Poradna duly
Jana Čurdová
duant - no, toho permanentního nasrání se trochu bojím.JAk to překoušeou moje křehké chlapské duše…
Ale oni netahají desetikilovej batoh na břiše, že?
A pro prejt se stav, máme ho plnej mrazák!
![]()
TAk se jdu konečně vykutálet z postele( aspoň na chvíli), do teď jsme se váleli, akorát jsme si donesli snídani…
![]()
Duant - jééé, tam to samozřejmě známe
Je to víceméně v lese, tak doporučuju pořádnou trekovou obuv
Kurňa, kdyby bylo aspoň trochu lepší počasí, tak se připojíme ![]()
kacko , nebudte srabi a pridejte se, ja ti poslu sms, az budem na ceste… ![]()
to vis, ze te nenutim ![]()
Duant - manžel je pro. Nicméně batole musí spát (kdyby pořád nebojoval s nudlí, tak to neřeším a nechám ho nespat, ale přecijen měl ještě včera teplotu…), tak nevím, kdy se mi podaří ho uspat a kdy se probere
Jedete i s dětma?
kacko , kdepak…deti na nas dost prdej, jsem rada, ze se nam doposud dari aspon spolecny dovoleny
, berem jen psa
…ja ti napisu urcite sms a uvidis
, je mi jasny, ze s malym je to komplikovanejsi
…
daisy , vcera po ty optimisticky zprave, ze se tlak srovnal a po nejakych uternich testech by ji mozna pustili domu, mi potom chudak prisla takova presla z toho, ze se porad neco meni…kazdopadne se jeji stav nijak nehorsi, spis naopak, tak snad to bude dobry ![]()
Duant:díky..takže je chuděra stále v nemocnici, jo?
Holky stavím se asi večer, jdu kojit a pak jdem ven a pak musím dovařit guláž.
Tak papa
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
TĚHULKY
PILCANDA / (27) / TP 9.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 / 1 dítko / chlapeček SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / 0 dětí / holčička Sabinka
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / 1 dítko/ holčička Emička ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / chlapeček CHOCHOLKA / (Monika, 27) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 / 2 děti / holčička Yasmin Nia
JITKAD / (30) / TP 24.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / 0 dětí / holčička Eliška Eliani / (Eliška, 33) / TP 4.3.2009 / 1 dítko /chlapeček Antonín
ILCA / (26) / TP 5.3.2009 / 0 dětí / chlapeček Mikulášek MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / 0 dětí / holčička Stelinka KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 / 1 dítko / chlapeček Tobiášek
PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / 1 dítko / holčička Barunka
MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif
RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 21.11. / Judita - (26tt+4) PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50 cm MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47 cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29 kg a 48cm
MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 / 30.1. / Alex - 3,2 kg a 48cm
LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 / 2.2. ve 12:30 / Matýsek - 3,43 kg a 52cm
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/napis/60.gif MEDUŇKA - 3.2. nástup do nemocnice - vysoký kr.tlak,kys.močová v krvi, cca kolem 12.2.vyvolání porodu nebo CS
Pilcanda - 6.2. - kontrakce po 10min, porod se blíží
ahojky,
tak už jsem zpátky doma.Včera mě tatka v poledne odvezl,pozval mě na oběd a večer mamka ještě nadělala moje oblíbený bramboráky,tak to bylo super
Jinak mě po večerech i přes to že poléhávám strašně tvrdne to břicho,třeba po 15minutách,máte to někdo taky???
Dnes dopo přijel Tomáš, a skládali jsme kočárek,byla to poměrně věda…z krámu jsme totiž měli na konstrukci sporták,takže to jsme sundavali a instalovali hlubokou korbu. Na to jaký máme „údajně děsně vychytaný kočárek“,jsme se teda u toho zapotili,zvláště s konstrukcí..nedalo se moc poznat,co patří ke sportáku a co ne…Ale ted už je to ok,a už se jen krásně nacvakává korba nebo autosedačka
Český návod byl poměrně stručný… ![]()
Jak se jinak všechny máte? co nemoci,vše zažehnáno?
a co Pilcanda???
Medunka mi taky psala,říkala,že už se docela těšila i na ten císař,a zatím to vypadá,že spíš půjde domů…
Daisy: malá je uplně k sežrání, taková muchlací, jéééééé, já chci taky!!!
My dnes byli na chatě u tchána se na něj podívat. Nudili jsme se, venku krásně sluníčko, tak jsme neodolali. Aspoň jsme nečučeli doma, výborné, fakt.
Dneska pavel složil kočárek a je super, my to zase měli velice jednoduché. Stačilo udělat klap, klap a bylo to hotovo
Tak už se těším, jak vyrazíme.
dneska mě jaksi pobolívá bříško až tam dolů, a holky musím se vám přiznat, včera jsem upekla buchtu, prošívaná deka, se to jmenuje a já teď dojedla zbytek plechu, sama!!!!Kámoška měla asi tři kousky, pavel ten na sladké není, tak jsem to opravdu sežrala sama. To se nedá ani nijak jinak napsat, než sežrala.
Dneska si asi pustíme nějaký film, v telce jde stejně prd.
My jsme se domlouvali s Duant, že se připojíme na prochajdu a nakonec z toho sešlo
Jsme hrozný brzdy, malý šel dnes pozdějc spát a uspávala jsem ho celou hodinu!!! Takže vstával ve 4… Tak mě to docela mrzí…když už byli tady poblíž.
adel - o „prošívaný dece“ jsem už slyšela - hodila bys mi recept, prosím? Jsem ujetá na buchty, hrozně ráda peču a bohužel i jím. Zrovna mi teď psala kamarádka na Skypu, že jí zjistili těhu cukrovku a nejvíc trpí, že si nemůže dát kus buchty - to prý hrozně zvedá glykémii. Tak to bude asi fakt cukr bomba ![]()
Taky musíme pro kočárek - teda vlastně jen pro korbu, máme ji u mámy, podvozek v garáži. Takže jen naklapneme korbu a frčíme ![]()