Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!
Befi:Malá je nádherná!!!!
Mae:No prdíci trápili i v noci.A ráno jsem dala rourku, úleva, pak chvilku brečela a spí.Tak pomohla, Akorát jí nemůžu dávat pořát..to je mrzuté.
To lehátko má kamarádka a mě se líbí jiný víc, ale jsou jen do 9kg..Tohle je do 18kg.Takže to je docela praktický.
Ahoj kočenky-pokouším se Vám napsat…máme nějakej podělanej počítač už od minulého týdne-jsem z toho na prášky, pořád nám padá net, nemůžu se nikam dostat, chvíli to jde a za chvíli už zase ne-pořád to hlásí nějaký chyby, špatné připojení, bo něco v kabelech-já nevim.....achjo
Takže včera jsem dočetla akorát dvě poslední stránkya vložila dvě fota do galerky-a pak už nešlo zasejc nic..........................
Estli je to nějaký zavirovaný-bo co-já nevim..........tak nevim, kdy to dáme do kupy
A tak ráda bych se zapojila do debaty, abyste si nemyslely, že jsem Vás opustila-to teda néééééééééééééééé ![]()
Tak to zkusim odeslat-prosim, prosim-ať to jde..................
Dittus , ja ty fotky videla, je sladka…chces je sem prekopirovat_
Duant - snad to babička nějak zařídí, aby už tě dnes z porodnice nepustili ![]()
Tak ja doufam, ze se Ditta nebude zlobit, kdyz ji zlobi ten pocitac:
Tady je jeji Emička:
http://emimino.cz/…28233%29.jpg
http://emimino.cz/…P2090030.JPG
Je to broucek, co? ![]()
Duant - mám lingvistický dotaz… Frčí nám doma Mašinka Tomáš s příšerným překladem (např. „vagonky udělaly Tomášovu cestu velice kodrcavou“
) a neustále tam opakují jakoby nadávku, která zní „škvára a popel“ - zřejmě brilantní překlad nějaký anglický…nevíš jaký? Ať dumám, jak dumám, nemůžu na to přijít ![]()
Mischi jo paralen můžeš klidně 3×1 nebo 3×2 denně, mám to přímo z úst mého ošetřujícího lékaře ![]()
Holky ale já asi zhebnu, sem díky tomu že sem ve špitále nosila celý dny alwaysky tak sem se super zapařila a chytly se mě kvasinky, ke svýmu dr to mám 25km a do špitálu se mi teda nechce, by si už ťukali na hlavu co tam zase chcu. Může te mi poradit jestli ste proti tomu nějak bojovaly domácíma prostředkama a nebo co si mám koupit v lékarně? Doma mám jen Rosalgin ![]()
Jinak teď sem tu měla na pokec další kamošku tak to líp utíká ![]()
Duant - díky
Vzhledem k tý překladatelský kreativitě bych se vůbec nedivila, kdyby si to snad i vymysleli
Kuba je hodnej - v porovnání s bráchou zamlada přímo excelentní
Papá a pořád kadí - neustále, to u Šimona neznám. Jen se modlím, aby mu zejtra něco navážili, je to houžvička ![]()
Muzes mi napsat nazev kapitoly? Ted jsem se od Tobyho dozvedela, ze ty starsi kapitoly namluvil Ringo Starr z Beatles!
Tady v ty kapitole mluvi Ringo Starr…to se nedivim, ze to Toby zna, kdyz je to o nem ![]()