Poradna duly
Jana Čurdová
A Toby si vyjednal, ze muze tento vikend pracovat z domova…kdyby nahodou…tak je hodnej, myslim ale, ze se snazi zbytecne
![]()
Adel přímo z Brna ne , sem 25km od Brna vpodstatě malinko vaším směrem.
No 100ručka nejsem, jen mě najednou už druhej den drží taková eufórie a pořád mám tendence něco dělat, ale to není u mě normální, normálně se sotva hnu natož abych něco dělala, buchtu mám upečenou a teď čekám až vychladne, chci nato šoupnout cosi ze zakysaný smetany a šlehačky, hledala sme recept kde by to měli popsaný jak na to ale nenašla a pak na to chci hodit ananas a želatinu, švagrová to dělá s mandarinkama, je to výborný, ale mandoše neměli.
Jo tak to já teprve čekám co manža a valentýn, ale už mi aspoň poslal po skypu spoutu pusinek ![]()
Ahojky
Dnes v noci jsem myslelka že umřu.Když jsem šla spát, tak mě tak začla bolet hlava, že jsem musela vstát. Nikdy mě tak nebolela a vzala jsem si Brufen 400. Do toho se přidal průjem, zvracení, Terka dělala akrobacii a tvrdlo mě břicho. Vše se zklidnilo až po třetí hodině a já konečně usla slastným spánkem.Ráno v 8 už jsem byla vzhůru a bolely mě kyčle.
Ani teď mi ještě není úplně dobře.
Uvařeno mám.
Odpoledne jdeme k tchánovcům, švagrová slaví svátek.
Pak zase kouknu
Chocholko s brufenem opratně řači si dej paralen, teda ale lituju tě, no u nás řádila střevní chrřipka, teda u našich takže sem je už 14dní neviděla a rači udržovala jen telefonickej kontakt.
Duant no asi by ses měla přemoct, třeba právě to je ono a ty pofčíš do porodky ![]()
Jako ze bych se mela premoct to spustit? On je doma, aby me mohl kdyztak odvezt, ale ja nemam jedinej naznak ![]()
AHOJKY KOČKY tak jsem prolítla několik stránek nazpět, abych byla v obraze, jak jste tady na tom, kolik už je dětiček, ale na ten seznámek - myslím od Meduňky - jsem nenarazila ![]()
Jsem teď v jednom kole a nestíhám pročítat…
Ale tak za týden už to budu mít volnější, tak se pochlapím ![]()
Přeji vám krásný víkend, u nás je zatím mrazivý a sluníčkový, a pokud slavíte, tak ať se vám Valentýn povede
a dostanete aspoň1000 hubiček
![]()
Jinak já se mám fajn, bříško nezlobí, roste jak z vody, za poslední týden je to docela fofr, Milan mě 5dní neviděl, byla jsem u našich, protože jsem si tu v Praze obíhala nějaké doktory (trošku mě zlobí rychlý puls a vyšší tlak) a když za mnou sem včera přijel, tak si myslel, že na něj vyvaluju pupek jakože ze srandy - ale já mu říkám, že nic nevyšpuluju, tak si šáhnul a vyvalil oči
![]()
Pohyby zatím necítím, ale ještě mám čas.
Tak zatím papa ![]()
Duant tak já to blbě pochopila, já myslela že nějaká sexovací odměna, že nemáš náladu.
Obrázku tak už je tu 10 dětiček, momentálně seznámek vkládá Bef, Meduňka byla ve špitále, ale už je doma a snad si užívá valentýna ![]()
Ilčo: taky mě na chvilku napadlo jestli můžu ten Brufen. Ale byla jsem tak zoufalá že jsem ho slupla, protože předtím mi vždy pomohl. Ale nejhorší na tom bylo že večer mi moc nepomohl. ![]()
Jinak od včera mám vygruntováno. Zbývá mi jen vytřít a vyžehlit.
Včera večer si Niki sundala ty lepící stehy z brady. Dnes jela s Pavlem se ukázat a prý dobré. Jen mazat a masírovat. Takže hurá, v pondělí maže do školky.
Budu mít zase klídek do tří hodin. Niki se už doma také se mnou nudí. Taťku vidí občas, když vyjde z dílny.
TAk jsem zpátky z nákupů.Nakonec jsem to s vypětím všech sil zvládla všechno a ještě jsem u školy nabrala toho mýho lyžaře - přijeli nějak dřív. NAštěstí jsem měla doma ten včerejší guláš, protože přijel totálně vyhladovělej a snad ještě hubenější, než byl. Brzy na nás někdo pošle sociálku: my s tatouchem vypadáme dost „blahobytně“ a dítě je jak „hajzlovej pavouk“
![]()
Teď jdu chvilku hodit krovky, než přijde máma.
Jo a volal tatouch z Globusu( kupovali si tam zásoby na chalupu), že tam mají v akci pěnový puzzle, tak jestli má Báře koupit…stále mě překvapuje.
ilčo - krásná slohovka. Tatouch teda čte noviny na internetu a násobilku taky umí i velkou, ale jinak to sedí…
![]()
obrázku - to jsem ráfda, že tak pěkně prospíváte. Jen tak dál.A nahoď foto.
Sammy - teda ani vymýtání nepomáhá - tak to už nevím…
Ale neboj, věčně tam nezůstane.
Duant - zapíchni to tam a pojeď na MOravu. Cestou po D1 to mimino určitě vytřepeš!
chocholko - a není to spíš předzvěst porodu, než střevní chřipka? ![]()
Tak jdu schrupnout a večer po návštěvě jsem tu zas.
Chochollko mě taky dřív zabíral brufen, paralen sme skoro nebrala a teď jak sem těhu tak paralen zabere do půl až do hodiny vždycky.
No myslím si že školka je pro děti super, si hrajou a líp jim to uteče, dyť já sme doma otrávená anejsem dítě. To je dobře že už pošupajdí za dětma ![]()
‚Hajzlovej pavouk‘ me dostal…ja mam doma taky jednoho, divim se, ze chudak vubec udrzi tu kytaru…ty jeho ruce a nohy, sam je z toho dost nestastnej… ![]()
Duant: kdyby jsi vyrazila už ráno, tak by jsi mohla s nám na ten košt slivovice a zabíjačku, dala by sis, co? Vyprdni se na Prahu, je tam stejně hluk, smrad a tak, teda nevím, kde bydlíte vy, ale byla jsem za kámoškou v centru a humus, jak sviňa.
My tu máme čerstvý vzdoušek, i když jak kdy, když je ta inverze, tak je to dosti nesnesitelné.
adel , ja nastesti nebydlim v centru, ja bydlim prakticky na vesnici, na severnim okraji Prahy, my jsme vylozene hranicni ctvrt, za nami uz Praha konci…ale vejlet na zabijacku, hmmm…tak nekdy priste ![]()
Ahojky těhulky a maminky!!!!
Nejprve moooc blahopřeju k nově narozeným dětičkám!!!
a potom chci pochválit naše miminečka, šmírovala js v galérce a jsou zlatý!! Aduška, Matýsek i Jindřiška …mám pocit, že máme nejhezčí miminka ze všech diskusí, nemyslíte? ![]()
Potom vám všem moc děkuju za povzbuzující zprávičky, co jste mi poslílaly do nemocnice, bylo to tam docela o nervy a tak jste mě potěčily, že jste si vzpomněly, děkuju moc ![]()
Tak js včera dorazila po deseti dnech domů a jsem tomu fakt ráda! Sice tam na mne byli všichni moc hodný, ale to čekání, co bude, bylo dlouhý ![]()
Nejdřív mě strašili, že mi v 36tt udělají buďto císaře nebo porod vyvolají a v žádným případě už nepůjdu domů, pak že mě možná pustí na víkend, potom zase že buď porod vyvolají nebo půjdu domů nebo jen propustku teď na víkend … no super, když člověk neví, co bude
Nakonec mě včera pustili s tím, že budu 2× týdně jezdit do nemocnice na krevní testy, monitor a utz (kontrola průtoků pupečníkem) a vždycky po dle aktuálních výsledků se uvidí, kdy mi porod vyvolají.
Jinak js jako praštěná palicí po těch práškách na tlak a ke všemu mě všechno bolí - to asi dělají ty otoky, nevím, no jsem úplná lemra, no
![]()
A jakpak se máte vy?? Přiznávám se, že js nedočítala, snadžím se odpočívat, abych nemusela zpátky. Sammy koukám už přenáší, Ilco, jakpak tvůj tlak, taky špatný? Befi, předoperační vyšetření v pořádku? Kdy se dozvíš termín? Duant, tobě už se to taky blíží viď? Holky, taky jste tak nemožný a neohrabaný
![]()
Ahooooj Medu !
Fajn, ze jsi doma, ale opravdu se setri! Ten finis, to je hrozny…ja snad ani nejsem tak neohrabana, ale silene otravena, nic me nebavi…uz se mi to taaahne
![]()
Ted uz i kdyby ti to vyvolavali, tak jsi dost daleko, ale uvidis, nakonec budes prenaset ![]()
Moc se opatruj! ![]()