Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky všem ![]()
Jsem ostuda, ale prostě ten net nějak nestíhám, přiznám se, že nemám ani pořádně dočteno ![]()
V první řadě veeeliká gratulace k Mikuláškovi!!!!!
konečně to má Ilča za sebou! týjo a takový cvalíček, co?
![]()
Potom děkuju všem za přání Stelince k svátku
no dostala první přáníčka a dárečky, až js jí trochu záviděla ![]()
Já byla ve středu na kontrole v nemocnici, tak krev už mám ok, všechno se vrací do normálu, preeklampsie proklatá je snad v nenávratnu! Z pěti prášků mám jen dva denně a ty mi prý do 14ti snů snad vy:,–(í!
Se Stelčou jsme byly dneska u dětské dr. a udělala mi fakt radost, od pondělka za ty 4 dny přibrala 330g!
tak teď máme 3,23kg, no taky budím každé 2 hodinky na kojení, tak aby nepřibírala, že
jo a taky kojím s kloboučkama, js se k nim zase vrátila a dr. mi tvrdí, že to návykový není, že to vůbec neva a časem to zkjusíme zase bez nich, až bude Stelča větší …
přišla mi SMS od Ilči: bolí jí bříško i nohy a má teplotu. Chtěla by spát, ale nejde jí to. A už prý i kojila a celkem to šlo
chudáček, úplně s ní cítím, ty první dny po císaři jsou nejhorší ![]()
Ilčo velká gratulace k Mikuláškovi. Ať jseš brzy fit a oba v pohodě.
U nás noc nic moc.Přes den je ale hodná. Tak doufám, že se to srovná a otočí.
Teď jsme se vrátily z venku. U nás je teplo, kvetou sněženky a ptáci zpívají.
Jinak všem těhu přeji zdárný konec.
A všem maminám pohodová mimi.
ad sourozenec u nás žádné žárlení není. Niki mi pomáhá přebalovat, koupat. Snažím se jí věnovat a nijak neodstrkovat od Terezky.
Chocholko:moc vám to na fotečce sluší…
Ilčo:tak ať je brzy lépe…Hlavně že to máte za sebou… ![]()
Ahojky,
Ilči - oooobr gratulace k Mikuláškovi,je to kus chlapa
Obrázku - gratulace k UTZ a k chlapečkovi ![]()

Ještě zkouška vložení obrázku, tentokráte bez pomoci. Pokud se to povede, brzo dodám foto Terezky. Musím říct ale Pavlovi aby dal fotky z foťáku do pc.
Dobré ráno,
Chocholko: vidíš,seš šikula,tak ještě foto Terezky ![]()
Chci se zeptat,přijde mi,že se mi nějak zmenšily ty nalitý prsa,doufám,že to není předzvěst ztrácejícího se mléka?? ale kojíme snad v pohodě.
tak velká gratulace Ilči a jestli chcete, mrkněte na fotky Maximka
http://fojtikovi.rajce.idnes.cz/…k_27.2.2009/#…
Ahojky!
Befi:Bu´d v klidu, mlíčko nestrácíš..to je ´plně normální…
Vám to v porodce neřekli?Mě to řekli minimálně 3 sestry abych pak doma neplašila že prsa trochu splasknou, ale mléko v nich pořád je…Jen se to prostě tvoří tolik kolik potřebuje miminko…Takže se neboj a nestresuj ![]()
Dai