Poradna duly
Jana Čurdová
ilco , tak sis kontrolu uzila ![]()
kacud , to je je fajn, ze mas ten kocar z krku ![]()
Ilčo, až ráno bych to brala:) Ještě se tak jednou pořádně vyspinkat a pak se na to vrhnout plná síly:) Jestli je to tím poledním mazlením, tak všem jen doporučuju:) Od 16 hod jsem začala cítit stahy.
Duan, když to přítel stihne, tak půjde k porodu:) Ale mám pocit, že to nevyjde:(
Duant užila, taťka poslal meruňkovicu, sem mu říkala že to má jako prevenci, ale spíš šlo o lék už oěkně chrchlal (je to náš rodinej známej) tak se smál že ho nepřemoh bacil ale blbost že předevčírem shraboval sníh jen v košily a pěkně promokl jak padal sníh. sranda pěkně se sním vždycky kecá, mi pak skládal igelitku ve který sem mu donesla láhev a to už sem byla na křesle
a vysvětloval mi jak se musí skládat že jak už sou te\´d s manželkou samy tak že ho buzeruje. ja se řechtala. Teda já se kněmu vždycky těším.
Ilčo, hádám tak ráno v 6 hod. Holky, jestli to budou jen poslíčci, tak mě omejou:)
Majdo a co je to pořád a stejně často? prej u prvorodiček trvá porod kolem 10 hodin, ale co do toho všechno zahrnujou netuším, tak třeba to stihne
Majdo mě tak dneska pálí žáha a stačí když jen mě trochu bolí břicho tak je to otrava, a tvoje bolení si představit zatím nedovedu.
Ilčo, je to tak 5-7 min. Taky mě napadlo, jestli to nemůžou být zaražený prdíky.....někde jsem četla, že se to jedné holčině stalo:)
Ilčo, to pálení žáhy je pěkná otrava…pálila mě od 5 měsíce těhu. pomáhalo mi Rennie, jenže pak už mě z toho bolel žaludek:)
No těma teď trpím dost často a je to teda hnus, ale většinou mě pomůže espumizan, jestli máš tak si ho vem, jen mě ty prdíky zlobí chvilu, tak nevím to u tebe na to moc nevypadá.
No právě co je lepší pálení žáhy nebo bolení žaludku, teď sem zdlábla 2 kiwi a je mi líp, tak bych si dala juice nebo kafe, ale juice nemám a kafe si říkám že je pozdě
Ad kadeřnice - ani se mi to nechce psát,byla jsem na začátku srpna
,jsem ostuda no.Ale ještě to není tak hrozné ![]()
Majďulo - tak že by už????No jsem zvědavá co se z toho vyklube.
Já jsem se rozhodla pro pálení žáhy:) Teď jsem byla na velké, tak si myslím, že to ty prdy nebudou:)
Včera jsem stihla ještě stříhání, tak mi to nějaký ten čas vydrží. Celou dobu těhu jsem si nechávala růst vlasy, abych je sepla do culíku a před měsícem jsem si je nechala ostříhat…a teď je nesepnu ani náhodou:)