Poradna duly
Jana Čurdová
Tak kacud , o tobe a ilce mam prehled,ale co ostatni?!
![]()
Cus bus
Taky nerodím
Jen jsem u toho dělala něco do školy…a taky nebylo moc co psát ![]()
Jdu do hajan…tentokrát si prostaglandiny jako zodpovědná rodička asi ujít nenechám
Já mu dám, holomkovi, takhle mě tahat za nos!
Tak dobrou…pokud se nestihnu ráno nahlásit (jdeme na stehy se Šimonkem a pak do tý porodnice), tak pak až odpolko. Kdyby něco, Duant vám přinese zprávu ![]()
Tak jo, kacko …tak at to jde zitra hladce…jak se Simonkem, tak v porodnici, a pozdravuj Kouckyho, kdybys tam o nej skobrtla ![]()
Dobré ráno,
já dnes parádně spala,poúplňková noc
Akorát mě asi 4× vzbudilo strašný píchání v boku,bolelo to tak,že jsem se nemohla ani otočit,ale naštěstí to do 2minut vždy přešlo.
Nazdarek,
tak ja dnes mam nejakou bolest v oblasti prave kycle, ale ne jako ten kloub, anobrz sval, nebo co, tezko se to popisuje, jako kombinace prelezeni + zmlaceni…a taky me rano pri natazeni chytla brutalni krec do praveho lytka, coz ja za cele tehotenstvi prakticky neznam…tak prece nezacnu brat ve 39. tydnu magnezium?
![]()
Dobré ranko dámy!
Tak jak? Nějaká nová matka nebo stagnace?
U nás sněhu jak na SIbiři a moc mě to neba…Jaro v nedohlednu.
Duant - ať tělo ještě chvíli slouží ku prospěchu. Mg týden před porodem nebrat. Já jsem zvědavá, co budu dělat, až mi ho seberou, protože křeče mám i přes něj… ![]()
Daisy - včera jsem si dala krupičku s čokoládou na vaření. Šmáikla jsem si, ale bylo mi pak pěkně těžko…
pangas - tak jsem asi jediná, koho tato ryba nenadchla. Taky jsem ji vyzkoušela místo filé( protože holky na ni pěly ódy) a zase jsme se k filátku pěkně vrátili. Připadala nám taková „mýdlová“ bez výrazné chuti. Prostě treska u nás vítězí. ![]()
Mám zas na dnešek velké plány, co všechno doma udělám, tak jsem večer zvědavá na výsledky… ![]()
Dobré ránko holky,
no já měla noc klasickou, 2× za noc na wc a ráno v 6 jezdili popeláři takže sem vztala a manžovy nachystala snídani a poseděla sním, protože bych stejně při tom rachotu a pípání neusla. No a už sem vzhůru.
V noci mě boleleo podbříško a záda (malej měl takovou škytavku že už mě z toho bolelo břicho) a no teď po ránu mě zase pobolívají záda a břicho, manža mi ráno říkal že byl přez noc nějakej nervózní že se mu blbě spalo že si říkal jestli dneska nepojedem.
No sice sem vztala na mě relativně brzo ale teď se mi chce spat. Asi du zakotvit k telce, ani nevím co tam je.
Holky já sme táák otrávená, už vnoci mě něco sralo, a mám pocit že bude stačit jen maličkost a já vylítnu jak papírovej čert.
Taky je u nás sněhu a v pondělí to vypadalo tak nadějně jarně.
Holky nemáte zkušenosti s pěstováním pokojovek? mě se normálně na jednom květináči oběvila na hlíně bílá plíseň a nevím co stím?
Holky!
Kacenka je v porodnici! Ve 4 ji praskla voda, ale zatim pry nema kontrakce, tak chudak dle svych slov ‚chodi po chodbe jak blbec‘…
![]()
Takze na ni moc myslete, at se ji to rychle rozbehne a ma to za sebou! Je videt, ze ty prostaglandiny maj neco do sebe ![]()
ahoj holky,
tak my včera odpoledne jeli na kafíčko k tchyňce, protože Pavlík dojel překvapivě brzo a to jsme si teda dali!! začala taková vánice, že jsme neviděli na krok. Tak jsme v pořádku dojeli, vypili kafčo a za hodinku jsme jeli domů. No, vylezli jsme před barák a auto totálně zapadané sněhem, tam za hoďku napadlo tak 15cm sněhu, jsem myslela, že špatně vidím. A na cestě zpátky to byl teda mazec. Silničáři zase zaspali, takže člověk neviděl kde je okraj silnice, jeli jsme ohromných 50km/h a to i mimo město, no hotovo. Tak jsem byla ráda, že jsme doma, ani nevíte jak.
A holky, já včera vytuhla v půl 9, ale v 1 jsem byla už vyspaná, tak jsem byla na sebe nasraná, tak jsem četla, pojedla a kolem třetí jsem zase zabrala a ráno jsem byla jak pacená, no hotovo.
Dneska budu dělat francouzské brambory, doufám, že Pavlík dojede brzo, jinak mu celý plech sním ![]()
Jdu něco dělat, neb je tu bordel, jak sviňa, jak se říká u nás na jihu Moravy ![]()
týýýý brďo, tak to držím pěsti ať je všechno bezproblémové a rychlé a hlavně tak trošku bezbolestné ![]()
Konečně se to začlo trošku hýbat, tak holky šup šup a pěkně popořádku ![]()
Dobré ranko ![]()
SMS od Ditty ze včera: …Dneska byl celej den takovej stresovitej. Rano se mi mala dusila, ublinkava mi, takze nam dali monitor do postylky a dneska jsme mely jit dom, a mame ode dneska zloutenku. Ale to by mi tak nevadilo, ale to ublinkavani me strasi. Mam vzdycky takovej divnej pocit, kdyz malou nesu na ozarovani, pac je tam tri hodiny. Sice tam taky maji monitory dechu, ale nemam ji na ocich. Tak pa - tesim se na vas na vsechny.
Júúú, rodíme! Kacenko - do toho, do toho! Ať zijou „prosťáci“(myslím ty pánské hormony
)
Vidím, že ze sněhu jsme tady nadšený všechny…
A nám přišel balík nacpanej domácíma klobáskama od táty( z té zabíjačky) No vůně převeliká, pes se mohl zbláznit. Takže dnes se nevyří, dnes se koštuje!
A ještě tam máme naložený uzený, ale to bude tak za dva měsíce.
Teda - jako vůbec jsem nechtěla provokovat vaše chuťové buňky!!!
![]()