JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
18.2.09 11:32

Takže Sammy zase nic, no ten týden snad uteče jako voda, já du v ut na pásy tak už se těším, mě to ťukání srdíčka nijak nevadilo, aspoň vypadnu z baráku :-)
Mae to uteče jak voda a taky se vyspíš uvidíš a třeba i dřív než až v 7 měsících :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
18.2.09 11:35

Duant - no jo, u nás se to tak vyvinulo. Šimon měl od miminka problém s usínáním, dělalo mu to velký problém, bez asistence prostě neusnul. Takže my uspáváme třeba hodinu a jsme rádi, když si u toho taky můžeme lehnout..takže v naší posteli. Pak ho sice většinou přeneseme do jeho, ale za pár hodin je „ťap ťap ťap“ a šup k nám :?

Ilco - Šimon je zatím u babičky v Brně, návrat velkého bratra se očekává v pátek, tak jsem zvědavá :? Jinak monitor dechu máme po Šimonkovi. Falešný (doufám!!!) poplach jsme zažili poprvé za celou dobu, ale třeba kamarádka několikrát… Pamatuju si, jak jsem jí tenkrát říkala, aŤ ho vyhodí z postýlky, aby ji to nenervovalo, ale teď vidím, že to tak snadný není - přecijen červík hlodá, že jo…

Sammy - teda, ty seš držák 8O 8) Ale třeba to přijde ráz na ráz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 11:40

Ja jsem furt v posteli! Uz asi tri dny, akorat vzdycky odskocim uvarit…Toby pracuje tento tyden z domova a ja na nej vzdycky zavolam, co potrebuju podat :oops: :cry: a on to, prdolka prinese a pak to zase odnasi (treba ohryzky :? )…to jsem to dopracovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.2.09 11:46

Kači, to jsem zvědavá, jak bude Šimonek na malého reagovat, určitě pak napiš :wink: .

Ilčo, mě ty pásy taky nevadí. Jen malá po ránu vždycky spí a to se dr. nelíbí, tak musím cvičit s nohama, popř. chodit předtím po schodech, aby se probrala a něco jsme natočili…
No, já se ani nedivím, že spí, když její doba „řádění“ je mezi půlnocí a jednou ráno 8O .

Luci, kde se takoví chlapi berou? :lol: . To u nás pořád ještě já skáču okolo Petra. Ale zase si říkám, že mám pohyb a snad to Sabču trošku popožene ven (i když, pokud nezabraly ani ty koberce, tak se můžu asi stavět na hlavu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.2.09 11:51

Jo, málem bych zapoměla. Podle odhadu má malá k dnešku +/- 3600 g. To za 6 dní přibrala 200 g. S takovou budu mít malého slona 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 11:53

sammmy , ja mela fakt v tomhle stesti…mohla bych rict, ze to je tim, ze to je Anglican, ale znam Anglicany i rozervany, ozraly hovada…on to ma z rodiny, vsichni jsou neuveritelne klidni (az me tim nekdy lezou na nervy), proste takovi ti ‚old school‘ Anglicani…a ma babicku, letos ji bude 90! Ale holky, ona se vzdycky nastroji, ma francouzskou manykyru, cte bez brejli (panc byla nedavno na laserovy operaci oci), proste fakt Lady, pritom je s ni sranda, uz je krapet senilni, tak se pta furt na stejny veci dokola a nejradsi vzpomina, kdyz byla za valky v armade :lol: A bydli v takovym malym baracku a ma tam vsechno ruzovo-bily, kvetinovy :wink:

Toby mi uz rekl, ze jsem ‚so bossy‘, ale zatim se u toho usmiva, tak uvidime, co vydrzi :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.2.09 11:59

Luci, tak pokud držel do teď, tak už jiný asi nebude :wink: .

A takové staré lidi mám ráda. Babča musí být super :wink: . moje prababička má 92 a každý den chodí na procházky do parku (prý, aby nezakrněla, což je při jejích 144 cm docela trefná hláška :lol: ), chodí do klubu seniorů, když je třeba, pohlídá (pod dozorem) ještě na chvíli prapravnoučata… Fakt někdy hledím, i když senilita se taky projevuje :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 12:10

sammmy Ta tvoje prabababicka je trida! Takovi stari lide jsou hrozne roztomili :wink:

kdyz jsem Tobymu rekla, ze nemuzu byt ‚bossy‘, ze jsem na to mala a roztomila, tak mi rekl, ze Napoleon byl taky malinkej :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.2.09 12:15

Vidím, že máš doma taky chlapa perlorodku :lol: :lol: .
Ale má pravdu, ty naše Napoleonice :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
18.2.09 12:38

Tak já jdu vymítat tu malou ďáblici :lol: .
Uvařím si maliník a jdu s knížkou skákat na balonu…

Odpoledne nakrmím tátu a jdu za kamarádkou (třeba u nich zvládnu další koberec :lol: ) a kdybych se tu už dnes nedostala, tak určitě zítra ráno u kafe :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 12:41

Tak si to, sammmy uzij :wink:

Ja tim polehavanim asi nikoho nevymytim! :roll: Po obede aspon vytru chodbu, to se zase nacucham :wink: , miluju ted vsechny cistici pripravky a mam co delat, abych si nelokla :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.2.09 12:43

Adel mě odcházela zátka postupně, začla ve středu..o víkendu byla fuč a malá se narodila ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
18.2.09 12:45

Holky, z vás sálá taková pohoda… Je to příjemný číst ty vaše repliky :wink: Já už zase chovám, Kubinek je dneska nějaký bez nálady :? Má to výhodu - aspoň vzácnou chvíli nic nežvýkám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
18.2.09 12:48

Kačenko:Malá je taky mrzutá, asi jí rozhodila Bába :lol: No tak je to naše orvní návštěva. Tak mamka šla k zubaři, jsem zvědavá s čím přijde.Snad to bude dobrý..Ona si nechala nedavno dělat nový zuby..Tak snad je nebude muset dát pryč. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 12:56

Mne ta pohodicka prave konci, musim fakt uvarit, at je to do dvou hotovy, to chodi kluk ze skoly…budu delat cinu…cibulku, porek, papriku, kureci, sul, pepr, trochu sojovky a orisky…s ryzi samozrejme :wink:

Kacko Kubicka pozdravuj, treba mu to zvedne naladu :lol: :lol: :lol: , ja se dnes normalne chovam jak blazen, zpivam si tady porad nejaky kraviny, takovy ty pisnicky, co si samy vytvarej maly deti, jako ze slovo co slysim, nebo me napadne rozvinu do nejaky melodie, mezitim hlasova cviceni jako v opere, Tobymu jsem rekla, ze mi z Prazskyho magistratu napsali, ze ma zenskou, pak jsem se tomu smala jak blazen (on je teda na to zvyklej, na tyhle moje jakoze vtipny ulety), ale ja se fakt tak nudim, ze uz mi uplne regulerne hrablo :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí