Poradna duly
Jana Čurdová
Malvína:hele přesně stímhle jsem šla do porodnice…zabaleny pěkně Nutrilonek a lahvičky,doma nachystané sterilizatory a ohřívače s tím,že stres kvůli kojení už nikdy..=o))
U Laurinky jsem proplakala dní a nocí kolik jsem strávila u odsávačky,abych se rozkojila a bylo to k ničemu.
Jenže,když se ten prcek narodil a já ho poprvé uviděla,tak jsem zase chtěla kojit a tak jsem si říkala,že jak jsem teď kojit nechtěla,tak budu mít mlíko určitě až do 3 let a nějak jsem se s tím sžila a na tu představu si zvykla a ono prdlajs..po 3týdnech mlíko zase nikde a já z toho mám zase jenom nervy a furt si říkám,jestli mu tu láhev s tím Nutrilonem mám dát.. ![]()
Každopádně u 6 prcka to už určitě řešit nebudu..=o)Taky mám v plánu víc dětí,i když 6 jich asi nedám…
Jinak Tě obdivuju,že jdeš dobrovolně do vyvolanýho porodu,já šla taky,protože 1.porod byl spontánní a nevěděla jsem do čeho jdu a už nikdy,bolesti se s tím 1.porodem nedaly vůbec srovnat..ale to už určitě znáš.. ![]()
No mě vyvolávali u čtvrtého a byl to nejrychlejší a pohodový porod už jenom tím že přesně víš kdy to bude. Jinak kojit fakt nebudu kojila jsem souvisle 8 let ,teď má zdravotní problémy timka ( myslím že proto , že už jsem nebyla schopná jí dát živiny ) a mimčo má v 37 týdnu sotva 2 kg… prostě moje tělo je zcela vyčerpáno . Musím si koupit pořádné vitamíny a snad do porodu ještě přibere.
Čusky,
Adelko - gratulace k Maxíkovi
Mischni - neboj,ještě jsem v té vrchní tabulce taky já
Tak to snad nějak doklepem ne?I když já bych to už chtěla mít taky za sebou a moc holkám závidím jak jedna po druhé rodí a užívají si miminek a my pořád 2 v 1. ![]()
Malvi - tak nakonec Charlie jo?
Jinak k té váze - nikdo ti to přesně neřekne kolik má,klidně může mít už 2,5 kg.Mě říkali u Domči že bude mít k pěti kilům a měl 3,5 ![]()
Ad kojení - já jsem u Domči měla s kojením taky problémy,on byl jako miminko strašně spavej a nemohla jsem ho kolikrát ani vzbudit nebo mi u kojení usínal.Špatně se přisával a málo pil,kojila jsem i třičtvrtě hodiny.Nakonec jsem skončila u kloboučků a jsem za ně moc vděčná jinak bych kojila tak měsíc a takhle jsem kojila do konce 7 měsíce.
Teď jsem rozhodnutá taky kojit,ale samo že ne za každou cenu,ale byla bych za to moc ráda.Žádnej Nutrilon si nechystám,kdyžtak dokoupím kdyby něco.
Malvina:Ty vado,jsi borec..=o))
Kdy jsi se rozhodla,ze budete mit tolik deti??A tohle je uz posledni??
Lenousku a ty chceš kolik dětí?Seš z velké rodiny?
Já chci max 3 a to ještě nevím jistě,ale víc určitě ne,jedině by to byly dvojčata.
Tohle je určitě poslední … ze zdravotních důvodů . Jinak borec
no nevím teď se mi vybavuje všech mých pět porodů a vůbec se mi do toho šestého nechce ![]()
malvína píše:
Tohle je určitě poslední … ze zdravotních důvodů . Jinak borecno nevím teď se mi vybavuje všech mých pět porodů a vůbec se mi do toho šestého nechce
.....už ti nic jinýho nezbyde ![]()
Ahoj holky,
tak sme včera byli na tom zapíjení a nejvíc kdo mi osáhavali pupík byli kluci
ale vydrželi sme tam jen od 7 do 10 sem pak byla ráda že sme jeli dom, byla sem hodně unavená, jo a každej na mě že v pátek mají volkno takže by se jim další zapíječka hodila ![]()
Holky mě už to čekání nebaví, já vím že mám do termínu už jen 5 dní ale i tak, mám obavy že mě nechají přenášet a to já nechci.
Lenousku jak tak koukám tak máš celkem nabitej program, ale snad se ti to brzo uklidní.
Malvi teda nevím ale asi do 6 dětí bych nešla, fakt smekám, ale minimálně 2 bych chtěla ale kdoví jak to u nás bude a pude ![]()
Du něco dělat, no spíš asi se konečně převlíknu a zakotvím u TV ![]()
Teda holky kde ste?
asi každá něco máte co, nějakou tu povinost, třeba porod a nebo starost o ratolesti ![]()
Mě dneska pálí žáha jak sv..ňa ![]()
malvína píše:
Tohle je určitě poslední … ze zdravotních důvodů . Jinak borecno nevím teď se mi vybavuje všech mých pět porodů a vůbec se mi do toho šestého nechce
Sakra a já si myslela,že 6. porod už ani nemůžeš cítit…=o))Tak to jsem zase vedle jak ta jedle..=o))
Jinak jsem měla ten vyvolanej porod taky rychlej,nestihla jsem malem dojit na sal,ale ta bolest…
kacudka píše:
Lenousku a ty chceš kolik dětí?Seš z velké rodiny?
Já chci max 3 a to ještě nevím jistě,ale víc určitě ne,jedině by to byly dvojčata.
Nejsem právě z velké rodiny nebo možná že rodina je velká,ale tak nějak na ho… , jsme vlastně jen já,máma a brácha,tak možná právě proto mám představu velkého stolu,kde se budeme celý život všichni scházet…a navíc,vždycky se mi po tom drobečkovi styská,když trochu odroste,takže 4 asi zvládneme…i když ty porody - no fuj…
Ahojky maminky a těhulky! ![]()
Tak se hlásím po delší odmlce, konečně jsme doma! Pustili nás ve čtvrtek po obědě, ale zajíždět doma nový režim a všechno dopřipravit pro mimčo byl docela záhul, no teď už je to klidnější ![]()
Nejdřív děkuju všem za milé sms
docela mě držely v nemocnici nad vodou, hlavně ty první 3 dny po císaři, co js ležela na gyndě, bez Stelušky.
Potom gratuluju k novým miminkům!!! Koukám, že se to tu rozjelo ![]()
Vladi, JitkoD, Befi, Sammy, Duant, Adelko, posílám oooobrrr gratulaci a všechno nej těm vašim prťátkům do života!!!
už se těším na fotečky!!! ![]()
Referátek o porodu písnu, až bude víc času, slibuji, že brzy ![]()
Tady je pár fotek té naší kukačky (jak jí říkaly dr. v porodnici
) ![]()

Ahoj Medu zrovna dneska sem na tebe myslela, sem si říkala že by si už mohla být doma.
No moc se těším na tvůj popis porodu, protože mě asi ten císař taky nemine a já se ho hrozně bojím, no teda nevím čeho se bojím víc, jestli normál porodu nebo císaře, ale pomalu už na mě dolíhá to že vlastně mám už jen 5 dní do termínu.
Malá je krásná, a nejvíc se mi líbí na tý fotce co máš v podpisu. tak se holky pěkně doma zajeďte a jinak už se cítíš takle jako fit??
Holky mám dotaz, mi budeme postýlku dávat dohromady až tak během prvního měsíce (mám na prcka koš) a ještě sme nekoupili matraci, jakou odkud a zakolik máte???
Meduňko ..ahojky …nakukuji jak se tobě a Stele daří …
je nádherná ..ještě jednou gratuluji ![]()
ostatní a též mimísky zdravím a přeji fajn víkend