JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
8.2.09 16:46

mischni , fakt nadhera! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.2.09 16:55

Tak už jsem doma z výletu.
BK dobrej,dala jsem si whoppera menu(taková ta jejich klasika),ale musím říct,že v cizině mi taky chutná ještě víc.hlavně se mi zdál malej(no,jsem ted rozežraná.. :lol: ),a co mi vadilo,že nebyl zabalenej v krabičce ale jen v takovým tom pytlíku,jak jsou třeba u mekáče cheesburgery. No,ale pošmákla jsem si-je skoro stejnej jako big tasty od MC :)
V HM jsem pro jistotu koupila ještě jedny tenký rukavičky a takový tenký tepláčky i s chodidlama ve vel.50 (to je jediný co teda mám v 50tce)

Do porodky: já toho beru víc,uvidím pak do čeho budou oblékat maminy :lol:
Mám takovou takový teplý fleesový kabátek+kalhoty,a nevím zda pod to stačí jen body+ponožky,nebo to chce ještě nějakou vrstvu.. :roll:
Plus budu mít zavinovačku do autosedajdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 17:54

bef , tak fajn, ze ti chutnalo :wink:

Zitra jdu k ty kadernici, a musim najit papirek, na ktery mi napsala v kolik! Ja to totiz zapomnela :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.2.09 18:13

Mischi teda moc pěknej koutek, kolik ste se ségrou od sebe?
Duant no když to nenajdeš tak ji zavoláš no.
Bef tak hlavně že chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
8.2.09 18:18

Člověk na chvíli zmizí a hned „rodí“ :lol: Byli jsme u mámy vyzvednout korbičku. Ta z toho měla sice trauma - je příšerně pověrčivá - ale má smůlu. Chci to mít doma nachystaný.

A zase ta žáha 8O Nikdy v životě jsem to neměla a ani nikdy za těhotenství - až teď na konci!!! Běs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 18:26

No jo, no, kacko …tak pardon :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
8.2.09 18:40

Duant - to nic :wink: Se to dá čekat, že jo… Jaká byla neděle? Dala ses do tý proš.deky? Já mám v lednici už tejden suroviny na cheescake, ale asi na to prdím - kdybych tu nebyla, nemá to pomalu kdo jíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 18:43

Budu muset az zitra, protoze Toby teprve ted odjel, ledaze bych se vybicovala a udelala to jeste vecer, zitra na snidani…ale po tom vydrbani toho koberce, nevim, nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
8.2.09 18:47

A jo, koberec…uff. My měli v paneláku krááásný bílý - takový ten menší jenom pod stolkem…no, to bylo strašný 8O Ani to nešlo moc vyčistit…hrůza děs! Cos na to vzala? Není špatnej Vanish na koberce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 18:49

No kacko , prave, ze Vanish…ale on ani nebyl spinavej, jen jak jsem to popisovala s tim prachem…ten koberec je asi 2,5 mesice starej 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
8.2.09 19:42

Čauky,

Dituš - obr gratulace k Emičce :-)

Duant - tvé kýly je mi taky moc líto :wink:

Ilčo - dudlík do porodky beru,nechci skončit s velkým hnusným dudlíkem jak u Domči a taky jsem ho nemohla dlouho naučit na jinej.

Ad prášek - v Lovele jsem prala když byl Domča malej,to mi voněla a teď mit ak trochu vadí tak jsem koupila Persil Sensitive a dobrý.

Už nevím kdo to tady psal že bude mít internet na půl roku v mobilu zdarma.......mě to přišlo z Vodafonu,ale už nevím jak si to tam mám zadat protože jsem tu SMS vymazala.Takže která to máte - prosím poraďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.2.09 20:04

ilco - segra je o šest let mladší a máme společnýho jen tátu. Mainku nám dopřál každé originální. :wink:

Duant - teda čistit koberec… 8O Je fakt , že včera tak činil můj drahý, já jsem ho jen zpovzdálí sledovala…

TAk než jsem se rozhoupala že půjdu do vany, tak mi tam vlezl mladej…Jede zítra na lyžák, tak chce být asi poatřičně vymydlen. :roll: :lol: NO, třeba se tam ještě dnes dostanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.2.09 20:30

mischni , ja doprala svym detem takovy luxus, ze ma kazde sveho vlastniho otce :oops: :wink: (to kdysi rikal Polivka o matkach svych deti, ale s tou posledni to porusil :wink: ), no a aby se to nepletlo, tak dcera ma dalsi dva male bratricky od sveho tatinka a syn ma velkeho bratra, ktereho jeho otec mel z predchoziho manzelstvi…no a ted budou mit dohromady sestricku ode mne :roll: :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
8.2.09 20:47

Teda holky, máte to rodinný uspořádání fakt pestrý :wink: Já mám „jen“ nevlastní sestru (otec adoptoval dceru své druhé ženy) a napůl nevlastního bratra (syn máminýho dlouholetýho přítele) - ale v podstatě se nestýkáme.

Hm…slaninový Bake Rolls asi nebudou na žáhu to pravý ořechový, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
8.2.09 21:21

Hezký večer, holky!

Také se přidávám a gratuluji Ditě k narození dcerušky !

Overálky jsem u malé používala hodně, na spaní a taky ve dne, měla jsem i pár parádních, nic jsem pod ně neoblíkala, ale Anička byla červencové mimčo. Teď jsem si ještě nějaká přikoupila, i když se mi zdá, že jsou dost malé, tak nevím, jestli se do nich mnňous vůbec vleze :?

Dudlík si do porodnice vezmu, i když tady v HK to prý sestry nerady vidí, ale když si vzpomenu, jak malá v noci třeba dvě hodiny nespala a pobrekávala a ji ze zoufalství vždycky vrazila malíček do pusiny, což zabíralo 100%, tak tentokrát bez dudlíku ani ránu…

Prášek používám Persil sensitive, někdy i Batole (manželovi voní), já vůni bohužel nemůžu posoudit neb díky své celoroční alergii jsem přišla o čich :(

Kkacenko těhotenské pálení žáhy si teď taky „užívám“ :evil:, hlavně když ležím na pravém boku, řeším to pitím mlíka…

Hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital