JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
14.3.09 18:13

Ach jo, bef , tak jsme se vsechny tesily, az budou venku a zatim samy problemy, ale z toho kojeni si hlavu nedelej, nemuzes prece za to, kdyz to nepujde…me u Marusky kvuli problemum museli kojeni zastavit! Takze vyrostla na UM a jaka je to holka :wink:

Ale jinak vam reknu, je tu pusto prazdno, s takovou to tady muzem zavrit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
14.3.09 18:19

Befi s kočárkem ti to moc sluší. Kojení určitě nevzdávej.A kojíš z obou prsou nebo je střídáš. Zkus po kojení ještě odstříkat. Také hodně pít a jak říkala mamka být v pohodě.Nebo zkus ty homeo na podporu tvorby mlíčka.

A kde jsou ostatní maminy.

Já s Pavlem jsme dnes vyhrabaly celou zahradu a odvozily trávu a bordel. Zítra ještě vepředu a máme jarní úklid hotový.Jinak ale máme okolo domu práce ažaž. To by se ale Pavel musel nejmíň rozčtvrtit.
Dnes mi koupil domácí pekárnu. Hned jsme ji vyzkoušeli a chlebíček je moc dobrý. Po té práci venku nám dost vyhládlo a asi nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.3.09 18:43

Teda chocholko , to si troufas na tezkou praci po cisari…ja se porad trosku bojim, po vsech tech problemech, asi pockam na kontrolu v sestinedeli, nez najedu na svou obvyklou zatez, ktera je nekdy az chlapska :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.3.09 18:48

Chocholko: denně vypiju termosku kojícího čaje,beru homeo Ricinus com. 5CH. v mléku ale problém asi není,spíš,že malá si ho nemá sílu vytáhnout.
Odstříkat ručně neumím,a nevím,zda má cenu kupovat tu elektrickou :roll: Jo,a kojím z obou prsou.někdy je v rámci kojení vystřídám i 2×,když mi usíná,tak aby měla nějakou změnu. Je prostě malinkatá,no :roll:

Duant: taky mě štve,jak je tu pusto prázdno. já docela nestíhám,ale vždycky si najdu chvilku sem nakouknout.
Co příbuzenstvo,jak dlouho tu bude?

Jo,a Peta byla někde v zahraničí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.3.09 18:58

befi , dnes tu byli naposled, vpodvecer odleteli…takze to se dalo zvladnout :wink: …dostali dnes zemlovku :wink: a byli spokojeni, az se jim delaly boule za usima…delam ji s tvarohem a nastrouhanyma jablkama se skorici…jsou vegetariani, tak se s nima neseru :lol: :wink:

Ja ti tak preju, at se vam to kojeni upravi anebo at kolem toho nestresujes :wink:, nejak to dopadne a Elik urcite stradat nebude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.3.09 20:27

Ahojky!
Holky dneska mi přijela mamka, pomoci se stěhováním..Zítra už to vypadá že tam budem, takže nebudu mít přístup na net..Musí se tam nechat zavédst.tak až budu moci tak se ozvu.
Tak se mi tu opatrujte.
Bef:Hlavu vzhůru, svět se nezboří a ona ta UM je te´d dost kvalitní…A mlíčko ještě máš, tak se třeba rozkojíš a pak třeba budeš zase plně kojit.A když ne, tak nevadí, miminku to vynahradíš svojí láskou a mazlením. :)

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.3.09 20:32

Tak cus daisy , a koukejte si ten net nechat zavest co nejdriv, bez tebe to neni ‚vono‘ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.3.09 09:11

dobré ránko, tak druhá noc za sebou v pohodě, budil se asi po2-3 hodinkách, napapkal se, usnul u toho, takže uplně bez křiku.
Včera bylo krásně, tak jsme vyrazii všichni na velkou procházku :D
Teď spinká už dvě hoďky, ale nechávám ho. Spíš ho budím odpoledne, když dlouho spí, aby nám chrupkal v noci, on totiž dřív vyspával celý den a pak do 2 do rána řádil. :roll:
Jinak Pavel mi strašně pomáhá doma, uvaří, uklidí, když je potřeba, fakt je zlatý. A to jsem se bála, že mě v tom nechá, no vůbec, jsem mu vůbec nevěřila :oops: :lol:
Holčičky jsou všechny krásně okaté, opravdu všechny. A chlapečci? určitě taky, ale fotky tu nejsou, my máme taky nafoceno, jen to sem neumím vložit. Tak až dojede švagřice nebo sestřenka, tak na to vletí a taky se pochlubíme.
A Bef, vůbec se tím nestresuj, obranné látky od tebe má, když ji ještě necháváš sosat od tebe, a hlad taky nemá, tak co :wink: Pája taky nebyl kojený a je uplně normální, žádná újma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 10:20

Holky, me zatim v noci spi 6 hodin! 8O A pres den i 4…ale to se muze zmenit, ja vim… Adelko , jsem rada, ze to tam tak zvladate, to je fajn…u nas ji Toby umi akorat tak mazlit, kdyz vidim jeho pokusy o prebaleni, radsi to vzdycky dodelam…dnes jsem opet predvadela instruktazni prebaleni, tak snad si z toho neco vezme…varit neumi, ale denne jezdi na nakupy a je to typ, kterymu muzu rict - podrz, prines, apod., ze se jako da na povel ukolovat a nevadi mu to, takze relativne dobry…akorat, ze uz jde v pondeli do prace a ja budu mit hruzu jezdit s holkou sama v aute, uz se nam blizej kycle apod. :roll: , navic musim k zubari, kvuli tomu zvykacimu svalu. Boli to jak svine :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 10:26

Zdravím při neděli!

Tak včera u nás totální jaro a dnes už zase chčije a chčije… :roll: :roll:

Návštěva ve špitále proběhla ok, babička byla očividně ráda, že nás vidí, dokonce si dala 2(!) koláčky a prorokovala mi porod na 18.3. Prý se jí to pořád zdá. Což je středa, tak to by šlo…
I cesta (celkem cca 200km) proběhla v klidu, i když na našich dálnicích…
Tatouch se svým mladým zatím ostříhali stromy a zachvíli jedou do té Prahy pro auto-no, počasí fakt výborný. Ale nebudu se nervovat a budu pěkně ležet a čekat, až se v pořádku vrátí…

Duant - teda tys měla návštěvu! A na fotkách všichni z malé celí podělaní, viď? Tak to má být.

Bef - jen malou nacpi UM a až zesílí, tak tě vysaje až na morek. :lol: Neboj, to půjde. A když ne, na kvalitě mateřství to fakt nic nemění. Důležitá je láska…

Daisy - klidné stěhování přeju a brzké připojení na net!!! A kam se vlastně stěhuješ? Do většího, svýho nebo jinýho města? Mám v tom nějak hokej… :?

Adel - super, že Pavel pomáhá. Já jsem taky zvědavá, jak to bude u nás. Naslibováno mám dost. :lol:

chocholko - nepřeháněj to s tou zahradní aktivitou…

Ostatní zdravím, fotky jsou všechny krásný, už se těším, až budu mít co fotit i já…I když napřed by měla kacudka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 10:50

Komentar od mischni …tak to ma byt…az na me sla uzkost, kdyz jsi mela ten vypadek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 11:03

Duant - klíííd, kdyby se něco dělo, tak píšu sms. Mám vás pár v telefonu. Takže moje krátkodpbá nepřítomnost znamená jedině depku nebo koma. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.3.09 11:05

Duant,hovínko taky nepřebalí nebo jen ve chvíli, kdy se kousnu já :lol:
a v tom spaní, to má po mamince, co? taky jsi vždycky vyspávala. 6 hodin, se picnu, fakt. to bych měla naspáno do zásoby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 11:07

Jo mischni , ja to ani nemyslela, ze bys nedala vedet, ale ze jsem proste rada, kdyz tu vidim tvuj komentar, no…teda se mnou ty hormony cvicej 8O :roll: …tady jeste budu vyznavat mischni lasku, nebo co :roll: :lol: :lol: :lol:

Adel ja a vyspavala? To si me s nekym pletes, ne? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 11:14

Duant - :lol: :lol:

Adel - no, přebalit hovínko, to už je vyšší level. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek