JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
11.2.09 10:51

Duant: Ty jak vidíš tvůj porod? myslíš, že vydržíš do termínu? Mně už šíleně bolí nohy a třísla, to jak mi doktor řekl, je, že hlavička se dere těma kostma, ale užs e to kolikrát nedá vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.2.09 10:54

adelko , ja ti nevim. Dnes vecer jdu na kontrolu…jinak me prijde, ze ten tlak, co jsem citila na spodek, polevil :roll: …akorat me festovne zacly bolet ty lejtka…cely tehotenstvi nic a ted tohle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.2.09 10:57

Teda Medu z té porodky asi 2IN1 už nepustí, co? Je to na palici, ale musí se to holt vydržet.

Co ta Pilcanda? Nikdo na ni nemá kontakt?

Ditto - no to jsou taky radosti. ALe pokud je pod dohledem monitoru, tak snad je vše ok. Hlavně, aby s ho měla doma, a zvednutou polohu, jestli bude malá blinkací.

A opět vyjadřuji svoji závist těm, kdo to mají za pár… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
11.2.09 10:59

Ted mi volala sestra od obvodačky,že mám bakterie v moči,takže si musím sehnat sterilní zkumavku a dovést to tam znova :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.2.09 11:03

Ahojky!nemám dočteno, malá usla, tak jdu poklidit a vyžehlit, dokud to jde…

Misni:já když jsem si jí dala tu krupici s čokoškou druhý den po příchodu z porodky tak mi bylo taky těško a byla jsem přeslazená jak jsem byla zvyklá nejíst sladký…Sice stále nesmím ale občas zhřeším, to je jasný…

Kačenko:Tak ať to máš rychle za sebou. :)

Medu:Teda to je pech.....Tak a´t už se něco děje…Ať ti to vyvolaj.to čekání musí být na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.2.09 11:04

Jejda Befi…tak ať je to teď dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.2.09 11:04

bef , ach jo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
11.2.09 11:21

Ahoj,
koukám, že to tady zachvilku budou plný stránky gratulací :D Měla bych co dočítat ale jen jsem to tak zběžně prolítla. Potěšilo mě že jsou tu zastánci „přirozeného vyvolání porodu“, dyž jsem psala někdy v prosinci, že budeme sexovat abych začala rodit, tak to tady někomu přišlo divný. Tak jsem ráda, že nejsem ta divná :D , hlavně to nebylo jen pro porod, ale protože jsme měli chuť
Jinak Barunka je společenský tvor :D o vákenku u té kamarádky jí vůbec nevadilo, že je v cizím prostředí a byla jako doma. Vyzkoušeli jsme na procházky babyvak, je to fajn. Prý to není úplně vhodné pro mimčo, musím se na to zeptat na kontrole. Co ještě Barborka pase koníky jak zkušenej pasák a párkrát se jí podařilo obrátin na záda, je z toho docela paf :D Spaní? Ukládám ji kolem deváté, kolem druhé se budí, nakojíme odříhneme a vytuhneme :) kolem sedmé se budí azas nakojíme… ale netuhneme :) většinou manžel mezitím udělá snídani, posnídáme spolu a barborka s námi v postýlce. je to fajn takový klidný rána. snídaně na stole jak v hotelu :)
Mějte se něco se děje, asi bude hladová, když na ní příjde velkej hlad tak se zakousne i mimo prso, nobo i do taťky, ale tam tedy by nevysála nic ani na správném místě. :D :D :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.2.09 11:35

Dobré skoropoledne.
Tak já stagnuju a opět se nic neděje. Připadá mi, že bych měla rodit za 2 měsíce, ne zítra :roll: . Ráno jsem oblítala obchody, stavila se za Péťou do práce a mám doma nějaké jeho papíry, tak se na to zase vrhnu..

Kači, tak ať porod proběhne v pohodě, bezbolestně a rychle :wink: . už se těším na další mimčo !

Befi, s tou močí to je pech.. Třeba byl opravdu problém ve zkumavce.. Meduňku moc pozdravuj a ať to má taky co nejdřív za sebou…

Dituško, ať se Eminka co nejdřív zbaví té žloutenky a jste už brzy doma…

Všechny ostatní pupky, mamky i miminka moc zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.2.09 11:50

Zdravim sammmy :wink:

Prestan se vymlouvat a neflakej tu domaci pripravu, podivej na kacku , a jak se ji do toho nechtelo :wink: … i kdyz po pravde, ani nevim, jestli dnes v noci neco probehlo, nebo ne…ale vyhrozovala s tim, to jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.2.09 12:07

Luci asi budu muset Petra dnes chtě nechtě znásilnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.2.09 12:24

Ahoj Sammy,
ty to teda pekne flakas, ti reknu. Zitra termin a ty nic. A nechají tě přenášet nebo půjdeš na vyvolání?
Duant:Tak to se máš, že ti ten tlak polevil, já už nemůžu chodit s nohama u sebe, vypadám, jak kdyby si tam někdo něco zapomněl :oops: :lol: dneska jsem ještě táhla dvě tašky nákupu, protože se mi nechtělo čekat na drahouše a dojede unavený, tak jsem ho nechtěla otravovat. On nákupy vyloženě miluje :D a tak mě z toho bolí v boku. Už si fakt připadám, jak hypochondr, jenom skuhrám a nic :oops:
Teď jsem došla ze školky, byla jsem pro malého a mám toho počasí opravdu plné zuby. vítr, déšť se sněhem, všude mokro, břečka, se na to vys*ru a bude.Já už myslela, že se blíží jaro, jak bylo pěkně a teplučko a prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.2.09 12:27

No adel , zas kdyz tam ty tlaky mas, tak mas aspon pocit, ze se to blizi…tady taky porad snezi, to se mi ted tak nehodi :roll: , aby me vecer do toho Podoli nemusel Toby tahnout na sanich! 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.2.09 12:27

To počasí je opravdu na houby. Taky jsem pěkně promrzla a promokla, když jsem byla venku :twisted: .

Adél, co mi dr. říkala minule, tak vyvolávat na termín nic násilně nebudou. Při nejhorším mě nechají do 24.2 nejpozději a to už bych šla na vyvolání. Ale to máš ještě skoro 14 dní 8O :roll: :twisted: . už teď jsem protivná jako osina v zadku a chudák Drahý, pokud to tak opravdu dopadne. Se mnou doma nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.2.09 13:15

mám doma malýho tyrana :-) tady chumelí, je mokro protože to taje a fučí jak blázen a on mě dopoledne donutil jít ven, protože furt vřeštěl :roll: jak jsem ho položila do kočáru tak byl klid a spokojeně spal, hajzlík mrňavej :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí