Poradna duly
Jana Čurdová
bef jejda to je nemile, no bylo by fajn kdyby to bylo jen spatnou zkumavkou …
medu si teda vylozene „uziva“ ![]()
sammmy teda neflakej to rozeni jo? sup sup, jsi na rade ![]()
Duant, ale právě, že mám tlaky, hýbt se nemůžu, ale pořád nic. Si říkám, že už dneska večer a nikdy nic, proto jsem taky taková protivná. Protože už mě fakt bolí každý krok a pořád nic ![]()
Sammy, taky to myslím čekáš každým dnem a princezna ne a ne se drát na svět, co? Tak těch 10 dní není zas tak moc, ale co vím, u nás nechávají přenášet týden, ale taky jsem slyšela, že kdesi (zprávy jedna bába povídala) nechávají 14 dní. Tak to bych už nevydržela a malý měl tak minimálně 5kg a to bych asi nechala už tlačit doktora ![]()
Ppetro:tak buď ráda, že nevřeštěl i venku
A tak ošklivě mluvit o tvém krásném chlapečkovi
i ty jedna!!! ![]()
bef - kde jsi zas potkala jaký bakterie? ![]()
Sammy - no jo, když vy místo vymýtání pořád jen papírujete - to se nesmíš divit. ![]()
daisy - já jím sladký ve velkým, ale po té kaši jsem včera měla pocit, že jsem pojedla beton. Ale byla dobrá, to jo. A ty dietuješ ještě přes šestinedělí nebo co?
ppetro - co ho dát do kočáru pod otevřený okno? Kámoška to tak dělá v autosedačce, když selhávají všechny metody uspávání a venku je hnusně.
u nás taje o 106, takže pro změnu všude mokro a břečka…
Dala jsem si na oběd včerejší fazolačku se škvarkovýma plackama a kafíčkuju.
Mmch. tatouch rozpoutal velkou debatu o tom, jestli prdí děti do plodovky. Dokonce se ptal i PA v kurzu, ta to zjišťovala ve špitále. K jednoznačnému závěru nedošlo, ale většina si myslí, že jo, když se ve střevech pohybujue smolka. TAkže dnes po té fazolačce bude mít Bára místo vody plodový sifon… ![]()
Tak jsem tady měla posla v podobě švagra a ten už veze novou zkumavku do Kolína
Jako já zaměstnávám celou rodinu
![]()
Sammy: já myslím,že SAbinka vyleze na Valentýna
Tak ještě vyděržaj ![]()
Peti: aspon tě Mates donutil se vyvětrat,ne? ![]()
Jak si vůbec spoůkojená s quinákem a trojkolkou?
Duant: já jsem zvědavá co budeš večer říkat na Podolí. Jdeš tam poprvé? Ale večer je to super,že ti všechno dělají na příjmu,a člověk se nemusí handrkovat v prenatální ambulanci ![]()
Mischni, já dietuju ještě 2,5 až 3 měs.po porodu…Dr mi ale dovolila ovocné jogurty, tak aspoň něco
befi , ja uz tam byla minuly tyden, ale rano…monitor mi tocili s ostatnima, ale pak jsem sla na porodni sal, protoze jsem tam mela spicha se svoji doktorkou. No a ted jsme tedy domluveny na vecer a jdu rovnou nahoru ![]()
mischni , vy mate teda s tatouchem starosti! ![]()
S dotazy na prdeni zamestnate cele porodnicke oddeleni ![]()
Ahoj miminky tak už se hlásím z porodnice dneska nás pustili. 6.2.2009 v 18.30 hodin se narodila naše Terezka , 3950g a 51 cm. Dnes nás pustili. V 17.00 hodin nás přijali do porodnice a vpůl 7 byla na světě fakt forfr.Hezky kojíme. Malá má jen naštíplíklíční kost z porodi a nedovinutý kyčlíky takže musí mít široké zavinutí. Jinak je moc hodná a dělá mi jen radost. Jdu si pojed email mám toho tam moc a až budu mít chvilku tak juknu.
Duant - náhodou…PA říkala, že se tím zabývala půlka porodního odd. Že je to zajímyvý dotaz.
![]()
bef - no, ještěže máme ty příbuzný,že? ![]()
daisy - jéžiš, to je vopruz s tou dietou. No aspoň ty jogurty…
Jééé, PIlcanda už není nezvěstná!!! Tak moooc gratuluju, vítejte doma holky. Malá je teda pěknej macík. Kostička sroste a kyčlíky se vyvinou, hlavně, když jí chutná!
Teším se na foto a podrobný popis akce!
![]()
Piclando no vítej, teda pěknej cvalíček je malá, taky se těším na foto a povídání o porodu ![]()
Holky já na 2 hoďky vytuhla u televize, ale mě se tak blbě spalo, když sem ležela na boku tak mě bolely záda a když na zádech tak břicho, teda nevím jak vydržím ještě 3 týdny do termínu ![]()
Pilcando, to je krásné, nikdo na tebe neměl kontakt, tak jsme nic nevěděli a ty napíšeš, že už jste i doma. Moc moc gratuluju a teda čumím, jak jste to měli fofrem ![]()
Tak ať máte hlavně moc mlíčka a jste obě spokojené a zdravé
![]()
čus,
teda Pilcando ty si nás ale napínala
Velká gratulace k Terezce ![]()
Kačenko - ať máš co nejméně bolestivý porod a hlavně ať je to rychle
kacenka se zatim neozvala, snad uz to ma za sebou a odpociva …