak mi dali klobouček a teď je to OK, i malá saje víc v klidu.Akorát nevím jestli budu mít odvahu se vrátit ke kojení bez kloboučku.
Ad můj porod:Tak v 1 mi rupla voda. (jsem si říkala, super, nám neteče teplá voda v noci, zákon schválnosti)Tak jsem se myla ve škopku. Do porodky jsme přijeli ve 3.Po cestě jsem trochu cítila břicho. Na monitoru byly kontrakce za půl hoďky asi 4-6. A byly velké 80 a jedna 120. Otevřená jsem byla jen na 1 prst. Tak mě dali na pokoj a v 5 monitor a porodní asistantka do mě šáhla a prý že je tam ještě vak blan..Pak mi ho doktorka píchla. No a za chvilku mi dělali zas monitor a pak jsem šla na přípravu. No pak jsem se cachtala ve vaně.Seděla na míči…No a když jsem byla otevřená na 3 cm tak to byla docela bolest…Tak jsem škemrala o epi..jenže prý anesteziolog nemá čas..Donesli mi na vyplnění papír, připravili vše na to…Ale on nedorazil…Pak jsem dostala dva čípky na to abych se lépe otevřela.Pak přišli za hodinu a já byla otevřená na 7cm, takže nález nevhodný k Epi..tak jsem měla „radost“Ale kupodivu pak ta bolest už nebyla tak strašná jako předtím, byla jen častější.No jenže pak jsem začala mít pocit na tlačení, ale byla jsem jen na 9 cm…A nejak jsem se pořád nechtěla otvírat.A úpořád chyběl půl centimetru abych mohla tlačit, tak mi něco píchla do žíli, ale oxitocín to nebyl. A při stahu do mě šahala asnažila se ten půl centimetr odtlačit…No a pořád nic…No tak jsem nakonec stejně tlačila, to nešlo vydržet…No a tlačila jsem 2 hodiny…Na boku na zádech a i ve stoje. No a Medu rodil me pan doktor Doležal.Takže jsem byla Ráda, že mě nerodila ta mladá doktorka.No holky nastřihl mě a ještě jsem se rostrhla sž ke konečníku.....Ale nástřih vůbec nebolel.Jinakje to neskutečně nádhernej pocit když to mimi vyleze.Nedá se to popsat..prostě nádhera!!!!Dali mi jí hned na hrudník, jsem jí opusinkovala, pak jí odnesli a asi za půl hoďky mi jí donesli a měla jsem jí celou dobu.Jinak holky porod se dá..bolí to ale čekala jsem to horší…
Fotky dodám co nejdřív, to bude možné.
Papa D
Nazdar daisy ![]()
Tak vidis, jak ti to pekne slo
, hlavne, ze jste obe v poradku ![]()
Jsem moc zvedava na fotky, pozdravuj Jindrisku ![]()
Jo a ještě mi nakonec píchlo oxitocín, páč se mi nakonci prodloužili intervali kontrakcí..A malá lezla ven prýtak dlouho, páč mícto toho aby šla nosíkem dolu tak šla nosíkem nahoru.Prý to brzdila nosem ![]()