Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky,
tak manža mi dorazil ve 3, tak sem ho nakrmila předali sme si sladkosti a zalehli u telky a spali do teď, zítra nemusím vařit, mamka mi volala že toho bude mít víc tak ať si pak manže pošlu ![]()
Medu je bezva že si zpátky, no já sem taky děsně unavená a prej je to ke konci normál, no můj tlak lehce kolísá, u dr se mi šplhá kolem 140/100 ale vždycky se mě ptá kolik mám doma a to mám tak 120,125/80,85 tak říká že to ještě de, a moč mám vpořádku takže to nijak neřešíme, jen se mi kolikrát motá hlava, no a nohy mám pěkně nateklý, se máš že ti váha neroste mě roste pořád
v úterý du poprvý na pásy a ještě na utz aby se ujistili že je prcek hlavou dole a taky sem zvědavá na váhovej odhad.
vítám nově příchozí.
Daisy teda stěhovat se a malovat když je miminko takle malý, ste teda odvážní, mě by se do toho asi nechtělo, ale pokud je vidina většího a lepšího tak se to asi dá co.
Holky du se koupat na 20 dem na tu oslavičku.
Bef závidím ti večeři tak si ji užite.
Medu a tobě závidím včerejší večeři, jo a ta nemocniční strava je fakt děsná, u nás měli hodně věcí přesolenejch, překořeněnejch, jinak by to šlo a nebo dávaly třeba kapustu těhulím i maminám po porodu, fakt nechápu. Jinak super nemocnice u nás.
tak ahoj „uvidíme“ se asi až zítra, budu mít návštěvu tak se neděste kdybych nebyla, kdyby se něco dělo tak určo bych napsala sms ![]()
Ahojky,
Zuzu - vííííítej
Medu - to je bezva že si doma že?Asi sis tam užila…
Ilčo - u nás v nemocnici strava taky nic moc,maminkám dávají čerstvé pečivo,zelí apod.
Daisy - tak vám vyšel ten byteček?A jak je velikej?
Já jsem se byla dnes po delší době podívat u nás na baráku,vzala jsem si tam už nějaké věci a vždycky když tam přítel pojede,tak něco vezme ať toho pak nemáme moc.
Valentýna jsme žrali když jsme byli spolu chvilku,teď už si koupíme třeba čokošku atak,včera jsem koupila 2 zákusky,tak jsme to oslavili takto. ![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
TĚHULKY
SAMMMY / (Míša, 24) / TP 12.2.2009 / 0 dětí / holčička Sabinka ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / chlapeček CHOCHOLKA / (Monika, 27) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 / 2 děti / holčička Yasmin Nia
JITKAD / (30) / TP 24.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / 0 dětí / holčička Eliška Eliani / (Eliška, 33) / TP 4.3.2009 / 1 dítko /chlapeček Antonín ILCA / (26) / TP 5.3.2009 / 0 dětí / chlapeček Mikulášek MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / 0 dětí / holčička Stelinka KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 / 1 dítko / chlapeček Tobiášek
PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / 1 dítko / holčička Barunka
Zuzulenda / (Zuzka) / TP 16.4.2009 / 0 dětí / holčička Ellinka
MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif
RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 21.11. / Judita - (26tt+4) PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50 cm MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47 cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29 kg a 48cm MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 / 30.1. / Alex - 3,2 kg a 48cm LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 / 2.2. ve 12:30 / Matýsek - 3,43 kg a 52cm Ditta77 / (Ditta, 31) / TP 16.2.2009 / 6.2. ve 23:02 / Emička - 3,1 kg a 50cm Pilcanda / (27) / TP 9.2.2009 / 6.2. v 18:30 / Terezka - 3,95 kg a 51cm KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 / 11.2. v … / Jakub - 3,12 kg a 50cm
Majďula / (Magda, 28 ) / TP 9.2.2009 13.2. v 3:20 / Nelinka - 3,85 kg a 50cm
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/napis/60.gif MEDUŇKA - od 3.2. pobyt v nemocnici - vysoký kr.tlak,kys.močová v krvi, pátek 13.2. propuštěna domů - jupí
Vlaďka28 - 16.2. nástup do nemocnice, 17.2. císařský řez - bude miminko
sakriš holky koukám na vaši tabulku a vidím Ditta už má Emičku??? takže Dituš velká gratulace! dřív trošku co? ale doufám, že jsou holky v pohodě! nějak nestíhám co mám malého! takže vše nej nej!!!
tak už jsme doma. Ale to zas bylo…
5minut před odchodem mi řekl,že se mu nikam nechce,že bude jak za debila chodit na večeři na Valentýna…Pak u hospody nebylo kde zaparkovat,jak bylo narváno,tak vztekle bouchal dveřma od auta,a mě bylo do breku…
Přitom ráno sršel optimismem..
V restauraci jsme naštěstí měli super stůl krásně v soukromí - jenže všude svíčky a růže na každým stolu ![]()
Ale pak už se naštěstí zklidnil,dali jsme si každý svý oblíbený jídlo (my už tam ani nepotřebujem jídelák…),a bylo nám (aspon mě teda) dobře ![]()
Byli jsme tam skoro 2hodiny,já bych klidně ještě seděla. Jinak jsem si dala skleničku vína,a hned jsem ho cítila…
Jsem si alkoholu strašně odvykla,a jsem hned „nalitá“ ![]()
Tož to můj zážitek z valentýnské večeře
![]()
Tak jsem tři hodiny kecala s mámou, sežrala půl buchty, co dovezla(druhou puboš) a pak ještě trochu žehlila. ALe už mám na sušáku další prádlo, takže ta euforie moc dlouho nevydržela…
MAdu - ještě jednou vítej doma. Je dobře, že tě pustili, psychika dělá svý a když budeš dodržovat klidový režim, tak to v klidu doklepeš. ![]()
Zuzu - vítej! Obzvlášť já tě ráda vidím, konečně nejsem poslední na řadě.
![]()
Bef - já sice přes den jakžtakž funguju, ale nedovedu si moc představit nějaký večerní akce, to jsem ve 20.00 pod duchnou. I když vlastně jsme byli v tom divadle, ale to byla světlá vyjímka.
Daisy - gratuluju k bytu a nezávidím stěhování!
Ditta je asi furt s malou ve špitále, co, že se neozývá?
Já jdu asi chrnět, jsem opět mrtvá…Tak dobrou a klidnou!
Bef - no vidíš, kdybys slavila MDŽ, tak se ti to nestane.
Hlavně, že sis pochutnala.
To je sila bef , jak takovy ty typicky muzsky moresy, nad kterejma clovek jinak mavne rukou ted dokazou vykolejit, co?
Toby to teda nedela (ja ho nechci porad chvalit, on ma zase jiny chyby, nad kterejma mi zustava rozum stat, treba se v nekterejch vecech chova jak ctyrlety dite…priklad - sli jsme po louce, kde bylo relativne sucho a pak tam byla takova mokra, rozblacena struzka a on suverene hamtnul do toho a sel v tom, ja myslela, ze me klepne! V tomhle nesplnuje tu vizi upraveneho, solidniho anglickeho gentlemana…a to je vic veci…nebo…zjistila jsem, ze je opravdu typicke pro Cechy, ze staci natuknout a clovek si domysli…to u Anglicana neexistuje…to se blbe vysvetluje…ja neco treba nakousnu, o necem mluvim, Cech by si hned domyslel, a on se zepta, na uplne jasnou vec, hergot, pusobi to zmatene…ale zjednodusene - jim musite vsechno rikat po lopate…nemuzete jen naznacovat…a neznamena to, ze by byl blbej, proste oni nepremyslej vic, nez musej)
A vubec…ale jinak fakt ocenuju, ze nema ty moresy a tak nejak si me jinak vazi nez predesly partneri…treba vzdycky za vsechno podekuje…za jidlo a tak
Dobré ranko dámy!
Tak před patnácti lety jsem už úpěla v porodnici - a to až do 16.35…Nějak to všechno uteklo, jímá mě dojetí.
Jdu oslavenci udělat k snídani vajíčka. ![]()
Dobré ránko,
tak košt včera dobrý, bylo tam ale strašně moc lidí a těžký vzduch, tak to nebylo ončo. Večer jsme oba padli už po osmé hodině. Takže jsem byla o půlnoci vyspaná, ale usnula jsem potom, co jsem snědla půlku čokolády a zapila to půllitrem šťávy, takže sjem pak vstávala každé dvě hodiny na wc.
Ráno se pavel obětoval, tak snad to bude mít nějaký účinek ![]()
Dneska se budeme asi placatit doma, kdyžtak maximálně někam na procházku, ale na to budem asi všichni tři moc zhnilí. Malý je taky nejradši doma, divné dítě. Celý den stráví u lega a u traktoru po taťkovi ![]()
Jinak vítám zpátky Medu, muselo to být už hrozné.
tak pa, jde k nám Pavlova babička, tak se musím trošku věnovat, se z ní už picnu, je tu každý den ![]()
Dobré ráno,
ježíš já měla noc,skoro jsem nespala,a když se mi to nad ránem povedlo,tak zase šílený sny,kde furt někdo umíral,utíkal,bojoval..
To mám ted každou chvíli ![]()
A to jsem večer měla sklenku červenýho a myslela si,že budu spát jako dudek…
Adel: ale aspon si se včera dobře nadlábla,ne?
Já taky hodlám dneska celý den pěkně hnít doma
. Naši nás zvali na kachnu,ale nikam se mi nechce jezdit.
Duant: ten můj je ke mě taky jinak hodný a snaží se,ale včera mě fakt naprd…,pak se sice pozdějc omlouval a tulil,ale stejně je to někdy trubina.. ![]()
Mischni :tak všechno nejlepší pubošovi.jsem zvědavá,zda ocenil vajíčka k snídani ![]()
Hezkou neděli,
maminkám Majdě, Kačence i Pilcandě gratuluji a mimčům přeji do života jen to nejlepší, hlavně zdravíčko ![]()
Vítám nově příchozí a Meduňku doma.
Napsaly jste toho strašně moc, jen jsem Vás prolítla, přehlédla jsem něco zá:,–(ního?
Překopíruji Vám, to co jsem psala i holkám z říjňátek, kam chodím s Verunkou:
Jdu se k vám vybrečet, jak si z nás i doktorů udělala malá srandu V úterý v noci jsem měla kontrakce, který se po koupeli zkrátili na 4-5 minut, Patrik mě odvezl do Podolí, kde mě přijali. K ránu se začali prodlužovat, nevedli vůbec k otvírání a odpoledne se úplně ztratily . Nechali si mě tam ještě do čtvrtečního rána, do kdy čekali, zda se to samo znovu nerozjede (tím, že mám před termínem, nic mi nedávali). Takže generálku mám za sebou, jsem ráda, že mám pár dnů na regeneraci těla (vše mě bolí) a doufám, že premiéru budu mít brzy a rychle za sebou. Nejdřív jsem si připadala hloupě, že jako druhorodička nepoznám poslíčky, ale doktoři mě uklidnili, že se to někdy stává, že i oni si mysleli, že rodím. A kladli mi na srdce, až to přijde znovu, tak ať zbytečně doma nevyčkávám a nerodím cestou (nebo u rybyček, kde prý už se odehrávalo hodně porodů - kdo to tam nezná, hned za vchodem do budovi je fontána s živými rybami.)
Takže mám poznatek - pro tatínky nejsou potřeba pantofle, mají tam návleky. A měla jsem štěstí jen na samé milé a hodné lidi.
Takže Duant a Bef, stále je šance, že se tam sejdeme ![]()
Tak a dost románu o mě, mějte se hezky, pa
Jitko: tak zase ale dobrá zpráva je,že jsou v Podolí hodní a nevypoklonkovali tě zpátky domů,co plašíš..toho se nejvíc bojím já.. ![]()
Aspon sis to tam omrkla,a příště už to vyjde.
Hele,a my jsme s Duant domluvený až na týden od 23
,tak nespěchej ![]()
Ahojky!
Tak byteček je 3+1 a stěhujem se o ulici vedle
Jinak nemám dočteno.
Jindřiška se dneska budila po 3 hodinách a 1h jí trvalo než usla.Te´d je už od půl 8 vzhůru a né a né usnout.
Psala jsem si s Ditou…
Ahojky Dai.Děkuji za zprávu. U nás nic moc-už jsem od rána několikrát brečela, už jsme bylyponěkolikátý napsaný domu a malý zase stoupla žloutenka-takže jsem z toho už v prdeli, jinak se to říct nedá.Už mě to tadyfakt deptá-chci domu.A díky za radu, takže na socce ať si to okopírujou.Pa a pozdrevuj Dita.
Jé já píšu jak mentál..omlouvám se…nevím zda dnes stihnu nahlídnout.....Tak sa majte papa