JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
16.2.09 10:55

Sammy to mě mrzí, ale tak snad si malá poskočí na balónu a pojedeš.

Kačenko, ten je hezkej takovej pěkně hlaďoučkej žádný pomačkaný mimčo, no to je tlapka, teď vzimě by nepotřeboval ani sněžnice :wink:

Adel ty si říkala že tě mimčo ještě nepozdravilo po ránu, mě taky nějak moc ne, sem si toho ještě nevšila a taky na to vždycky čekám jak já nevím na co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.2.09 11:30

Ilčo, už se přihlásil, tak před půl hodinou, ale teď to zase vypadá, že si dává rozcvičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 11:33

Ahojky tak vám sem v rychlosti dám odkaz na mé fotky na rajčeti, bohužel jsem koumala, jak sem dát rovnou fotku aby se objevila, ale z rajčete to neumím a sweb mi nějak převrtali, že to nechápu a nejde mi to, no prostě ajťák je u nás doma miláček, ne já :lol:
 http://janinaobrazek.rajce.idnes.cz/Mimisek/#…

Jinak pupík mi teď narostl velmi velmi rychle, teď jsem o 2 týdny víc než na té fotce v pyžamu, a je to fakt dost znatelný - však mi taky začal na Valentýna dost nepříjemně tvrdnout (do té doby jsem o něm nevěděla)…
Jo holt mimís roste jako z vody… Doufám, že to ukočíruju s magnézkem, lehnout si do Motola se mi fakt nechce… 8O

Všem novopečeným maminkám moc gratuluju a všem maminkám čekatelkám moc držím palce :wink:

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.09 11:54

Ahoj,
Kubíkova tˇapka je supr :D . Už to pomalu nestíhám ty miminka. Musím se vám pochlubit. Na Valentýna tedy vůbec nehrajeme, alespoň do tohoto roku. Tentokrát, sice mě to manžel dal až 15, ale prý je to k Valentýnovi. Udělel krásnou knížku, nazval jí „Kniha naší lásky“. Vybral různý fotky co máme od té doby co se známe a postupně je seřadil, napsal k tomu nějaký povídání a udělal z toho knížku do kroužkové vazby, aby tam mohl přidávat listy. Úplně jsem měla slzy na krajíčku. Věděla jsem, že si tam na počítači neco mochtá, ale protože má svoje oblíbený chlapský stránky moc za ním nechodím, když je na netu a on si to vždycky shodil a dal si na obrazovku nějakou svou oblíbenou stránku, miláček, abych o tom vůbec nevěděla. Samozřejmě aby to nebylo moc romantické tak přidal erotickou hračku :oops: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.2.09 11:55

Ahojky!
Pár slíbených foteček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.2.09 11:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.2.09 12:05

Bambulo pěkněj dáreček :-)
Daisy teda ona má toho dudana přez půl obličejíčku, ještě že je průhlednej, ale je roztomilá, už se těším na to naše mládě.
Holky já sem dneska děsně líná že až čučím že už je 12 8O ještě mám ve dřezu hrnky ze včera (ostuda :oops: ), ještě že má jídlo zevčera a nemusím vařit, chtěla sem si vyprat všechny kalhoty co teď nosím (všechny 2 + teda ještě manžovy pracovní) ale mě se táááák nechce.
Jo a až se mi bude chtít tak vám sem hodím soupravičku co sem včera dostala od kamošky, tak nějak přehodnocuju v čem ten náš prcek pojede dom, pořád váhám, nafotím a pomůžete mě vybrat,jo ? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.09 12:06

Kočka Jindřiška i maminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.2.09 12:17

Ta Jindriska, to je takovy sladky stenatko :srdce:

Ilco , ja dnes jeste neopustila postel…ale uz bych mela zacit varit, protoze ve dve prijde synacek ze skoly…delam burtgulas, porucili si ho :wink:

Lina jsem jak ves, uz bych rada porodila, zaroven kdyz si na to vzpomenu, ze jako budu muset, tak na me jde nekdy trochu panika, no…neni to lehky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.09 12:24

Ta zavinovačka je moc pěkná , ale myslím že Barborka by se z takové asi vykopávala, je trochu divoška. Barborka bude mít křtiny v neděli, zavinovačku mám od tchyně mám jich několik. Dokonce je používám do postýlky Barunka na nich leží. Jsou krásné, na křtiny bude mít Barča s hačkovanou krajkou, ale jiný system balení. Je to do kříže dává se do toho péřová vložka, nebo mám tenší co jsem si vystříhla ze straší deky. Zabalí se a zaváže na tři mašle, mo takový kalsický „bábo“ :D je to moc pěkný Barunka to má ráda teď jí do toho už balím jen v někdy na noc. Je jí v tom dobře okamžitě pak usíná, je to jak zastara. Ony ty naše mamky a babičky věděli proš to mimčo tak balí, ono je to asi uklidňuje. Braborka je hodný mimčo, ale když sme přijeli tak pár nocí byla neklidná a jak jsem jí do toho zabalila, tak se zklidnila, asi to ty miminka potřebují. Ke konci je jim v bříšku těsno a pak je to asi uklidní když mají něco kolem sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
16.2.09 12:25

Kačenko:Pěkné foto Kubíka!A ťapka je fakt dobrá :lol: To bude chlapík jak hora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.09 12:28

Si pořád stěžujete na pupky :D mě se kolikrát zasteskne, když jsem teď viděla svote těhotenský fotky v té knížce :-( je mě líto že už těhotná nebudu. Je mě 42 další dítě někdy 44,45 let? 8O No Basikové je taky 45 a teď s Barčou to bylo pěkný, ale neměla jsem žádnej problém za 2-3 roky to může být jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.2.09 12:32

No já mám naštěstí zatím pocity že se na porod těším a sem děsně zvědavá jaký to bude(jako si představuju romantiku, pohodičku atd..), ale chvilkama mě chytají děsy ježiši to bude bolet a jak to bude bolet a jaký to bude (si představu samý katastrofický scénáře) naštěstí jen sem tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
16.2.09 12:34

Ilčo už jsem to psala Daisy, než rodila. Horší je bolest zubů, než porod. co Daisy je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
16.2.09 12:40

holky tak už jsem se to naučila s těma fotkama, huraaa.
Jsem jinak totiž antipc typ 8) :wink:

Tak vám aspoň popíšu našeho mimozemšťánka - UZ je ze 16+1 - zrovna spinkal na boku, jednu ručičku pod hlavičkou, druhou na obličejíčku (celý tatínek :D), nožičky v tureckém sedu (jsou vidět dvě bílý tečky - kolínka), bříško má pořád pěkně napucnutý, taky celý tatínek :wink:, a půlečky pevně sevřený, abysme neodhalily, co mezi nima skrývá :lol:
Sice jsem do něj nakonec trošičku šťouchala, aby se probral a nožky rozhodil, ale co myslíte, místo toho je ještě víc sevřel, mrňous jeden :wink:
Kristýnka na to prohlásila - " tak a teď udělal stoj spatný a nevidím už vůbec nic… " :lol:

http://img1.rajce.idnes.cz/…sek_16_1.JPG

Takový prtě už ani nepamatujete, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí