Poradna duly
Jana Čurdová
Jůůů, Eeeeeliška! TAk je tak zakuklená…super. a tatínek vypadá moc spokojeně.
Dobré ránko, vy ještě všechny spíte? já už jsem vzhůru od 5.52, no hotovo, zase budu ve tři hodiny odpoledne nepoužitelná. Už máme uklizeno, společnými silami a za chvilku pádím do obchodu, dnes budem vařit jen špagetky, nikomu se nic moc nechce.
Dnes mám poslední den doma, ráno vyrážím, tak mám z toho trochu trému. Myslím, že na oddělení není ani telka na pokoji, takže se tam uplácám nudou, ale říkala jsem si, že budu celý den spát a dlábit do sebe nějaké dobroty, něco pěkného přečetu, zase usnu, a budu celý den odpočívat a nabírat síly, ať jsem na ten pátek fit a všechno jde jak po másle.
Dnes asi ještě požehlím tu trošku, co mám v košíku, abych byla pečlivá ![]()
Musíme vymyslet nějaký program na odpoledne neb onám doma jebne, je to takové divné, to čekání, dkyž víme, že zítra jedu a v pátek to bude, je to takové plánované-ale mně to vyhovuje, protože miluju plánované situace, když mě něco zaskočí, tak jsem nesvá.
Pardooooooooon, za román. Ale když nemám co dočítat, tak vždycky ze sebe dostanu všechno na co zrovna myslím.
A co ta Sammy? Kdybych měla na ni číslo, tak jí napíšu, ale nemám, tak jí někdo písněte, vždyť byla na vyvolání v pondělí. Nebo jí dáme ještě pár dní? Já jsem tu dnes naposled jako těhotná, protože v nemocnici se na net určo nedostanu, tak až nás pustí, se tu objevím poprvé
To je uplně zvláštní ![]()
Dobré ráno!
Eliška je krásná - my co rodíme drobky máme slabost pro menší mimuška ![]()
Manža dnes v Ostravě, naštěstí tu mám tchyňku, bude tu celý den, tak zabaví Šimonka, uff.
Tak jedeeem, rodíme ![]()
Ja jsem taktez prekvapena, ze Eliani pamatuje ![]()
Jinak jsem si vsimla, ze jsou v galerii i fotky od Ditty ![]()
Tak pro ty, které chtějí trochu retra:
http://www.youtube.com/watch?…
A tady je dokonce nová diskuze: ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
I když jsou tam spíš třicítky… ![]()
Zdravím holky při středě.
Kukám,že už stíhám i dočítat,jak je to tu už přebráno-přemaminkováno
nastaly jiné starosti,tak ubylo stránek a já stíhám číst ![]()
BEFI:psali sme si a už kukám,Elinka je krásná,není divu,vždyť mají i krásné rodiče ![]()
DAISY:pořád trpíte na prdíky?My dneska taky,včera nekakala a dnes prdí o závod,ale kroutí se a i v noci se tím budila..ale zatím nic,i když sme už dvakrát dávali kapky.
Lehátko-já taky chtěla objednat přes net,ale zase si říká,že je lepší to vidět…tak jak dneska jedu na gyndu,tak se stavíme v Pompu(tam sme kupovali i kočár)a koupíme ho tam,měli tam toho víc na výběr.
Ostatní těhulíny moc zdravím.
adel , ja asi pujdu dnes vecer na kontrolu, uvidim, jestli se pres den nebude neco dit a myslim, ze mi to doktorka taky bude chtit vyvolat. Ona vubec nepocitala s tim, ze tady budu jeste dneska strasit ![]()
No…uvidime
mischni - to byly casy, vid? Ha, ha, ha
Ja bych si strihla spustu serialu, ktery snad nikdy neopakovali…jak se jmenoval takovej ten o tech letcich - hlavni hrdina byl Etienne Leruax (nevim, jak se to pise - proste Etien Lerú?) ![]()
Eliška je krásňučká, takový zakukleneček
a taťka vypadá nadmíru spokojený, tyk to má být ![]()
Duant, tak pak dej vědět, kdy ti to budou vyvolávat, třeba budem mít mimčo spolu, na dálku ![]()
Jinak já se na spontánní porod vůbec necítím. Dnes mám pocit, že jsem tak v sedmém měsíci a mám času, jako husa klasu
Jaksi to na mě doléhá, že už za dva dny bude mimčo, ale spíš tak pozitivně ![]()
Ty vado mischni ! Pamatuješ Veroniku? Já to jako dítě milovala, bylo to snad rumunský
, samozřejmě dabovaný, taky tam lítala s takovým pytlíčkem, nebo co to bylo…
Ahoj holky ![]()
Tak kino supéééér můžu jen doporučit, teda pokud máte rády český komedie a takový rodiný a prdlí, začátek byl jak marta Issová rodí v sanitce konec pánevní no sem se řechtala jen já v sále a manžel mě klidnil aby se lidi neotáčely
ale pak už se řechtal celej sál, s manžem sme odcházeli nadmíru spokojeni, sněženky se můžou zahrabat
(špatný nebyli ale todle nás dostalo )
Eliška je krásná kuklička a tatíněk super sympaťák, no na světlovlasý nejsem ale
no ale halvně ta Eliška to je drobeček ![]()
Mae lehátko mám to samý jak Daisy od kamošky, a včera sme to testly na Kamoščině Kristínce takže myslím že dobrý.
Holky já mám lemru počítač a mě ty videa sekaj celý PC takže smůla, ale soptíka znám a pamatujete čáryfuka???
add probiotika: holky mi zjistily že v čr sou jendou tak drahý jak u slováků tak pokud máte někoho tam a jede kvám tak si je nechte dovést od nich, prej u nás 600,– u nich 300,– sou úplně stejný ale normálně v příbalovým letáku je doporučenej jinej čas odkdy se můžou.
Ahoj holky!
Mischi, Duant je mi 33, ale i můj drahý, kterému je o 4 míň si na to pamatuje, oni to určitě vysílali opakovaně ![]()
Eliška je nádherná, taková vyhlazená, je vidět, že se nemusela nikde drát
No a foto s pyšným tatínkem nemá chybu!
Já dnes nevařím, jsme s malou pozvaný k mojí babče na oběd, takže taky pohoda ![]()
Mischi přeju brzké vyzdravění! Paralen můžeš.
Pádím za dítětem, během doby, co tady píšu, mi stihla vyhrabat celou zásuvku s oblečením
, pak se praštila, takže řev, kéž by si to s tím spojila a pamatovala si, že nemá nic vyhrabávat ze šuplíků ![]()
Zprava od bef :
** Právě jsem ji nafasovala na pokoj. Je to trpajzlík, zhubla na 2,7 kg. Ale strašně se snaží, už mi trochu teče to mlezivo, tak se snad mlíko rozjede…saje a bradavky mě bolej jako sviňa! Asi musím mít ty kloboučky. Personál je tady úplně neuvěřitelnej
, hlavně co raděj s mimi a kojením. Co novýho? **