Poradna duly
Jana Čurdová
Mischni : já mám brát železo 2× denně.ráno si ho ber na lačno,když vstanu a večer než si jdu lehnout…někdy zapomenu…nějak to neřeším.. jsem s těma práškama trochu lempl
,i když magnesko ted od středeční příhody poctivě dlabu.
Bef - no, na magnezko si taky dávám bacha. Mě totiž berou v noci šílený křeče do nohou. Nikdy bych nevěřila, že se dokážu tak rychle vymrštit z postele, když mě to chytne, protože jinak se hrabu půl hodiny.
To železo mám zatím jen ráno a nezapomínám, ale krev jsem měla zas mizernou. Myslím, že mám v břiše malou upírku..No, hlavně, když holka prospívá,že…maminka něco vydrží.
![]()
Duant - no to je teda nezodpovědný s tím prejtem. Jak jsi mohla zapomenout?
![]()
Duant - vtipný
Jak se vám líbilo u zvířátek na Zbr.? Na pokrm v restauraci se radši neptám
…i když jsem tam nebyla hoooodně dlouho, tak třeba se zlepšili. Pak mě ještě napadlo, že jste se aspoň mohli zastavit u nás na kafe - taková trochu zajížďka…ale přecijen je to tu pořřád plný bacilů. Zrovna mi manželák nadává, že pořád chrmlám, že to není možný po tejdnu ![]()
Na tu deku se těším, až ji zkusím. Mám moc ráda tvarohový buchty, tak to bude určo dle mého gusta!
Zato prejt bych si teda nedala - dělali jsme v dětství zabijačky a od tý doby tyhle prasečí pochoutky nemůžu ani cejtit ![]()
Holky přeji dobrou noc.....
Mae:malý ten pupík vyleze když brečí, jinak ho má celkem normální.
Holky stříháte nechty?Nám v porodce řekli až po šestinedělí a mě to přijde divný.Vždyť se mi poškrábe…
Holky přeji dobrou noc.....
Mae:malý ten pupík vyleze když brečí, jinak ho má celkem normální.
Holky stříháte nechty?Nám v porodce řekli až po šestinedělí a mě to přijde divný.Vždyť se mi poškrábe…
Ještě kukám a jdu na kutě…te´d chodím se slepicema,vytěžuju každou chvíli,když ji večer nakojím a usne a šup rychle taky
![]()
MISCHNI:je to pytlíkový,porcovaný…magistra v lékárně mi řekla,že ty granulované dobré pro miminka nejsou..tak jsem vzala ten.
A já mám fenyklový pytlíkový(pro dospělé) a taky ještě piju od Hippu granulovaný pro kojící maminky(s kmínem)…
DAISY:já už stříhala dvakrát,protože jí to roste fakt rychle a má je ostré,vždy se mě u koja drží za prso zespodu a pichá to jak jehličky..tak jsem už ostříhala,ale vždy malinko a opatrně,abych ji nestřihla,nebo neustřihla hodně a netekla jí krev…mám na to nůžtičky od Chicca,jsou fakt šetrné…
Tak papa,jdu chrupkat… ![]()
Duant - vtipný
Jak se vám líbilo u zvířátek na Zbr.? Na pokrm v restauraci se radši neptám
…i když jsem tam nebyla hoooodně dlouho, tak třeba se zlepšili. Pak mě ještě napadlo, že jste se aspoň mohli zastavit u nás na kafe - taková trochu zajížďka…ale přecijen je to tu pořřád plný bacilů. Zrovna mi manželák nadává, že pořád chrmlám, že to není možný po tejdnu ![]()
Na tu deku se těším, až ji zkusím. Mám moc ráda tvarohový buchty, tak to bude určo dle mého gusta!
Zato prejt bych si teda nedala - dělali jsme v dětství zabijačky a od tý doby tyhle prasečí pochoutky nemůžu ani cejtit ![]()
Sakra, zase se mi to vložilo dvakrát
Pardon.
Mischni - jé, co bych já dala za to mít komu péct všechny ty dobroty… Manža si vezme pár kousků jen, když je to čerstvý, malej to nejí skoro vůbec…tak to pak zbyde leda na mně
Ve čtvrtek jsem upekla šátečky s krémem a je tu doteď na stole plnej talíř
To už bude zejtra leda psovi, kterýho nemáme ![]()
Kkacenko, Duant: poradte mi nějaký minivýletík na zítra. Já mám takovou chut aspon na chvilku někam vypadnout.klidně sna d i do nákupního centra.. ![]()
Nebo tady doma shniju ![]()
kacko , v restauraci to bylo trosku pofiderni, ale to jidlo nebylo zas tak hrozny…my se tam totiz nevyzname, tak jsme zahli do mesta, vsude na parkovacich mistech natriskano a pred touto restauraci bylo volno, coz asi ma svuj duvod ![]()
Zviratka fajn, me teda nejvic dostal vejr, ten je impozantni ![]()
Jestli se mi bude chtit, tak tu deku zejtra taky zkusim, akorat budu muset Tobyho poslat pro tvaroh, ja teda po dnesku na nakupy pecu
![]()
bef , nemas ty mit klidovej rezim? ![]()
Skoda… jestli nemate geo-GPS, tohle mohla byt hezka prochazka
Duant: samozřejmě mám mít klidový režim,ale já už prostě nemůžu…
![]()
Duant - no jo, napsala jsem asi pozdě
Ta pizzerie je hned naproti tý, kde jste byli, a ta Barabizna (taková mexická) je hned za rohem. Tak příště:-)
Bef - odborník přes výlety je tu Duant
Nevím, kam to máte blízko a tak…
Sakra, taky nemám tvaroh ![]()
Me teda fakt vadi, ze mam asi trochu tu pupecni kylu
, pupik mam vylezlej, ale jeste nad nim nalevo takovou malou bulku ![]()
Ja to nechci! ![]()