Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, já tu měla dneska na návštěvě mamku, k obědu js udělala jablkové knedlíky a pak jsme šly na procházku. Chtěla js si cestou konečně zažádat o porodný, ale zapomněla js doma občanku
hlava děravá …
Befi , bezva zprávy, myslela js na vás, mám fakt radost za tebe! Jen tak dál!
my jdeme na kontrolu zítra dopo, tak js taky napnutá! JInak taky budím po 2h kromě noci, někdy chce přes den i po hodině, jak píše Daisy a to fakt nic nestíhám, je to úmorný, co?
ale to zvládnem, bude líp ![]()
Miruš , tak nám přihoď fotku novýho účesu, určo ti to sekne!
a bezva nápad s tím krmením v noci, taťka je obětavej, …no ten náš se taky nabízel, chudák v noci i chová a ráno pak nemůže vstát do práce …
Holky, vložte zase nějaký fotečky, ať se máme čím kochat ![]()
Ahoj holky,
tak jsem se dohrabala k tomu, abych vůbec napsala, ale dočítat jaksi nestíhám. Ne, že by byl malý nedobrý, ale kojíme každou hodinku až hodinku a půl. V noci teda spí 4 hoďky v kuse.
My měli po odchodu z porodnice 3350 a za 6 dní jsme měli 3700, to jsem čuměla jak puk, protože mi přijde, že má pořád hlad. Ale asi ne:-)
Vůbec bych se nestresovala, že musí mít někdo UM, fakt. toho staršího jsem taky kojit nemohla a je ok, žádná újma ![]()
Už jsme byli dvakrát venku a cítila jsem se fakt parádně, jak člověk, ne jak neforemná valící se koule
i když mám nahoře pořád ještě 7,5 kg, ale vůbec mi to nevadí, i kdyby mi to zůstalo, tak se hroutit nebudu.
Jinak včera jsem vytuhla v půl osmé
jindy vydržím i do 10, ale pak jsem ráno jak pytlem pacená.
Až dočtu, tak budu reagovat na všechny. Jen jsem zaregistrovala Bef a Duant, ta tvoje dcera je fakt kočka, teda. No celá maminka ![]()
A fotky miminek jsou všechny krásné, stejně mi přijde, že máme nejhezčí mimča z diskuzí ![]()
Medu: Stelinka vypadá v těch oblečkách tak spokojeně
, z nás všechno padá..
Jsem zvědavá kdy nám bude aspon trošku 56tka ![]()
Ty váhový přírůstky vám všem závidím,no holt,my jsme drobečci ![]()
Od zítřka můžeme trochu ven,tak se taky těším.pořád pozoruju za oknem maminky s kočárkama ![]()
Befi , no má to široké balení kvůli kyčlím, tak jí je 56tka akorát, ale jinak by byla taky velká
…a neboj, teď už je u vás všechno na dobrý cestě!!
… a jak kojení, zkoušíš teda bez kloboučku? Jak ti to jde? …taky bych to asi měla zkusit, ale když to taaak bolííí a taky než se malá chytne, chjo ![]()
Adelo , hmm, koukám, že taky kojíš skoro nonstop, že? …a jasně, že máme ta nejhezčí mimča!! ![]()
Tak máma se sestřenicí už jsou zase pryč - celkem to šlo…
A já jsem zjistila, že jsem do chleba nějak nedala kvasnice, takže mám takovou jakousi placku. No, zkusím to rozkrojit, jestli to bude jedlý nebo to poletí… Těhudemence hadr…
![]()
Medu - Stelča je srandovní…
A 56 vám je skoro velká?
Ty brďo, já jí moc nemám, spíš 62…NO, buď budeme plandat nebo bude Bára kus baby…
Adel - teda ty kojís fakt non stop - to ani nestojí za to odtrhávat od prsa,ne\,
Jo, teď si z vás dělám srandu, ale až na mě dojde…
![]()
Taky uz se, mischni , nemuzeme dockat, az na tebe dojde ![]()
Tak tady je malej medvidek:
http://emimino.cz/…%20Bear1.JPG
http://emimino.cz/…%20Bear2.JPG
Tady vypada dost nacurene, ale ma chudak jen nejak divne ‚zapasovanou‘ hlavicku
![]()
Medu:na té poslední fotce je Stelinka nynaná ![]()
Duant:Pěkňoučká Yasmínka…
Holky fšichni máte nádherné miminka…
Mám dotaz.jakou máte chůvičku a jak jste s ní spokojený.Právě teď vybírám a nějak nevím jakou.
Díkes
Jak muzes videt na obr., daisy , ja mam tu chuvicku Nanny, ale ja ji koupila prakticky bez rozmyslu v lekarne…a ty vole, uz jsme jednou meli poplach! Ona teda dychala, ale nevim, jestli ne az po tom, co jsem s ni zatrasla
…neco na my nervy!
Mischni , no jo, Stelča dělá hrozný grimasy, to má asi po mamce
ohledně těch hadýrek, my 62jku ještě ani nevytáhly, je opravdu veliká, ale třeba bude Barunka větší …no js na ní zvědavá, už aby ses nám taky mohla pochlubit ![]()
Duant , činanej medvídek! ![]()
Daisy , já js nakonec koupila chůvičku Tefal http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale vyzkoušenou jí zatím nemám, jen zprovozněnou a čekáme na příležitost
ale prý je dobrá, js četla na netu ![]()
Vlastne ne chuvicku, uz jsem zblbla, tohle je samozrejme monitor dechu…holky, ja to psychicky dost dobre nezvladam… jsem na mimco fakt stara
… mischni doufam, ze na tom budes lip…jsem furt ze vseho vyplasena…ty dve druhy deti nejak vyrostly a ja nic moc neresila. No a tohle je uplne neco jinyho… ![]()
medu …Stelca je fakt krasna, na ty posledni fotce ma teda supr vyraz ![]()
Jo a pozdravuje vas kacenka - nestiha, ma toho moc + tu skolu
Ahoj holky jen sem k vám nakukuji a říkám si že kdyby vše dopadlo ok tak bych si už měsíc chovala mimíska, ale nevadí ted to vyjde a za chvíli ho u sebe mám znovu.
Jinak koukám že z únorňátek je tady spousta nových miminek tak já jestli to nevadí občas nakouknu a pokochám se fotečkama. Pavla
Čauky,
Holky fotečky jsou všechny moc pěkný,máte krásná miminka.
My byli dnes s malým na kontrole a má trochu chycený průdušky tak dostal bobek antibiotika.
Zatím pa
Tak ja mam jeste ke vsemu zanet zvykaciho svalu, nebo celistniho kloubu, nebo co
![]()
Bolelo me to uz tak tri nedele pred porodem, ale myslela jsem, ze se to spravi samo, ze jsem nejak blbe zvejkla, ci kousla…ale ono to je cim dal horsi…vubec nemuzu skousnout, no hruza! ![]()
Zejtra musim zavolat svy stomatolozce, je to moje spoluzacka z gymplu, dnes odpoledne tam nebyla a sestra mi rekla, ze mozna se to bude muset resit pres stomatochirurgii, udelat nejaky spesl rentgeny a tak…to jsem zvedava, kdy…fakt uz se poseru… ![]()
Tak to jsem zase ja, kdo jinej ![]()
Seberte se a piste! Ja uz chodim i na Lednatka, abych mela s kym pokecat ![]()
Jsem hrozna, ale uz jsem nakrmila, obed se vari, ted svihnu pradlo do pracky, dnes vecer prileti tchani a svagrova, ale jen tak na otocku, v sobotu zase odlitaj…nic spesl pro ne nechystam, oni jsou prisni vegetariani a fakt nemam naladu premyslet, co za menu. Takze jen nakoupime nejaky zakusky apod. Oni nejedi ani parmezan…jeste, ze Toby je v tomto smeru pri smyslech…dneska si porucil gulas ![]()