JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
16.2.09 19:51

Zdravim zpet novopecene maminky :wink:

Tak at jen prospivate! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.2.09 20:50

MAjdo - ty to bereš nějak všechno hopem,co? Už seš zase doma?

Pilcando i tebe vítám a přeju brzkou úpravu kojení.

obrazku - do pásu jsem taky nešla. Přišlo mi to dost drahý a s normálním pásem se mi jezdí docela dobře.Nejezdím teda denně, ale tak 3× do týdne.

ilca - taky chodíme na ostatky, ale jen do Novýho Lískovce tady v Brně. Pořádají to hasiči. Ale letos to teda nedám… 8)

kkacko - teda svou neurotickou choleritidu dost dobře maskuješ! :lol:

bef - gratuluju ke KO - konečně bez závad,co? A máš to teda za pár - závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
16.2.09 20:53

Ahoj holky,

Chocholce gratuluji k Terezce :srdce:

Maminky vítám doma. Všechny miminka, které se tu narodily jsou nádherné.
Kačko jsem zvědavá, jak Šimonek přijme Kubíka, tak mě pak prosím informuj. Trochu se bojím, jak to bude u nás.

Ilčo - taky varianta B.

Já dnes na kontrole, nelíbil se jim monitor, tak mě ho po dvou hodinách opakovali, ale naštěstí mě pustili domů. Prý jsem připravená (otevřená volně pro dva prsty) a porod může nastat kdykoliv…tak trpělivě čekám :roll: :lol: A se mnou další část rodiny, která se bude starat o organizaci převozu mě a Verunky.
Holky, kdybych náhodou předběhla (a já v to doufám :wink: ), tak se na mě nezlobte. První termín jsem už měla 10.2. - podle menstruace, takže mě to řadí na první místo.
Mám pocit, že na mě něco leze, ach jo, to by mi ještě scházelo :evil:

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.2.09 21:03

Jitus , adel ti to nezapomene tak ci tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.2.09 21:40

já to taky na těch dudlíkách měla napsaný, ale děvče šikovný si to rozbalilo a obal s popisem zahodilo :roll: ale mám zato že to bylo nějak do 5 minut.
Majdo tak tě vítám zpátky, teda ty se máš já už chu takýý. Manža mi zase dneska řek že mu příde že mám břicho zase níž, no uvidíme.
Mischi já ostatky nedám 100%
Adel klidně si „předbíhej“ mě je to jendno, jen si přeju ať už to máme všechny za sebou, tak nějak vpohodě.
zítra dopoledne tu nebudu tak se neděste, du na ko a kdyby si mě tam nechali tak písnu sms. Jo mám uloženejch jen pár kontaktů, sem si kráva dneska čistila schránku a sz s číslama sem si smázla :roll:
Holky dneska končím, mám nohy jak papuče a nevydržím tu sedět. dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
16.2.09 21:41

Tak holky monitor v pohodě,příští pondělí zas a bude to i s kontrolou u dr.

Obrázku - ten spešl pás bych taky nepořizovala,dle mě je to zbytečné

Maminky z porodky vítám doma :srdce:

Jituš - klidně předbíhej,mě to neva,já mám ještě času :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.2.09 21:45

Jo a to sem ještě chtěla, před půl hodinou na mě tchýně přišla stím, že kdyby to na mě přišlo a manža byl v práci (práce 7km od baráku a pár metrů od špitálu) tak že mě odveze 8O a manža na mě počká ve špitále, no to bych asi porodila doma, ona jede jak šnek a děsně mě to rozčiluje, no celkově bych umřela spíš z ní než z porodu, je to sice od ní hezký, ale já nechci, nechci a nechci. naštěstí manža v tom rozhovoru zrovna došel a stál zamnou že si pro mě přijede i mě odveze. jo taky to její mini autíčko no prostě sní si to nedovedu představit, sakra jestli se mi o tom dneska bude zdát tak to se vnoci pěkně zapotím. Tak no musela sem vám to napsat, manža mi usnul v obyváku tak toho využívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.2.09 08:05

Ahojky!
Tak včera jsme od půl 8 večer do 23 bojovali s prdíkama.Chuděrka, bylo mi jí tak líto.Nezabíralo nic, jen j´í uklidňovalo prso..Takže jsem jí měla skoro furt přiloženou a stejně u toho kvičela, chudinka moje malá.Pak se mi ještě málem udusila mlíkem.Takže super.
Takže jsem nestihla ani umýt tu horu nádobí co tu je…Dneska přijede mamka, tak nevím jak se tu ukážu.Bude tu do neděle.tak v nejhorším juknu až příští týden.

psala mi Chocholka:
Ahojky!Snad Šamotka dávala vědět.Terka je vlasatá blonďatá a snaží se.Já nic moc.Mám teploty nad 38, břicho bolí.Snad bude líp.Chocholka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.2.09 09:05

Dobré ráno,

Daisy: tos mě tou zprávičkou od Chocholky moc nepotěšila-s tím pooperačním stavem :roll: :oops: , bojim bojim
Jo,používáš tu rektální rourku? já ji ještě nemám koupenou.

JItkoD : jsme se možná v Podolí potkali,já tam byla od 12.30h :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
17.2.09 09:09

Ha! Kde je adelka ? :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
17.2.09 09:23

Ahoj mamušky a těhulíny,
tak zase nakukuju jak malá spí,ale vymyslela jsem to dobře…taťka bude vždy odpoledne hlídat a já budu aspoň hodinku v kuse na netu a aspoň vše dočtu a budu v obraze,jinak se to nedá,jak máme pc jinde…
Tak jsem kukala co ta SAMMY a pořád nic,že v tabulce není ještě jako maminka? 8O
Jinak PILCANDO:po půl hodině jsem nikdy nekojila,vždy nejdříve po 2,ale většinou teď už po třech,někdy i více hodinách,v noci se dokonce dneska vzbudila až po pěti a půl,prostě jak kdy,ale máme malého pijana,tak je to asi tím,napije se a stačí jí to na delší dobu,i když potom asi kňourá,že je napapaná moc,tak to te´d kontroluju na váze kolik asi vypila,ať není zachvíli jako malé sumo 8O

DAISY:a co pomohlo na prdíky?J s tím taky ze začátku moc bojovala ,ale potom jak pije míň,tak už je to naštěstí lepší,dávala sjem plínku teplou na bříško,pak kapečky od doktorky,ale většinou se to muselo vydržet :(

Jinak v sobotu sem byla u mamky,byla tam i má kamarádka Dáška s její mamčou,donesli malé panenku :lol: (já když jsem se narodila,tak sousedky ze vchodu,kde jsem bydlela pro mě dali panenku,mám ji už 26let :wink: a tak teta Dáša Aduli koupila taky panenku :lol: )
a v neděli zase dojela teta martinka se strýcem Tomem..návštěvy se rozjíždí 8O :wink: dnes přijde teta Hanča,tak se těšíme…aspoň se nenudíme…

A PÁR FOTEK…

http://emimino.cz/…l_002~17.JPG

http://emimino.cz/…al_003~9.JPG

A TAKTO SE MI DOBŘE HAJALO U TETY DÁŠI starší :lol:

http://emimino.cz/…l_001~13.JPG

TETA MARTINKA A STRÝC TOM…trénují :D
http://emimino.cz/…al_005~6.JPG /> http://emimino.cz/…l_004~11.JPG

A U TETY DÁŠKY MLADŠÍ jsem se opět pokadila :lol:
""http://emimino.cz/modules/coppermine/albums/userpics/26475/normal001~13.JPG:http://emimino.cz/…l_001~13.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.2.09 09:41

Dobré ránko,
Duant, ty už po mě toužíš? :lol:
jsem zpátky z kontroly, a doktor říkal, že všechno je připravené. Příští úterý mám kontrolu v porodnici a prej si mě tam už nechají nebo říkal, že maximálně nástup za tři dny. Jsem říkala, že mě nenechají rodit 4kg drobečka :lol:
Branka otevřená, číepk povolený, takže se čeká jen na milostpána.
U nás je sněhu jak na horách, ale krásně to taje, takže se po kotníky boříme v břečce, naštěstí mě Pavlík odvezl k doktorovi, bych v těch závějích zapadla, kdybych šla pěšky. :lol:
Včera večer jsem měla už kontrakce po 20-ti minutách, tak 4, takže jsem myslela, že už pojedem, už to bylo fakt na hraně a zas nic.
Maminky s miminkama vítám doma a závidím, jak jinak :wink:
Dobře, sekcím popřeju hodně štěstí, ať je všechno v pořádku, ale Jitko, to víš, že ti to nezapomenu. Já jsem hrozná, fakt :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.2.09 09:42

Bef: rektální rourku nemám, ale docela uvažuju že si jí koupím…Dneska mi mamka přiveze tymiánovou mast, tak jsem zvědavá..kamarádce, jako jedniná zabírala.
Mae: ta je kouzelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.2.09 09:43

mae, malá je uplně k sežrání, strašně se nám líbí, jaké má černé vlásky, to je Pavlův sen, mít vlasaté mimino s černým kohoutem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.2.09 09:50

Psala mi Ditta: Doma ještě nejsme-už je to na střelbu do hlavy,fakt. Páč vždycky jdeme ozařovat,pak nám to druhý den klesne,tak neozařujem a vždycky po tom dni bez ozářek se rozhoduje,jestli je to dobrý a může se jít dom. No jenže nám to pak vždycky zase vylítne. Dneska máme den bez svícení a zítra uvidíme. Máme žlutej pokojj,tak to na nás asi působí,chjo :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí