Poradna duly
Jana Čurdová
duant, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama, kolikrát s i říkám, že mě Pavel ještě neuškrtil, opravdu se sebou nemůžu vydržet ani já, natož druzí
![]()
Kubelkový se tam Karolinka taky slušně semlela ![]()
http://www.blesk.cz/…bracene.html
Holky dík, už se pomalu uklidňuju, ale nějak to na mě padlo. No já bych spíš chtěla normální porod, kamoška měla 4kg kluka anechali ji rodit normálně ale pak zjistili že má pupeční šnůru kolem krku tak ji hned hnaly na sál. Já bych hlavně holky chtěla normálně rodit protože my asi stejně pokud pudem do druhýho tak nám nezbyde nic jinýho než jít do umělýho a čím víc bude v mím břiše zásahů tím je menší šance že to klapne (no sem magor už myslím na druhý a zatím nemám ani to první
)
Už sem dloho neřvala tak asi dneska je potřeba si ulevit ![]()
Bef no to že byl prcek otočenej hlavičkou dolů tak to se nevědělo na 100% protže to bylo po hmatu a ne utz, tak je možný že je takle pořád. Ale taky mi dr řek že mám plodovky dost takže nic není nemožný
tak doufejme.
Dneska se mi hodně blbě spalo, Sem v noci vzpomínala na tebe Duant, taky sem čumákovala 2 hodiny vtahu nebo se budila po 15min.
Jo a to sem ještě chtěla, naše porodka je k prasknutí, už dávají maminy i na pokoje kde je normálně jen gynda
a 4 ženský byli na sálech když sem tam seděla
tak doufám že až budu rodit já tak to bude volnější ![]()
No tak du se nacpat čokoládou a čučet na telku a dospat tu noc.
holky dík za podporu
To mi dnes prislo mailem, mozna znate, posilam na povzbuzeni

Přidávám se do klubu hysterických neurotických matek, které se sebou často nedokážou vydržet
Je zajímavý, jaký je naše vnímání sama sebe rozdílný od toho, jak působíme virtuálně, co? ![]()
To asi neznám nebo si nepamatuju, takže mě to pěkně pobavilo
![]()
Mne se kacko stavalo, ze v dobe, kdy jsem mela slusne rozjete sve neuroticke obtize (nedostatek serotoninu, z toho plynouci agorafobie, thanatofobie, anticipacni uzkost a panicka porucha
), ale jeste jsem jakztakz fungovala, tzn. chodila do prace, zrovna treba v okamziku nejake huste slabosti, kdy jsem premyslela, jestli se vubec v pristi vterine dokazu nadechnout, prohlasila kolegyne: ‚Ja jsem tak rada, ze tady tu Lucku mame, ja se od ni vzdycky nabiju energii!‘
![]()
Takze my, neuroticky, to mame tezky, nepusobime, ze samy potrebujeme dobit a pomoct
![]()
Tak kukám co MEDU a ještě tu není zprávička,to je ale brzo,páč bude jistě na jipce po císaři,kde telefony být nemůžou a jistě nemá náladu ani tak…jsem ale zvědavá na mimuško,a jak to vše pak napíše..někdo přepíše
určo to bude dobré a mimísek krásňoučká.
Já jsem k zbláznění,manža je nachlazený jako blázen,tak leží,to se zase mám na co těšit,vždy mu to trvá sice krátce a po douhé době,ale vždy u toho umírá…a ke všemu se bojím,ať to nechytne malá..myslíte,žo to může i vzduchem,nebo jen kdyby ji choval,pusinkoval(to te´d má zákaz)
Jsem Medunce ještě psala,at se ozve manžel,ale už to asi nechytla.. Já si myslím,že to měla nakonec pod celkovou narkozou,takže ta se probere zítra..Já nevím,jestli spinálku můžou dát takhle na poslední chvíli..??
Nevíte jak je to s kontrolou u gynekologa po porodu? Mě to naposled říkal,ale já blbě vnímala.ale mám pocit,že říkal,normálně po šestinedělí,ale po císaři po 14dnech..,tak nevím,přijde mě to brzo.. ![]()
Taky říkal,at přijedu,kdyby byly nějaké problémy s kojením…to mě přijde taky divný ![]()
befana píše:Petro : zavinka pro Matese je parádníMy teda křtít nebudem,ale u vás na Moravě je to asi normální,co?
No hlavně manžel je věřící, takže to bude kvůli němu, já jsem nevěřící čecháček a dítě bych nekřtila kdyby to bylo na mě ![]()
Mae píše:
PETI:už jsi řešila jakou antikoncepci?Já jdu příští týden na KO po šestinedělí,tak už se na ni chystám…
řešila, doma s chlapem, že na ní kašlem, chcem druhý v rozmezí cca roku, takže si ten rok dá majzla a kdyby se povedlo dřív tak nám to neva ![]()
befana píše:
Mae : jak malá snáší tepláčky? já z nim pořád takovej blbej pocit,že ta guma v pase bude miminku vadit..
bef já matesovi dávám pořád tepláčky a guma mu vůbec nevadí, on je tak hubenej že je mu ta guma stejně volná ![]()