Poradna duly
Jana Čurdová
týýýýýýý brďo, moc držím palce, ať je všechno v pořádku. Kurňa, to je fofr ![]()
MEDUI:taky držím pěstičky,aspoň to budeš mít za sebou a nebudou tě tam trápit,to bylo o nervy určitě a bude další mimísek,jupíííí
to to jede sakriš,bude nás tady čím dál míň ![]()
BEFI:absolutně v pohodě…guma je v pase volnější,není to,že by to měla na sobě upnuté,to bych ji nedávala..takže v poho a je to fešné ![]()
Jinak já odsavačku kupovala na soplík v lékárně(tu na vysavač) a odsavačku na prsa přes net…
Holky, mamky, ještě jsem se chtěla zeptat, jaké plenky kupujete? já mám dva balíky pampers 3-6, kupoval někdo takové ty 2-5? Aby se mi tam prcek neztratil. A od kdy už máte ty 4-9? těch mám taky jeden balík, tak nevím, co dokoupit. Zítra jsem překecala Pavla, že pojedem dopoledne jen tak po obchodech, juch
Když si vzpomenu,jak si Medunka vždycky přála holčičku Rybičku…,tak ta jí jediná nevyjde..Ale v jejím případě je fakt asi lepší,že už půjde ven
Ahoj holky, tak sem zpět z ko
se mi ani nechce nijak moc reagovat, ale Vlaďce gratuluju k Vojtíškovi a Meduňce držím pěsti. Víc si nepamatuju.
tak moje ko, no ozvy vpohodě, ale prcek se nám neotočil nebo se zvládl otočit zase hlavou nahoru
tak to teď na mě padlo a řvu tady u toho. Tlak sem měla vyšší 135/100 a moč byla tak na hranici, ale prej to zatím řešit nebudem, na další ko du za týden a pak ještě další týden a pak se podle velikosti mimča rozhodne jestli císř nebo se pokusíme normálně, já už sem byla tak ukonejšená tím že je hlavičkou dole. Jo a váhu mát v 38tt 3200g ale je to jen odhad tak prej ať si z toho nic nedělám říkal dr. Holky ty hormony sou svině já řvu a nejde to zastavit.
Adel - my máme Pampers 1 (myslím, že 2-5kg) a i tak jsou nám velké
Ale Kuba je prcek, má 2800g… Kdybyste viděly ty noženky, tak zapláčete… ![]()
ilcoune , hlavu vzhuru! je to vopruz, samozrejme, treba se jeste pohne…ach jo, to je nalada…nakonec je na tom nejlip adelka ![]()
Ilčo - to mě mrzí, že si prcek nedal říct
Jen si pořvi, je to normální. Všechno ale dobře dopadne, uvidíš! Za pár týdnů je u tebe a všechno, co tomu předcházelo, upadne v zapomnění…
Ilčo: nebreč,vždyt to není žádná trgedie,koukni na mě,na Vladku nebo ted nakonec na Medunku.. A vzhledem k tvýmu hmotnostnímu odhadu určitě do normálního porodu nepůjdou.
Já mám hlavně pocit,že tobě se tam pořád točí,takže se to určo ještě změní. U mě už je přes 10týdnů zašprclá v jedný poloze,tak,že jí otáčení prostě nejde…
ady:MY MĚLI BALÍKY 2-5KG,TO JE DO PORODKY NEJ POKUD SAMOZŘEJMĚ NEBUDEŠ MÍT CVALÍKA KOLEM ČTYŘ NEBO PŘES ČTYŘI KILA…MY MÁME TEĎ 3,70KG A DOBRALI SME POSLEDNÍ BAELENÍ PAMPERS(2-5) A PŘECHÁZÍME NA 3-6KG,JSOU PĚKNĚ VYŠŠÍ,TAK JE TO LEPŠÍ,ŽE SE NEPROČURÁ…
ilči:KLID,NIKDY NEVÍŠ KDY SE MŮŽE MIMÍSEK OTOČIT,DO DALŠÍ KO MŮŽE V KLIDU BÝT HLAVIČKOU DOLŮ A I KDYŽ NEE,TAK SI ŘÍKEJ,ŽE TO BUDE DOBRÉ,BUDE ZDRAVE A TO JE TO NEJNEJ!!!!!JÁ TŘEBA RODILA 35+6 A TO JSEM MĚLA TEPRVE STRACH,ABY MALÁ BYLA V POŘÁDKU
VÍM,ŽE SE TO ŘEKNE,ALE VŠE BUDE OK,ZVLÁDNEŠ TO,JEN SE UKLIDNI,PUS´T SI HUDBU,MIMÍSEK NEMŮŽE BÝT V NEKLIDU,HM?!
befi:RYBKY JSOU LENOŚI,MILUJÍ GAUČING A TV/BRÁCHA,MANŽA),TAK MŮŽE BÝT MEDUŠ RÁDA
ALE NE,SNAŽÍM SE TO ODLEHČIT…MEDUŠ TO BUDE MÍT ZA SEBOU A BUDE V KLIDU,TAK SE JEN NERVOVALA,VÍM JAK PŮSOBÍ NEMOCNIĆE NEGATIVNĚ NA NERVY:(
Ted se moje babicka otocila v hrobe (urne)…to byla ‚Ryba‘ a ta se od prace nezastavila
… pak, kdyz uz byla stara, tak dle meho soudu premistovala aspon neporadek z jedny kulny do druhy…uz jsme tu meli asi 5 kontejneru a min. stejny mnozstvi nas jeste ceka…babicka nedokazala nic vyhodit a jeste ji lidi nosili ruzny veci, co uz nepotrebovali
![]()
Ilco, musíš být statečná. Třeba se ještě otočí
musíš na čtyři a hlavu dolů, tak jsem to kdysi slyšela, ale asi je to blbost, babská rada.
Duant: Myslíš? Já bych byla radši, kdyby se něco hýblo i v bříšku, ne jen v cestách
Všechno je připravené, ale mimčo nikde, takže se mu asi nechce. ![]()
Medu už to bude mít taky za sebou, to je fofr, fakt. Uvidíte, my se tady stresujeme, že už to chceme mít za sebou, kdo půjde na vyvolání, kdo bude rodit dřív nebo císařem, ale za chvilku stejně všechny budemm mít drobečky u sebe a miminkům to bude uplně fuk, jak přišli na svět. Jééé, já sjem tak rozcítněná, jak jsem si teď představila, že příští týden už bude mimčo na světě ![]()
A holky, já jsem zase Vodnář,a taky nic moc, jsem taková neuroticky hysterická a to jako fakt. A někdy se sama nad sebou pozastavuju, jestli jsem normální. jsem strašně výbušná a panovačná, ale třeba je to jen genama a ne znamením ![]()