Poradna duly
Jana Čurdová
IlčO: prý první den nosí mimčo cca po 3h na přikládání,tak mi to bylo divný,že ji právě ještě neviděla…a hlavně,že ji neviděla u porodu-ve spinálce to možný je.
Jé,ale mají to holky za sebou,jim závidím
.
Jak psala Petra,maminkovská tabulka už začíná skoro převažovat,chjo ![]()
dobré ranko ![]()
daisy tyyyjo, 10 hod spánku jo? tak to je mazec ![]()
bef mě tento měsíc mateřská nedošla, takže vypadá že jsme jeden měsíc bez peněz, fakt super ![]()
mates měl dneska taky pěknou noc, budil se po 4 hodinách a hned po najezení zas usnul. celkově teď ho musím pochválit (doufám že to nezakřiknu), ale usíná pěkně, vůbec ho nemusím uhoupávat nebo tak, prostě ho vzhůru položím do postýlky a on si za chvilku usne ![]()
Dobré ranko dámy!
Tak co - v průběhu noci se nic zá:,–(ního nestalo?
![]()
Bef - já jsem taky zvědavá, kdy a kolik mi mateřská přijde. Myslíš, že mají stejný výplatní termíny jako u nemocenské? Já jsem se zapomněla zeptat…
Daisy - no malá je šikulka, jak pěkně chrupe přes noc. A s mamkou si to užijte. O úřadech se nemá cenu zmiňovat…ty si to teda vyžíráš fest. ![]()
kacud - ty pořád bojuješ s tím cukrem?
Petí:8 hodin spínku..Nakojila jsem v 8 to byl konec kojení.A Usla mi v 10 a vstávala v 6.Ale 10 hodin mezi kojením
No asi mi levé prso bouchne..Už jsem si od 8 měnila 2× vložku do podprdy…Tak za 15 minut jdu kojit..Jupííííííííííííííííííí Jdu už teď páč jí musím dát sabíka a vyčistit očka .Páčko pak se sem asi už nedostanu.papa
za prvé, teda Véééééééééééééliká gratulace ke Stelince
![]()
a kde je ten obřík, co čekali? vždyť je to malinká droboučká holčička ![]()
My včera došli pozdě od tety, tak už jsem pak na pc nešla.
Dnes jsem byla zavézt Páju, v obchodě a už zase čumákuju doma. Musím pouklízet, uvařit, a vůbec se mi nechce, jejda, jsem to ale zhniloba.
Kde máme Duant a Sammy od kafíčka?
Včera večer, když jsem usínala, tak jsem si říkala, jenom ať to nepřijde, jsem tak strašně unavená a tak jsem nemohla usnout z obavy, že mi prdne voda nebo se začne něco dít, no čumákovala jsem do zdi dobré dvě hoďky.
a samozřejmě nic ![]()
ZPráva od Medunky: Ahojky, jizva bolí jak blázen, ještě jsem nevstala. Mám 3dreny. Malá tu byla vnoci, trošku sála, je krásná,malinká. Snad budu moct být brzy s malou na porodnici,ted jsem zatím na gyndě sama. Prosím vyřid všem,že děkuju za sms!!
Ahoj holky,
tak jsem spala od dvou do pul desaty…
Jinak nic, nic, nic…
adel …ale prdlajs ![]()
Co ty? Jak to vidis? Zadny priznak? Zatku uz nemas, tak se nemas na co vymlouvat ![]()
Ahoj holky VELKA GRATULACE KE STELINCE,HLAVNE HODNE MLICKA A ZDRAVICKA Prosim,jestli ji nekdo budete psat,vyridte ji pozdrav ode me.Diky
Bef oni dávají mímo teda aspoň u nás podle stavu matky jak je na tom, protože prej po operaci máš co dělat aby ses po:,–(ila, natoš šla na wc nebo se starala o mimčo. Tak přesvědčuju to naše dítko ať vyleze dřív aby nebylo moc velký a mohly sme to zvládnout bez operace.
Vpodstatě to že Meduňce říkaly že bude velká a teď je drobunká tak mě to trochu uklidnilo že třeba budem mít standartní dítě a né obra ![]()
Daisy teda škoda že si se taky nevyspala jak malá, tak dneska si to třeba vynahradíš co
Jo jinak sociálka a jakýkoly úřady sou vopruz, ale o tom že nemáš nárok na mateřskou sme tak nějak věděla, mi to kdysy říkala teta že pokud budu na pracáku tak nemám nárok, ale snad že ty prachy sou stejný jako ta podpora v nezaměstnanosti či co, ale nevím je to už dlouho kdy to říkala.
Tak a dál nevím.
Jo a včera to vymítání, tak mě celkem dlouho do noci tak nějak táhl pupík dolů že když sem šla na wc tak si ho musela držet aby mi neupad, sice žádná nijáká zvlášt bolest ale bylo to jiný než jindy, tak doufám že se pomalu dostaneme ke kýženýmu cíli ![]()
Nevidím, to vůbec nijak, nebo spíš na to vyvolání
zátka v prde*i a mimčo nikde. Fakt, to bude u mě, že mi zátka odejde tři týdny před porodem, někomu den předem, ale ne, ja musím být zase vyjímka a být ta nejdelší prodleva
už mám orpavdu nerva!!!
ilco a oni te nechaji porodit spontanne, kdyz nebude otocenej? ![]()
Me pri holce odesla asi v 8 rano, protoze jsem tak ruzove zakrvacela a v 15.05 byla na svete…byla narozena den po terminu
No vidiš to, to já tak nemůžu mít, musím být něco extra. Ještě dneska nám taťka dojede až večer, a bude to tak teď každý den, mají kšeft a je 100km odsud, ještě jeli firemním autem, tak nevím, kdyby se něco semlelo, jak by dorazil, ale u mě je skoro jistota, že půjdu na to vyvolání, takže žádné překotné příjezdy domů, nic takového
Ještě mi volala matka, že dojede, jsem ohromně nadšená, my spolu nemáme moc pěkný vztah, vůbec k ní nic, jako k matce necítím.