JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
16.2.09 09:04

Mischni : já už taky nejezdím,asi 14dní. Ten můj pro mě dnes jede v 11 dopoledne autem z práce přes půl Prahy :oops:
Já bych i městskou klidně jela,ale on prostě nechce..snad nebude mít v práci problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.2.09 09:04

Duant - no jo, metřík mi blbne průběžně, opravuju tak dvakrát do týdne, ale tento error prostě spravit nejde. Buď ukazuje dobře medvěd nebo čísla( a to ještě za podmínky zadání úplných nesmyslů) Nerozumím…Asi se jim zbláznil server.

Tak já jdu umýt podvozek(svůj) a jedu. Už se nemůžu dočkat… Pak se stavím asi v Globusu si koupit něco pro radost a uklidnění, takže počítám kolem 13-14h budu zpět. Tak ať je co číst!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
16.2.09 09:34

Hahááá! Andělé a ženká solidarita existují. Už jsem odmetala auto a volal tatouch, že ho baby v práci sprdly, jak to, že mě nechá v tomto čase jet samotnou, tak se pochlapil a jede si pro mě!!!! Jupííí! Sice asi nebude ten Globus, ale to neva. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.2.09 09:41

Mischni: Tak to je dobře, je tam opravdu hnusně, teda aspoň u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.2.09 09:42

jak to, že se dneska neozvala Sammy od kafíčka? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.2.09 10:00

dobré dopoledne :)

chocholko veliká gratulace k mimču

sammmy koukej už do toho taky praštit :wink:

a co ostatní? ještě zvládáte? vůbec vám ten stav nezávidím :?

já jsem právě objednala na křtiny matesovi tuhle zavinku
 http://img.mimishop.cz/…/a619992.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
16.2.09 10:11

Psala jsem ráno Medunce sms,a vůbec se neozvala,což je u ní divný…tak snad už někde nerodí :roll:
Venku je fakt sibérie…,já šla ve slušných závějích asi 150m do krámu a ještě že jsem si vzala čepici,jsem byla úplně mokrá od sněhu :?
A to si chci vzít na kontrolu sukni.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.2.09 10:23

Dobré dopoledne.
Tak se hlásím. Byla jsem na KO.
No, ale co nového? Hádáte správně, od minula vůbec nic :twisted: . Čípek tam pořád ještě je a branka pořád na 1/4 prstu. Činost dělohy dokonce nižší než minule, takže další KO ve středu, kde bychom měli tedy definitivně určit termín vyvolání.
Už mě to opravdu nebaví a chytám vztek. Jdu si zaskákat na balonu. Třeba malou vypudím :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.2.09 10:26

Ahoj holky,
Všem přeju ať kontroly dopadnou podle vašich očekávání :-) já du až zítra. Mám to sice blbě že mezi 8-9 utz a až na 11 pásy, ale sem domluvená s kamoškou co rodí 4.4. že se za ni stavím na kafčo.

Jo Meduňka se neozvala?? no teda jestli na ni tlak působí jak na mě, myslým si že na ni působil ještě víc, tak už rodí. Já mám od včera ruce i nohy jak cosi co ke mě vůbec nepatří a kdybych měla vzít do ruk jehlu tak ju nechytnu.Tak je možný že už rodí, kéž by aby se hlavně už netrápila.
Jo stím ježděním no tak to já nejezdím už asi 4 týdny, a ani ne tak že já si netroufnu ale mám zakázáno od manži a teď asi tejden se už nevlezu za volat naby se mi pohodlně řídilo :roll:

počasí je děs, u nás teď padá sníh :roll:

Jo a co se mi stalo dneska, si tak v klídku sedím u PC dočítám vás a tlačím do sebe tlačenku od našich a v tom někdo zvoní, musím bežet otevřít přez dvůr, tak sem „rychle“ na košilu navlíkla tepláky a vestu abych nevypadala že ještě spím no a ona to byla jen sousedka, spletla si zvonek, chtěla tchýni a od ní recept na boží milosti, mě málem trefilo. Já sem se tak hnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.2.09 10:30

Sammy, to je teda pech a kdy ti to tak vyvolají? jak dlouho tě nechají přenášet? Sabča bude teda krasavice, až běda:-) když se tam tak krášlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
16.2.09 10:38

Ahoj holky, klapu jednoruč… Vkládám pár fotek…ta poslední je pro pobavení - Kubova megaťapka vyrazila dech i pediatrovi :lol:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.2.09 10:42

Kačko, ten je milounky!!! A ta noha 8O to bude chlap, jak má vypadat, to jsem teda ještě neviděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.2.09 10:50

Jé, Kačenko, ten je krásňoučký. A tlapku má tedy pořádnou. To vidím v dospělosti tak na 11 boty :lol: .

Adél, nechávají přenášet 7-10 dní, takže pokud to nepůjde samo, počítám, že indukce bude nejpozději o víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.2.09 10:53

Sammy,tak to není moc. o víkendu už budeš mít mimčo u sebe. to my tu budem s Duant o víkendu ještě strašit a možná ještě i ten další :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.2.09 10:55

Tak ja to jeste zalomila, aspon, ze muzu trochu spat po kouskach, kdyz to vcelku nejde :wink:

kacko , no nadhera! Kdyby jen nozicka, ale ta roztomile, az filozofsky podeprena bradicka :lol:, Kuba me opravdu pobavil :wink:

sammmy , obdivuju te, ale co ti taky zbyva, nez vydrzet :roll: :wink:

Tak snad medu je v pohode a pokud sla rodit, tak at je vse v poradku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí