JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
15.2.09 16:03

a mám strašnou chuť na njaký dortík nebo zákusek, kriste pane, a doma prd sladkého. Včera jsem snědla celou geishu a nemám nic. Zblázním se!!! JO a holky, i když žeru jak neurvalá, tak už nepřibírám, trošičku mám i dole, ale třeba 0,5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.2.09 16:05

adel , ono se ke konci uz vetsinou nepribira :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.2.09 16:09

Já už měla z toho hrůzu, posledních 5 týdnů to bylo každý týden kilčo, tak jsem vždycky se strachem pozorovala, jak to tam naskakuje a teď nic, nic nahoře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.2.09 17:01

Tak jsem se právě dojímala tím, že mám"čerstvě" po porodu a sledovala to mý růžový miminko mající 190cm, jak se cpe gulášem…Normálně i slza ukápla. Ty hormony jsou svinja. A za chvíli mě to čeká zas.

Koukám , že v rámci čekání nma porod proběhla i hudební vložka.
Já bych se na Michala Michala Davida klidně taky vlnila… :lol: :oops: I když raději jsem měla ZAgorku. :wink:

kkacenko - vítejte doma a těšíme se na zprávy i fotky!

Holky vymýtačky - koukám, že zkoušíte kde co, ale máte to marný. Ti prckové prostě vylezou, až uznají za vhodné… 8)

A mě dnes pobolívá chvilkama podbřišek jako na MS. Že by děloha vzpomínala se mnou nebo jsou to nějaký pidiposlíci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
15.2.09 17:18

Kačenko - vítej doma a čekám na popis porodu

Mischni - tak ty si před 15 lety rodila jo?Ha ha to bylo dobrý - děloha vzpomíná se mnou :lol:

Ilčo - to je fajn že sis to včera užila i s bříškem a Velveta jsem neměla ani nepamatuju.Michala Davida mám taky ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.2.09 17:51

Tak jsem zase na chvili schrupla a moje nalada je o poznani horsi! :? :wink:

To je teda bes :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
15.2.09 17:58

já jsem absolvovala koupání,mytí hlavy a holení na zítřejší kontrolu,pro mě už je náročná i ta vana… :?

Dnes se tu neukázala Medu,říkala,že má kontroly po 2dnech,tak snad si ji tam zas nenechaly.. :roll:

Ted jsem zapla Loskutáka-má tam být o autosedačkách. a zítra v Sama doma o chůvičkách (to neuvidím,to mě štve..)

jo, Kacenko: vítej zpět,to jste rychlíci s Kubikulou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.2.09 18:09

bef nestras, snad by ti napsala smsku :? …i kdyz chapu, ze na to clovek kolikrat nema naladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.2.09 18:16

tak jdu se s váma pro dnešek rozloučit. Malý se půjde za chvilku kupkat, my taky a potom se uvelebíme u telky a za chvilku je po mně :lol: Buďto usnu v 8 nebo po dvanácté, nic mezi tím. :oops:
Už se těším, až půjde zítra malý do školky, aspoň na to dopoledne a já se budu válet :D
Tak přeji klidnou (tomu kdo chce, jako třeba já rušnou a plodnou) noc
pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.2.09 18:23

Ty to mas, adel , teda pekne naplanovany :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.2.09 19:05

Kačenko vítej i s prckem, taky se těším na popis a fotečky :-)
Mischi taky sem se smála tvý děloze jak vzpomíná :-)
Mě teď předchvilkou utekly holky , ale bylo to bezva celkem mi zvedly náladu, sme toho tolik nakecaly že si ani nepamatuju co, manžel nebyl doma tak mi posměšně psal sms jestli už mě nebolí pusa :lol:
No zachvilku prej dojde, takže já se loučím prodnešek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
15.2.09 20:03

Tak jsem nakojila, mám chvilku… Než stáhnu fotky, napíšu porodopis: ve 4 ráno praskla voda, tak jsme jeli…kontrakce nikde. Takže jsem se převlíkla do županu a vyšoupli mě na chodbu. Po poledni mi píchli nějakou injekci na kontrakce (nějaký mix oxytocinu s něčím)…bylo pár kontrakcí na monitoru, tak do přípravy…kontrakce ustaly. Takže zase na chodbu…v pět hodin se dr.rozhodla pro aplikaci gelu s prostaglandinama (od čtyř už mi dávali ATB kvůli tekoucí vodě) - začaly kontrakce, které byly bolestívé, ale snesitelné. Takže na sál…nicméně mi píchli nějakou koňskou dávku oxytocinu a já do pěti minut myslela doslova, že zhebnu. Nic strašnějšího jsem v životě nezažila…jedna nekončící kontrakce, nemohla jsem to ani rozdýchávat (do toho ten kašel), tak jsem si poručila epidurál…ale moc nezabral (ve skutečnosti na něj už bylo pozdě, ale to nikdo netušil). Vtipný bylo, jak PA říkala, že oxy vypojíme, než zabere epi a že pak se půjdu vyčůrat, projít atd. a pak mi zase zapnou oxy…a já na to, že teda už cítím docela tlak na tlačení…a ona teda, že když říkám, že se teda radši podívá (ale s úsměvem na rtech, že to není možný) - vykulila oči, že už mě nikam nepustí…volala dr., která dobíhala dávajíc si zástěru a rukavice…a na dvě zatlačení byl junior venku 8) Větší úlevu jsem nikdy v životě nezažila!!! Ta bolest před tím byla naprosto brutální, ale jak ho vyndali, bylo vše zapomenuto :D Akorát měl Kuba šňůru 2× kolem krku, ale to měl Šimon taky (dokonce 3×) - holt vyrábím moc dlouhý šňůry :wink:

Tak já jdu zpracovat ty fotky a pak povím dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
15.2.09 20:35

Zdravím všechny maminky i těhulky a mám pro vás vzkaz od Chocholky.

LETÍ K VÁM ZPRÁVA, ŽE K NÁM PŘILETĚLA VRÁNA, JMENUJE SE TEREZKA, 3900G A 52CM A NARODILA SE DNES V 16:38 SEKCÍ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.2.09 20:37

Kačenko:Vítám tě doma…Ty jo tak tu bolest ti teda nezávidím…Mě teda porod taky bolel,ale čekala jsem to horší…Právě kůli tady tomu jsem se bála indukce.Ale hlavní je že jste oba v pořádku a zdraví :)
A těším se na fotečky.

Holky jdu se koupat, malá spí tak snad dnešní noc bude klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
15.2.09 20:38

Chocholko:Obrovská gratulace!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie