JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
12.2.09 10:32

Bef ale víš co ty tam budeš tak kolem 5 dní a sestřičky mají služby, dáš to jedný a druhej den dojde jiná, no a jak to chceš řešit, třeba spolu nekamarádí a neřeknousi že ta paní dala bombošku :lol: jen si tak rýpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
12.2.09 10:38

ahoj holky mám na prodej už nějaké věci po malém, ale ráda bych vám nabídla tuhle kombinézu je novorozenecká ale moc hezká rukavičky se dají odepnout.. a děti narození v únoru ji ještě určitě využijou 

kdyby písněte mi sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.2.09 10:39

Ilčo : tak to jsem v pr… :lol:
Nebo si ji dám do stolečku,a vždycky když náká přijde,tak ho otevřu,a řeknu jí at si dá bonbon :lol: :lol:
S kilama,já mám navrh 10kg,a přitom sežeru tolik sladkého…Včera mě ale sestřička od obvodáka upozornovala,že mám strašně málo vápníku,že musím přidat v mléčných výrobcích,že by se mi taky mohly začít sypat zuby… :roll:
Dneska jsem se samofotila.přijde mi,že v teplákách mám to bříško takový malý neměnný,ale když se vidím nahá,tak to je mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.2.09 10:59

Bef. Tatiana a mořské plody- to je super volba.
Ilči: když jsme dostaly nějakou bonbošku, tak se to na šatně rozdělalo a vždycky jsme se snažily nechat něco další službě. Ale nikdy nejde aby měly všechny. Někdy jsou tam jedny a po druhé zase jiné dostanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.2.09 11:02

Jinak 10 kilo. O tom se mi může jenom zdát.
Já jsem na tom jako Ilča a už se hrozím toho jak to budu shazovat. Vím, co mě stálo sil po Nikče. Chodila jsem nakonec do kurzu a až to mi pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.2.09 11:11

Chocholko já vím že nejde podělit všechny, jen mě to tak napadlo :wink:
ty máš taky kolem 21kg? řekni že jo, ať v tom nejsem sama, strašně mě to trápí. no já mám v plánu jak to pude tak po porodu začít chodit někam cvičit, ale žádný hopsání, jen nějaká kalanetika nebo pilates, nechci přijít o mlíko a prej aerobik není na toto vhodnej, to než bych po hodině hopsaní dorazila dom tak by z toho taky mohlo být utlučený máslo :lol:
U nás je holky taky krásně, teď sem slintala z okna na dvě holky co tlačily kočáry a tlachaly, já chci už taky.
Naštěstí du dneska na 3 na ko.tak aspoň nějaký vzrůšo, doma mě to už neba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.2.09 11:23

Cus, ja nespala, jen tu Toby preinstalovaval internet :lol:

Ja mam navrch 9 kilo…ale ilco to neni provokace, proste jsem mela dost pred tehotenstvim, tak metabolismus nastesti zareagoval rozumne a mimco si bere hlavne ze zasob :wink: …navic u tebe si myslim, ze se jedna o dost vody, ne? Rikala jsi, ze mas otoky…

Me tak silene bolej ty lejtka, jak kdybych travila posledni dny nekde v posilovne! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.2.09 11:27

Ilčí, děkuji…Kojeneckej mám taky a tam je též 2-3…ale mě nby zajímal ten feniklovej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.2.09 11:35

daisy s fenyklovým bych to viděla asi podobně.

Duant no já taky sázím na vodu, jenže mě otoky pomalu mizí a váha stoupá, tak se děsím v čem to teda je, ale je pravda že já žeru, a čím víc se přemáhám, tím víc myslím na žrádlo a žeru :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.2.09 11:39

Dobré dopoledne, ještě nerodím :lol: .
Teď jsem se vrátila z ko, takže popíšu co a jak, pak Vás dočtu a budu reagovat..

Nejdřív mi dala malá na monitoru pěkně zabrat. Nechtěla se vzbudit, tak mě PA po 20 minutách odpojila a poslala chodit po schodech do 2. patra a zpět. Pak mě znovu napojila, ale říkala, že malá je prostě Šípková Růženka :lol: . Ale i na monitoru pokrok. Akce dělohy se už nepohybovaly od 0-20, ale 60-100 :! :D .
Pak jsem šla k dr. do ordinace. Vyšetřila mě, a i když říkala, že to sice ještě nevypadá, tak oproti minula velký pokrok. Zkrátil se mi děložní čípek a porodní branka je na čtvrt prstu. Nicméně se pořád zmiňovala o vyvolání. Pokud neporodím do příštího čtvrtku, tak se domluvíme na termínu indukce. Říkala, že se ji líbí 22.2.2009, tak si to mám promyslet. Na další ko mám jít v pondělí a přes víkend mám nakázaný pohyb (jen prý ne mytí oken. Prý to houby pomůže a budou mě bolet ruce :lol: ) a oba s Petrem máme naordinovaný sex v neomezeném množství :lol: . A v pondělí chce prý porodní branku po tak divokém víkendu vidět otevřenou alespoň na prst :lol: .
Jinak malá má +/- 3400 g a dr. by klidně tipla víc, takže jsem zvědavá, jestli to nebude macík :lol: .

Tak, teď Vás jdu dočíst :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.2.09 11:39

Ilčí:díky…
ad jídlo…Počkej po porodu jakej budeš mít hlad..já jím snad 100× víc než v těhu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.2.09 11:42

Já toho holky vždycky sním nejvíc ráno,jsem po noci strašně vyhladovělá,já třeba sním i 4rohlíky :lol: . Pak přes den jím normálně a večer,to jsou chutě…čokoláda,popcorn… :lol: a pak mi je ouvej :wink:

IlčO : Medu mi psala,že je šíleně nateklá,že už má 80kg,a já myslím,že byla před těhu kolem 60tky..,tak si z toho nic nedělej.
Hele,já sice přibrala málo,ale zas mám pořád nákej problém…to si člověk nevybere.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.2.09 11:47

Sammy: 22.2. by se mi taky líbilo,ale je to neděle,to je naprd… :roll: To bývá v nemocnici málo lékařů,a určitě se nepouštěj do vyvolávaček a císařů.. :( Ale třeba u vás jo :wink:
S tím mytí oken si mě pobavila,evidnentně to není oblíbená činnost ani paní doktorky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.2.09 11:51

Tak především veliká gratulace Pilcandě a Kačence k Terezce a Kubíčkovi :! :! .

Normálně závidím. Na mě se v tabulce moc nekoukejte a klidně předbíhejte. Já budu jako slonice, tak ať nebrzdím :lol: .

Befi, pokud by u toho v neděli byla ta dr. tak bych vůbec neprotestovala. Je to hrozně příjemná mladá slovenka a vždycky se spolu nasmějeme. Bylo by štěstí, kdyby mě rodila :wink: .

A k těm kulům nahoře, nechci nikoho provokovat. Já mám 9 kg a už 14 dní nic nepřibírám a to s prominutím žeru jako neurvalá a hlavně všechno sladké a nezdravé. Až se stydím, fuj :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.2.09 11:55

Nic me zase nebavi!

Ale rodit se mi taky nechce, tak ja nevim…proste na hovno! :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...