Poradna duly
Jana Čurdová
BEFI:já nepila ani nejedla nic a porod byl rychlý(když nepočítám,že jsem tam ležela a čekala na bolesti) já nevím zda to nějak pomáhá nebo nee..podle mě to záleží na těle ženy a na miminku.
A pěkně tabulku Medulce opatruj ![]()
NO, vždyť to říkám, že je dnes zprdeleden!
Medu - drž se a nezoufej! Lepší být pod kontrolou. Tak ať je vše ok a dej vědět aspoň někomu přes sms, jak to s váma holky vypadá.
A marodi ať se brzy vymarodí.
Na sociálku se nemůžu celý dopoledne dovolat, asi usilovně pracují…
A včera jsem si koupila na kurzu olej na hráz a PA říkala, že i ten maliník mívá dobré výsledky. Jestli je to placebo nebo ne je mi fuk, hlavně, když to funguje,ne? Takže za dva týdny zahájíme. ![]()
mishnni , to vis, ze jo, moje prababicka rikala, ze clovek ma sezrat treba i hovno, kdyz veri, ze mu to pomuze
![]()
A nerozciluj se, ja uz mam za sebou taky pruzeni se spatnym formularem na materskou, to je furt nejakej novej formular, zbytecne! Kafka by furt mel o cem psat ![]()
Holky, moc vám děkuju za povzbuzující zprávičky, jste zlatíčka
já teď dobalila tašky do nemocnice a raději i do porodnice a vyrážíme. Opatrujte se, já pak dám zprávičku, jak to se mnou vypadá, Ještě jednou dík, papa ![]()
Ahojky!jsem tu na skok, za chvilku jdu kojit.
Koukám že Mirka 82 má také mimi:Tak obr gratulace ať pěkně rostete! ![]()
Ilčo klistýr mi dělali..To jsem psala že jsem šla na přípravu, to bylo myšleno klistýr…
A spotřeba vložek?ze začátku jsem nosila 4.
Holky musím valitmalá se hlásí.......Tak za celej pobyt v nemocnici jsem zpotřebovala balík a půl svojich vložek a od nich tam byl asi taky tak půl balíčku vložek.
Tak já frčím..pa
Tak se hlásím po obědě. Byl oblíbený chod u nás - těstoviny malý se špenátem, já sýr+kečup
Pak jsme šli do hajan, já vytuhla s ním, on ještě dospává. Teď jsem tu šounila po něčem na zub (musím mít po o něco sladkýho), ale musela jsem se spokojit s musli tyčkou, nic tu není - jak trčíme doma, nejsou zdroje a manželáka se mi nechce hnát po práci do krámu jen kvůli čokoládě. Zítra dokoupíme zásoby, ať tu tchyňka má z čeho kouzlit, až tu bude ouřadovat (zatímco já rodit) ![]()
Ad maliník - každý lékař by se vysmál, ale co kdyby, že jo
Takže já ho taky piju, ale jen proto, že jsem měla ještě balíček od minule, nový shánět nebudu, to už nemá cenu ![]()
Nějak nevím, co kdo psal…takže jen přeju řádné zažívání ![]()
Jo, marodům, ať jsou ok brzo, my už jsme nakročení z toho fujtajblu ven.
Kačko tak to je fajn že je vám už líp, si mi udělal chuť na myslityčinku, no du hledat, ještě jednu bych tu někde měla mít ![]()
Jinak sem u telky usnula a vzbudila se stím že du vařit rejžovej nákyp mám na něj děsnou chuť, sice víc bych si dala žemlovku ale nemám rohlíky ![]()
Daisy dík za odpověď, tak to není zas tak hrozná spotřeba, takže mám jasno, už nic nenakupuju, dyštak návštěvy donesou, doufám že nebude karanténa kvůli té chřipce ![]()
Ilčo - já teď právě žemlovku zbodla a byla vynikající
Přítel bude mít rýžovej nákyp
Duant: já jen nakukuju,my tu máme ted truhláře. Dělají nám takovou nízkou komodu do kuchyně + ještě nějaké dodělávky v kuchyni (objevené malé závady
)
Teda na to,že miluju sladký,tak teda žemlovku ani rýžový nákyp bych nepozřela…
Já měla k obědu vinnou klobásu s okurkou a chlebem a pak že si dám kousek oříškové čokolády..no,samozřejmě do mě sklouzla celá ![]()
Duant - přesně
Mohly bychom vytvořit nějakou fotku podobnou tý MATFYZ pařbě
Už jste přemýšleli o tom, jak na malou budete mluvit? Oba anglicky nebo ty česky a Toby anglicky?
Žrádlo je vděčné téma všude, koukám
Já teda miluju sladký a miluju i žemlovku, ale vůbec takový jídla nevařím a vlastně nikdo v rodině bohužel (manžel by si to představoval spíš jako dezert a zase tak vyvařovat nehodlám). Rýž.nákyp jsem neměla od ZŠ, kde jsme ho všichni svorně nenáviděli, takže nedokážu posoudit.
Ja nemusim moc nakyp, ale zemlovku pekne s tvarohem a jablickama se skorici teda jo!
kacko , urcite chci, aby mluvila obema jazyky stejne, takze ja na ni budu mluvit cesky, Toby anglicky, ale s Tobym my ostatni musime mluvit anglicky, tak se bojim, aby se od nas nenaucila nejaky spatny ‚habity‘
![]()
Bef já zase moc na sladký jídla nejsem, ale na rejžovej nákyp sem měla chuť, nebo spíš na žemlovku, tu bych klidně sežrala 2 porce na posezení ani by nikdo nemrkl, rejžovej nákyp je jen záplata, ale je pravda že jak sem teď doma tak mám víc na sladký jídla chuť než dřív. Ale co bych asi nedala tak sou nudle s makem, ty moc nemusím. a vždycky mi děláš chutě stěma kompotovanejma třešněma, my je nemáme
a já bych si je tak dala.
Ty ale jak tak sleduju tak ujíždíš na vinný klobásce co? jen si dej tělo si to určo žádá ![]()
Duant a čím by sis tak představovala aby sme tě bavily? tak divadlo nebo nějakou hru by sis od nás představovala ![]()
ilco , to je na vasi fantazii, staci, kdyz budete obcas psat ![]()
Ale ten napad s divadlem a matfyzackou fotkou neni spatnej ![]()