Poradna duly
Jana Čurdová
Tak úklid jde pomalu ale jistě. Včera jsem také převlékala povlečení. Pavel mi musel pomoct, jelikož máme také těžké matrace jako Ilča.
Teď se mi v troubě peče ta prošívaná deka.
Mám spoustu žehlení ale to se mi vůbec nechce. A další várku teď budu věšet.
Taky si myslím,že Bef by dala vědět.
Zehleni…naposled mi zehlila dcera, uz tam zase neco pribylo, ale to je fakt nad moje sily
…ja zehleni nesnasim normalne a ted mam vylozene fyzickej odpor…jako k tomu sexu
![]()
tak já mám vyžehleno, vypráno, pověšeno, převlečeno, upečený kolena, a teď už chybí jen ten prach a vysát a jít do toho obchodu, ale jelikoš sem maximálně znavena, kašlu na zbytek a uvidíme.
jojo já vím že už je odpoledne už ji napíšu ![]()
Du se natáhnout k telce a pak dám vědět jak se Medu ozve
holky mě štve že když sem na wc tak se mi nechce a jen co dojdu a sednu k PC tak se mi zase chce na velkou ach jo ![]()
Je, ten je velikeeej, a k sezrani!!! petro , fakt je uzasnej ![]()
duant dík
on zas tak velkej neni, ja jen nemusim takovy ty uplne miminkovsky oblecky, takze ho strojim do teplacku a tricek apod a pak vypada proste starsi ![]()
To neva, jak je velkej, ale ma takovej supr vyraz, prdola…az jako by byl trochu na pochybach ![]()
Tak Medu už pustili dom, a prej bude chodit každý 2 dny na kontrolu, prej je už doma ale jak si odpočne tak že příde na net.
Pe´to!Mates je kouzelnej…
Teda vy jedete…
Tak jsem si dnes dala krupičku, slazenou s čokoškou…
tak Meduňka už je doma..To je dobře..muselo to tam být šílené…
Ahoj spolumatky!
Teda tady to zas jede…
MAJDO - TY SE STÍM FAKT NEPÁŘEŠ! tOMU ŘÍKÁM AKTIVNÍ PŘÍSTUP.TAKŽE VELKÁ GRATULACE A HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ!!! A táta to asi nestihl, co?
Medu - vítej doma…
Daisy,Petro, Mae - prckové jsou super! Už aby jich tu bylo víc!
kindervajíčka - tak holky, nezdržujte provoz a do toho!
ilčo - ty seš teda aktivistka, to už bych byla po smrti…
Právě jsem se dokutálela z kinezky.Prej jsme s Barčou sehraná dvojka, tak už jenom naprogramovat pohodový porod… Jelikož pro spravené auto jedem až večer( aspoň doufám), tak tam mě hodil tatouch, ale zpět autobusem. No, jsem zmrzlá jak sobolí h-ovno a bolí mě celej podvozek. Holt to na ty procházky fakt není. Tak jsem si zalezla s čajíkem do postele… a jdu dát dvacet.
Tak aspon, ze medu ma nejakou zmenu, ze ji nenechavaji na pochybach, jak to bude ![]()
mischni , tvy komentare jsou zarukou dobre zabavy ![]()