JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
8.2.09 12:01

kacko , ale taky ji poradne ocuchejte…vis, ze ryba smrdi od hlavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 12:06

Jezismarja, ja tady mam na tramu jeste jmeli!!! To se divim, ze to neopadava, me to vubec nedoslo :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
8.2.09 12:23

DITTUNKO:I já přeji moc a moc zdravíčka,mlíčka a hodnou EMINKU!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 12:29

kacko , poridte si do budoucna GPS na geocaching a muzem obcas udelat vejlet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
8.2.09 12:52

Dittě k Emičce moc gratuluji a malé přeji do života jen samé štěstíčko a zdravíčko

K Lovele jsem si koupila i její aviváž. Používala jsem jí i pro Verču a tak mi to oblečeníčko voní víc. Těžké vůně nesnáším.

Overálky jsem používala a mám zase v plánu jen na noc, v zimě pod to body. Přes den někdy body s dlouhým, dupajdy a na to ponožky a nebo body s tepláčkama a ponožkama.
Z porodnice pojede v soupravě, kterou jsem koupila v CA - růžové manžestráky, triko s dlouhým a límečkem a na to bílý svetřík. Připravila jsem raději ještě body + samozřejmě kombinézu.

Termín porodu podle menstruace 10.2. podle ultrazvuku 24.2. Zítra mám KO a v úterý kadeřníka, pak už můžu rodit :lol: Veru byla v termínu, ale to jsem měla jen jeden. Poslíčky občas mám taky, ale je to záležitost jen pár opakujících se bolestivých kontrakcí, které po chvilce zmizí.

Duant…na jmelí jsem taky zapomněla :oops: …jdu ho hned sundat. :lol:
Taky se přidávám k lítosti nad tvou kýlou :lol: :lol: :lol:

U nás dnes k obědu kuřecí polívka (pro Veru) a já uspokojila krupicovou kaší. Chlap je v práci, tak se u nás nevaří :lol:

Verča už vytuhla, já toho opět v noci moc nenaspala, tak se jdu taky natáhnout. Hezký zbytek neděle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 12:55

Nazdar jitus , no to jsi mela velky rozdil podle UTZ, ze ti ten termin upravili, jinak by to opravdu melo byt podle te menstruace, to bys to taky mohla mit kazdou chvili :wink:

Dekuji vsem za podporu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
8.2.09 13:58

Ahojky
Tak se opět hlásím.
Včera jsme byly u kamarádky v Kostelci n/Orlicí.Má skoro měsíční mimi. Daisy bude určitě vědět když napíšu, že u Šamotky. Vendulka je zlaté mimi. Krásně papá, nepláče a spinká.Tak jsem Terce domlouvala ať si vezme příklad. A hlavně z toho že se Vendulka narodila o 13 dní dřív. To by znamenalo pro nás zítra.
Zítra už také Niki šupe do školky.To budu mít doma zase pohodičku a volno. Asi se dám na ten velký úklid. V úterý na ko tak jsem opět zvědavá. Ale na nějaký posun to nevidím.
K obídku jsme měli vinnou klobásu a br. kaši. Zítra budu dělat asi svíčkovou.
Pavel je opět na montáži. Byl i dopoledne, pak se přijel najíst a je opět pryč.Jsem mu říkala, že by mu ti zákazníci měli dát taky oběd. Když jsem se zeptala na naše vchodové dveře, tak byl oheň na střeše. Že nestíhá a neví co dřív. A že bych mu mohla třeba pomoct s natíráním.
A co Pilcanda, nevíte někdo něco.
Dito. moc gratuluji k holčičce a přeji jen to nej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.2.09 14:12

Ahoj holky,
tak v první řadě [/Všechno nej Ditě malý Emči, ať ste obě zdravý a šťastný

Tak sem holky konečně tu, ste celkem kecaly včera, to u nás včera krásně svítilo sluníčko a manža byl doma tak sme odpoledne zajeli do bazénu, bylo to fajn a pak sme si udělali výlet do KFC a pěkně sme se nabaštili, dojeli dom a odpočli apak v 8 večer ještě šli za děckama do hospody a šli spat až ve 12. Takže sem dneska spala skoro do 10, se není čemu divit, u nás je hnusně a prší tak se hezky spí. manža mi uděla snídani topinky ve vajíčku :-)
No a teď čučíme na supermana, protože ta nic jinýho není. Takže holky zatím, du se tulit musím využít toho že mám manže doma :wink:
Oběvím se tu buď večer nebo až zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.2.09 14:13

Ahoj holky,

Tak sem holky konečně tu, ste celkem kecaly včera, to u nás včera krásně svítilo sluníčko a manža byl doma tak sme odpoledne zajeli do bazénu, bylo to fajn a pak sme si udělali výlet do KFC a pěkně sme se nabaštili, dojeli dom a odpočli apak v 8 večer ještě šli za děckama do hospody a šli spat až ve 12. Takže sem dneska spala skoro do 10, se není čemu divit, u nás je hnusně a prší tak se hezky spí. manža mi uděla snídani topinky ve vajíčku :-)
No a teď čučíme na supermana, protože ta nic jinýho není. Takže holky zatím, du se tulit musím využít toho že mám manže doma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.2.09 14:14

Ahoj holky,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.2.09 14:22

Dituš! Obrovská gratulace k princezně!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.2.09 15:56

Ahojky

Dittus velka gratulace k Emince, hodne zdravi a mlicka :-) :-) :-)

Nevite co ta Medunka :roll: jak se ma???

Vsechny moc zdravim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 16:15

kacko , nerodis???

Holky, ja tu RUCNE drhnu koberec, protoze kamaradka ma ten svuj slavny pristroj na cisteni rozbitej, a to mam ten koberec asi 2-3 mesice starej! To jsem magor, co? Ale ono jak se zezdola furt prasi, tak mam lepsi pocit, kdyz to vydrbu…az tu bude mimi, tak to musime nejak vymyslet, aby jsme ten prach zredukovali…neni to nejak drasticky, ale prece jenom

No a dcera ZEHLI!!! Je tedy fakt, ze jsem ji o to rano velmi jemne a diplomaticky pozadala…no a funguje to… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.2.09 16:32

Tak sem holky u těch hovadin v televizy vytuhla :roll:
manža jel odvest na druhou stranu dědiny neteře, tchýně je tu měla od včerejška, ale byly pořád u ní takže u nás klid, moc nemám náladu na to jejich vřískání.
Duant ty si teda blázen, sice tě chápu, ale mě by se vůbec nechtělo. Dceru hezky pochval :-)
Holky u nás má špitál už taky karanténu, ach jo, snad do 3 týdnu bude po karanténě :?
Jo jak ste se bavily o té Lovele no mě voní, já chodím, když mám náladu tak fetovat do skříňky :-)
na cestu s porodky mám ve skřínce nychystanej jeden komínek a k němu má manža i seznam aby si byl jistej že má vše = body s dlouhým rukávem, flísový kalhoty + mikyna, ponožky,čepička a zateplenej overal a ted váhám jestli mi stačí deka (mám sedajdu s nánožníkem a stříškou) a nebo mám vzít i fusak, ale asi ho vezmu taky.
Berete si sebou do porodky dudlík ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.2.09 16:44

Hoja hoj!

Dodávám slíbené foto:

Bářin koutek (krásně kýčovitý, ale na vnoučatech mě snacha vyřádit už nenechá…) 

a sesterské pupky před týdnem( já jsem pochopitelně ta celkově „větší“) 

No a kdyby jste to chtěly opravdu vidět( nevím, proč mám zase blechy…, tak tady:
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

ilčo - dudlík beru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí