JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
9.2.09 09:37

Já když příde na věc tak v kuchi nesnáším nic dělat, a když příde na věc tak vydržím i to loupání a obalování … a zrovna teď se mi nechce lautr nic.
Bych měla umýt nádobí (mám ze včerejška od večeře zapečenej pekáč :oops: ) se mi nechtělo no. Hlavu sem si chtěla umýt, se mi taky nechce. Jediný co sem zvládla tak sem se obědnala na pásy, ale kvůli cytologii, či čemu, tak sem obědnaná až na 17.2.
Jo jinak já mám vplánu, pokud se dohoupu zajít do sklepa a vyštrachat nějaký jabka, tak udělat žemlovku a zítra udělám hovězí se špenátem a bramborama, manža to miluje. dělám takovej jednoduchej, rychlej a mě taky chutná http://www.svetsyru.cz/…t-detail.php?… a celkově sou na těchto stránkách super recepty. Jo ale ten špenát dělám jen pro nás dva takže kupuju jen jednu lučinu a pak poměrně k tomu a je toho dost.
Bef pokud si cítila velký pohyby tak je to fakt možný že se otočila, já to taky tak měla že to byly dost velký pohyby a najednou sem pak cítila kopance nad pupíkem, škytavku pod pupíkem a dr podle hmatu řek že hlavička je dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.2.09 09:59

bef , ja jsem pro Alzbetku - Elisabeth…v tyhle forme to pripomina i tu Elisku…a muzete ji rikat Bettynka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.2.09 10:06

Ahojky!
Zdravím vás..Omlouvám se že nereáguji ale nemám dočteno…Te´d malá spinká jdu se vyspršit a umýt nádobí a pak asi i trochu vyžehlit plínky a věcičky co mám vypraný.
Malá má pořád ty očíčka strašný, pořád jí z toho teče…Nejhorší to je po noci.Přez den to jde…No tak ve čtvrtek uvidíme co nám dr. řekne.
Tak se tu opatrujte..
jen sem zahlídla že se befi asi mimiňák otočil, kéž by co? Tak držím pacinky aby to tak bylo. :)
pa Daisy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
9.2.09 10:07

Ahoj holky,maminky!!!!
Jak jste se vyhajali?
My docela dobře,budila se po 3-4 h.i když jednou po hodině a ne a ne spát,jak jsem ji pokládala,tak začala kňourat a na rukách měla oči jak trnky,že to na spánek nevypadalo a usnula až za dvě hodinyk,hrůza,ale jinak potom už dobré,leželi sme do osmi.
Včera sme byli u prababiček(mé a Michalové)tak se malou kochali,Michalova babi malou pořád pusinkovala,že je to krásná princeznička,že se nám povedla :oops: a moje babi zase pořád říkala,že je celá já jako mimi :lol:
Jinak jsem ji dneska odhadem zkoušela vážit a má cca 3600g a 51cm…takže to pěkně dohání :lol: ale váha je orientační,ale u doktorky před 10ti dny měla 3200g,tak je to možné… 8O :lol:
Až budu mít,pošlu zase fotky…
Dneska jedem s manžou až dojede z práce na úřad(musím zažádat o porodné-to jsem nevěděla)no a pak do Tesca,nějaké pití,nákup a taky se chci mrknout do CA na nějaké dupajdy a bodýčka,teď z těch nejmenších už vyrostla a ty další jsou jí zase veliké :roll: tak něco mezi tám,ať má,když jedem po návštěvách nebo k mudr.

SAMMY:hele,to tak letí,já se tak kukala kdy máš rodit a zůstala jsem jak vyoraná myš,že už jsi na konci,to si člověk neuvědomuje…těšíš se,že už to máš za pár,co?
A ať malá si nedělá špr´touchlata,přece musí mít taťku u porodu :lol: :wink:

A co ostatní,co PILCANDA,a ostatní mamče-DAISY,PETI?!

Co vaříte holky?My měli teď dva dny guláš,tak nevím co vařit,asi vytahnu kuřecí prsa a udělám rychlovku s rýží..polívku máme nudlovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.2.09 10:11

Čau ženy,

tak já jsem relativně v pohodě.
Smažák jsme měli včera na oběd.Dneska udělám pár karbenátků protože nám zústalo zelí od soboty.Jo a vařím čočkovou polívku,malej ji zbožňuje.Teď spinká,tak mám chvilku čas.Taky bych si měla umýt hlavu. :roll:

Befi - to by bylo fajn kdyby se malá otočila.Jména se mi líbí obě,možná trošku víc Eliška

Daisy - ahoooj,doufám že očička budou v pohodě,u miminek to tak někdy bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.2.09 10:18

Mae: a jaké oblečení si ze začátku nejvíc využila?

Daisy: známých 3-měsíční synek má pořád nějaký zánět v očičku,kapou kapou,a nemůže se toho zbavit. Tak snad to u vás bude dobré :)

Holky,mám takový blbý dotaz: máte doma společný bankovní účet nebo každý zvlášt?? My zatím jedem solo,a máme společnou peněženku,kam každý vloží vdycky náký obnost na společný výdaje.Jenže doted mám dobrý příjmy,ale co za půl roku??to už budu nahraná,a nechce se mi škemrat o peníze… Musím toho mýho do společnýho účtu nějak dotlačit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
9.2.09 10:26

BEFI:tak já koupila v CA velikost 50 a teď je jí akorát a to má 3500g.Potom mám 56tku a tu nosí teďka,jinak jí je ještě vše veliké.Měla jem nos na to,že kopím i malinké věci,ale těch mám právě jen pár kousků a z těch vyrostla a má tu 56tku…ale zase jak co..z jednoho obchodu je jí akorát 62ka a z nějakého je jí akorát 50tka…tak beru dupajdy co jsou jí akorát sebou a vemu něco o kousek větší,to číslování je na prd :evil:
Jaké je u vás počasí? U nís bílo,je tu sníh,blééé a to já se těšial na teplo.
Jdu kojit,tak papa zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.2.09 10:42

U nás krásně svítí sluníčko, ale já sme lemra a ještě sem od PC nevylezla :roll:
Bef mi máme společnej účet jak sme se vzali, u nás to bylo tak že já se vdávala hned po škole, takže sem ani svůj neměla a pěněžitý dary sme dali na mažův ke kterýmu mám podpisový právo, ale za celý 3 roky sem nebyla schopna si vyřídit svoji kartu, je to otázka pár minut, ale jsem lemra že, takže chodím manžovi do peněženky. Sice někdy mě to štve si říkat o prachy ale zase tolik neutratím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.2.09 10:44

bef , my mame sice kazdy zvlast ucet, ale praxe je takova, ze Toby plati 80% (mozna vic) vsech vydaju…chudak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.2.09 11:04

Tak já jsem vytuhla a spala do teď…jsem furt jak moucha, asi to bude tou chudokrevností. Dr. s tím bude muset příští týden něco udělat - jsem naprosto nemožná čehokoli.

bef - tak že by malá nakonec udělala salto mortale? :wink: A jména se mi líbí obě, Alžbětu jsem navrhovala, ale neprošla… účet máme každý svůj, ale taky domluveno co kdo platí.TAtouch teda taky vydělává podstatně víc, takže na něm je hypotéka a takový radosti a já financuju ten „provoz“.

Smažák jsme měli v pátek(mňam). Dnes nevařím - mám od soboty kuře a tata od včera zbytek kolena…
mmch - tohle mi dnes poslala kámoška:
 http://gurman.signaly.cz/…-bez-smazeni

Mae - s těma velikostma je to teda síla. Sama jsem zvědavá, co mi bude chybět…TAk pěkně nakup.

Daisy - ať se očko brzy vyléčí, to musí být vopruz. Chůdě malý…

Duant - ať žijí řemeslníci!

Adel - s napucháním neporadím, mě jen trnou v posteli. Ale u tebe to budou už nejspíš nějaký ty předporodní zadržávačky vody, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.2.09 11:23
Daisyzbopo píše:
Duant:díky..takže je chuděra stále v nemocnici, jo?Holky stavím se asi večer, jdu kojit a pak jdem ven a pak musím dovařit guláž.
Tak papa

Daisy moc pěkný fotečky, jo a promiň že si rýpnu, ale už jsem ti to chtěla říct několikrát - to je gulአ- fakt na to v tomhle tvaru s tim tvym ž na konci nejsem schopná koukat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.2.09 11:25
Daisyzbopo píše:
Holky přeji dobrou noc.....

Mae:malý ten pupík vyleze když brečí, jinak ho má celkem normální.

Holky stříháte nechty?Nám v porodce řekli až po šestinedělí a mě to přijde divný.Vždyť se mi poškrábe…

já stříhala nehty už 3× a budu muset zas, mates by to měl asi tak půlmetrový bez ostříhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.2.09 11:31
befana píše:Holky,mám takový blbý dotaz: máte doma společný bankovní účet nebo každý zvlášt?? My zatím jedem solo,a máme společnou peněženku,kam každý vloží vdycky náký obnost na společný výdaje.Jenže doted mám dobrý příjmy,ale co za půl roku??to už budu nahraná,a nechce se mi škemrat o peníze… Musím toho mýho do společnýho účtu nějak dotlačit..

bef my máme každý svůj účet, z mýho se platí hypotéka, inkaso apod a z manželova žijem. No ale jeho kreditku mám většinou u sebe já a oba víme hesla na internetbanking toho druhýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.2.09 11:31

Ha, ha, Petro …gramatiku zde absolutne prehlizim, navic jsem zjistila, ze i ja (drive cestinarskej pedant), zacinam mit s nekterymi gramatickymi vecmi problemy…ale najdou se zde i skvele cestinarky (u Kacky se to nepocita, protoze ta je cestinarka profesi :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
9.2.09 11:33

tak jsem vás po víkendu hooodně letecky dolouskala :)

představte si, že Mates úderem 1 měsíce věku si prodloužil spaní ze 3 hod na 4, takže docela pohodička. dneska v noci dokonce chtěl jíst až po pěti hodinách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí