Poradna duly
Jana Čurdová
Ilco -dnes jsme ukončila 35 týden. Už bych chtěla mít po…Neustálé dotazy tipu a kdy to čekáte? no to máte malý bříško já měla větší ,a kolikáté že vlastně čekáte? a jak to zvládáte? UŽ MI TO LEZE NA MOZEK.
Duant, já myslím, že taky, ale už si fakt někdy připadnu jak blázen, z ničeho nic brečím, z ničeho nic se směju, jak měsíček na hnoji. Vůbec jsem to u malého tehdy neměla, fakt nee
Tak takový nálady mám taky,dnes jsem se rozbrečela že za mnou nechtěl Domča jít a za tatínkem jo.
Jinak jsem dostala chuť na pudink,tak ho teď tady pořádám.No a neměla jsem piškoty tak jsem si tam nadrobila Domčovi sušenky ![]()
Tak vám jdu popřát dobrou noc. a zítra taky udělám puding, mňam, mám na něj teď takovou chuť ![]()
kacud , teda…chudak Domca ![]()
Tim jsi mi pripomnela historku (ono to v dnesnich souvislostech kolem Menzela zni divne),ale kdysi pred lety vypravel, proc on nemuze mit deti. Ze je hrozny sobec, ze koupil pro sestry deti banany a nez k nim dosel, tak zjistil, ze je po ceste sezral
![]()
Tim nemyslim, ze jsi stejny pripad, samozrejme
, jen me to pobavilo a tohle se mi vybavilo ![]()
No Adel sme na tom dost podobně, a jak říká Bef tak mě taky nákupy zvednou náladu, ale mám to do Olympie 25km a sama autem si už netroufnu a nemám kamošku se kterou by sme vyrazily
ale zvedá to náladu perfektně, jen mě štve že koukám po oblečení do klterýho bych se zaboha nevlezla a to mě teda štvě a třeba je to zrovna za dobrý prachy ach jo, ale taky už se těším až budu za „normálního“ člověka.
Na puding ste mi udělaly taky chuť takže si ho uvařím zítra na snídani, já nemám taky piškoty ale nevím co si do toho dám, dítě nemám abych měla po něm sušenky
![]()
Jo a manža teda došel naštěstí celkem brzo dom, ale byl ověšenej igelitkama a já si seděla vzadu v ložnici po tmě se sluchátkama na uších a hltala upotávku na „Líbáš jako bůh“ a přemýšlela kdy bych skloubila promítání a manžovu volnou chvilku. No a on se přiřítil že se mi něco stalo když se mu neozývám, fakt šok a já měla šok z něj že sme ho neslyšela a najednou se zjevil. tak sme se řechtali a pak čučeli na " Poslední plavky" taková tipická poláškova hovadina ale smály sme se a kecali, tekjže večer ušelk a teď du spat.
Tak zítra ahoj
Jo a taky nám psala kamoška že taky dneska porodila holčičku Bětulu už mají doma Matyldu ![]()
Koukám, že zase u většiny probíhají hormonální bouře. Znám.Brečím i u reklam, zejména mě dojímá ta na Merci…
![]()
Já se docela těším, jak tatouch vypadne na celý víkend větrat hlavu do lesa, dostane kýbl guláše a dokonce slíbil, že bude mít puštěnej telefon - kdyby něco. No,není to od něj hezký? ![]()
Já jsem si dovezla auto ze servisu (zas to stálo 3tis…, ale co nadělám) a zítra si vyrazím udělat radost. Mám teda velký plány, ale jak znám svou současnou kondičku, tak v půlce to odpískám a pojedu domů spát.
Odpol. mi přijede mamka s moučníkem a navečer puboš z hor.
Mae - Adelka se teda krásně poserinkala! ![]()
jo a udělaly jste mi chuť na puding, tak ho zítra budu muset holt udělat…
Cha chá tak to jsem ráda že vám dělám chutě ![]()
Jdu chrnět,zdaaaaar
Dobré ránko,
taky m už jsme vzhůru nějak od šesté. No šlak by mě trefil. Malého přes týden nejde vzbudit v 7, když jdem do školky a o víkendu se budí sám v 6 ![]()
Za chvilku udělám ten puding, jen musím ještě do obchůdku před domem ho koupit. Piškotky mám a dáváme tam i lentilky, aby to měl jakože kokino.
dneska možná se zajedem podívat na košt slivovice, ale bude to trošku paradoxní, protože já si nedám a pavlík ,jelikož bude řídit taky ne, tak to asi zbyde na malého
ale je tam i zabíjačka, tak to ochutnáme všichni.
ahoj holky,
tak my měli příjemné „valentýnské“ ráno v posteli,sluníčko šajnuje jak blázen,tak to vypadá na hezký den ![]()
Vytáhla jsem z mrazáku toho pangasiuse,tak jsem na něj teda zvědavá…
Ale večer jdeme snad na večířku,tak tam si určitě pochutnám ![]()
DObré ranko vespolek!
Tak za tatouchem už zaklaply dveře. Byl vybaven, odbaven a vyslán. Sranda je, že jak se těšil, tak se mu najednou nějak od toho mýho pupku nechtělo - závislák…
![]()
Já se chystám na ten shopping, ale taky se mi moc nechce. Asi to vezmu raketově, žádný kochání.
A sluníčko u nás šajnuje taky - zaplaťpánbůh…
Přeju všem krásný den a těm, co slaví Valoša, tak nějaký pěkný dárek.
Dobré dopoleden ![]()
tak u nás taky svítí sluníčko
jen když manža v 6 stával do práce tak byla ještě tma a já měla tak v plánu že mu dám trencle a čokošku už ráno abych mu dala šanci aby něco odpo koupil a já měla radost, jenže jak sem byla rozespalá tak sem na vše zapoměla a jen se otočela na druhej bok a spala dál ![]()
Adel tak na ochutnávání jo, to znám u nás byla veřejná zabijačka minulou sobotu, ale nějak se to ke mě nedoneslo takže sme tam nebyli.
Mischi já sem chtěla taky dneska vyrazit s našima do Ikei a pak do Tesca na žrádlo ale asi bych odpadla, takže sem je nechala jet samotný, jen sem je zaúkolovala co potřebuju koupit.
Odpoledne mi má dojet kamoška s fotkama, takže se du poupravit a hl. umýt hlavu mě se večer nikdy nechce, stejně si říkám, bych to fénovala(s mokrou hlavou nechodím spávat studí mě to) a stejně přeležela a chci dojet to uklízení ze včera, vysát + utřít prach a upíct buchtu, je to rychlovka
Takže zdravím a du něco dělat. Jo a večer kolem 8 deme na kamoščinu oslavu že už je Ing nebo Mgr. teď nevím přesně, bych rači tu večeřu ![]()
Dobre rano,
krasnej den sice je, to jo, dostala jsem i tuny cokoladicek k Valentynovi, ale ja jsem stejne nasra--! Protoze proste nic…ani tuk, ani malilinkaty ztvrdnuti, naznak cehokoliv…ja vim, ze mam jeste trochu casu, ale nejak mi dochazi trpelivost… ![]()
Ahojky!vy jedetete, teda, absolutně nestíhám číst…
Mae:Tak Adelka podala takový výkon jo? ![]()
Jinak jsem vytočená.Zapoměla jsem vám to sem napsat.Ten papír na mateřskou jsem odevzdala na socce a ve čt. mi volala ženská pojiš´tovny že ho chtějí taky…Takže musím na Gyndu a poslat jim to, bych se picla!Tak jsem tam ve čt hned šla a dr měl dovolenou no super.