Poradna duly
Jana Čurdová
Bef ale víš co ty tam budeš tak kolem 5 dní a sestřičky mají služby, dáš to jedný a druhej den dojde jiná, no a jak to chceš řešit, třeba spolu nekamarádí a neřeknousi že ta paní dala bombošku
jen si tak rýpu
ahoj holky mám na prodej už nějaké věci po malém, ale ráda bych vám nabídla tuhle kombinézu je novorozenecká ale moc hezká rukavičky se dají odepnout.. a děti narození v únoru ji ještě určitě využijou 
kdyby písněte mi sz
Ilčo : tak to jsem v pr… ![]()
Nebo si ji dám do stolečku,a vždycky když náká přijde,tak ho otevřu,a řeknu jí at si dá bonbon
![]()
S kilama,já mám navrh 10kg,a přitom sežeru tolik sladkého…Včera mě ale sestřička od obvodáka upozornovala,že mám strašně málo vápníku,že musím přidat v mléčných výrobcích,že by se mi taky mohly začít sypat zuby… ![]()
Dneska jsem se samofotila.přijde mi,že v teplákách mám to bříško takový malý neměnný,ale když se vidím nahá,tak to je mazec ![]()
Bef. Tatiana a mořské plody- to je super volba.
Ilči: když jsme dostaly nějakou bonbošku, tak se to na šatně rozdělalo a vždycky jsme se snažily nechat něco další službě. Ale nikdy nejde aby měly všechny. Někdy jsou tam jedny a po druhé zase jiné dostanou.
Jinak 10 kilo. O tom se mi může jenom zdát.
Já jsem na tom jako Ilča a už se hrozím toho jak to budu shazovat. Vím, co mě stálo sil po Nikče. Chodila jsem nakonec do kurzu a až to mi pomohlo.
Chocholko já vím že nejde podělit všechny, jen mě to tak napadlo ![]()
ty máš taky kolem 21kg? řekni že jo, ať v tom nejsem sama, strašně mě to trápí. no já mám v plánu jak to pude tak po porodu začít chodit někam cvičit, ale žádný hopsání, jen nějaká kalanetika nebo pilates, nechci přijít o mlíko a prej aerobik není na toto vhodnej, to než bych po hodině hopsaní dorazila dom tak by z toho taky mohlo být utlučený máslo ![]()
U nás je holky taky krásně, teď sem slintala z okna na dvě holky co tlačily kočáry a tlachaly, já chci už taky.
Naštěstí du dneska na 3 na ko.tak aspoň nějaký vzrůšo, doma mě to už neba.
Cus, ja nespala, jen tu Toby preinstalovaval internet ![]()
Ja mam navrch 9 kilo…ale ilco to neni provokace, proste jsem mela dost pred tehotenstvim, tak metabolismus nastesti zareagoval rozumne a mimco si bere hlavne ze zasob
…navic u tebe si myslim, ze se jedna o dost vody, ne? Rikala jsi, ze mas otoky…
Me tak silene bolej ty lejtka, jak kdybych travila posledni dny nekde v posilovne! ![]()
Ilčí, děkuji…Kojeneckej mám taky a tam je též 2-3…ale mě nby zajímal ten feniklovej…
daisy s fenyklovým bych to viděla asi podobně.
Duant no já taky sázím na vodu, jenže mě otoky pomalu mizí a váha stoupá, tak se děsím v čem to teda je, ale je pravda že já žeru, a čím víc se přemáhám, tím víc myslím na žrádlo a žeru ![]()
Dobré dopoledne, ještě nerodím
.
Teď jsem se vrátila z ko, takže popíšu co a jak, pak Vás dočtu a budu reagovat..
Nejdřív mi dala malá na monitoru pěkně zabrat. Nechtěla se vzbudit, tak mě PA po 20 minutách odpojila a poslala chodit po schodech do 2. patra a zpět. Pak mě znovu napojila, ale říkala, že malá je prostě Šípková Růženka
. Ale i na monitoru pokrok. Akce dělohy se už nepohybovaly od 0-20, ale 60-100
.
Pak jsem šla k dr. do ordinace. Vyšetřila mě, a i když říkala, že to sice ještě nevypadá, tak oproti minula velký pokrok. Zkrátil se mi děložní čípek a porodní branka je na čtvrt prstu. Nicméně se pořád zmiňovala o vyvolání. Pokud neporodím do příštího čtvrtku, tak se domluvíme na termínu indukce. Říkala, že se ji líbí 22.2.2009, tak si to mám promyslet. Na další ko mám jít v pondělí a přes víkend mám nakázaný pohyb (jen prý ne mytí oken. Prý to houby pomůže a budou mě bolet ruce
) a oba s Petrem máme naordinovaný sex v neomezeném množství
. A v pondělí chce prý porodní branku po tak divokém víkendu vidět otevřenou alespoň na prst
.
Jinak malá má +/- 3400 g a dr. by klidně tipla víc, takže jsem zvědavá, jestli to nebude macík
.
Tak, teď Vás jdu dočíst
.
Ilčí:díky…
ad jídlo…Počkej po porodu jakej budeš mít hlad..já jím snad 100× víc než v těhu ![]()
Já toho holky vždycky sním nejvíc ráno,jsem po noci strašně vyhladovělá,já třeba sním i 4rohlíky
. Pak přes den jím normálně a večer,to jsou chutě…čokoláda,popcorn…
a pak mi je ouvej ![]()
IlčO : Medu mi psala,že je šíleně nateklá,že už má 80kg,a já myslím,že byla před těhu kolem 60tky..,tak si z toho nic nedělej.
Hele,já sice přibrala málo,ale zas mám pořád nákej problém…to si člověk nevybere.. ![]()
Sammy: 22.2. by se mi taky líbilo,ale je to neděle,to je naprd…
To bývá v nemocnici málo lékařů,a určitě se nepouštěj do vyvolávaček a císařů..
Ale třeba u vás jo ![]()
S tím mytí oken si mě pobavila,evidnentně to není oblíbená činnost ani paní doktorky ![]()
Tak především veliká gratulace Pilcandě a Kačence k Terezce a Kubíčkovi
.
Normálně závidím. Na mě se v tabulce moc nekoukejte a klidně předbíhejte. Já budu jako slonice, tak ať nebrzdím
.
Befi, pokud by u toho v neděli byla ta dr. tak bych vůbec neprotestovala. Je to hrozně příjemná mladá slovenka a vždycky se spolu nasmějeme. Bylo by štěstí, kdyby mě rodila
.
A k těm kulům nahoře, nechci nikoho provokovat. Já mám 9 kg a už 14 dní nic nepřibírám a to s prominutím žeru jako neurvalá a hlavně všechno sladké a nezdravé. Až se stydím, fuj
![]()
Nic me zase nebavi!
Ale rodit se mi taky nechce, tak ja nevim…proste na hovno!
![]()