JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
16.3.09 09:53

Ty jo, tak to je zajimavy 8O …Ja mam Huggies Newborn 3-6 kg a fakt jsem nadmiru spokojena a ty Pampers byly New baby 3-6 kg a katastrofa! Vymenim!
Mam tu tech Pampers dve baleni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.3.09 09:57

Ahojky holky,se na to vykašlu,tak dlouhý příspěvek jsem napsala a net spadl či co :evil:
Omlouvám se,že jsem sem nakukla,ale o víkendu sme byli u mamky,dojel tam brácha s dětma,byl tam šrumec(má ročního a čtyřletou a pětiletou) manža jel do práce,tak dojel až v 17h a to sme šli ještě ke kámošce Dášce na návštěvu,tak sme dojeli až v 19h domů,to sme jen malou okoupali a pojedla a spala,my taky pojedli a lehli k Tv…
V sobotu sme dělali úklid,maža zlato mipomohl umýt okna a uvařit a pak šel na pivo a já tu měla švagrovou na kafču…nějak sjem nestihla ani net pustit :oops:
Ale slibuju,aby tu nebylo ode mě mrtvo,že manža vždy pohlídá a já se budu snažit tady každý den být,snad nenatrefím na prázdné emimčo já :lol:

ILČI:Ahojky,jak je? Neboj,to se upraví,jak sjem ti už psala,málá se taky budívala po 3h.a teď už spí třeba od 21-3hodin v kuse…bude to jen lepší…
Malý je krásný,fešáček..a oblečky,no jo,co chceš,když máš takového chlapáka velikého:) já už taky vyřadila tašku věciček,ale je jí to taky spíš krátké..má 59cm…

DUANT:děkuju za zprávičky,nějak to nechci řešit tu..tak děkuju…
A jak to děláš,že tady jsi tak často,to ti mimi tak spinká? Mě přes den Aduš soí tak dvě hodinky a pak třeba zase dvě nee apod.ale v tom volnu,když chrupe dělám věci doma..takže tak 8O :wink:

BEFI:a zkusila si pít kojo čaje a třeba si denně vařit polívky?Mě to vždy pomůže jakoby se prsa víc nalily…nevím zda to není náhoda,ale když jím málo,tak taky se mi zdá,že mlíčka je míň…ale nestresuj se,kolik dětí je na UM a jak vyrostli,třeba můj manža,má 186cm a 90kilo :lol: takže hlavní je,aby malinká byla v pohodě a nabírala…
Vím,že to zabere času,ale hlavní je,že pije,princezna!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
16.3.09 10:02

Mirus , ona dost spala, opravdu, vcera zacla poprve zlobit, ted jeste spi, ale bojim se, ze by mohla byt trochu nemocna, ma trochu ochraptino a nekdy ztezka polkne, teplotu nema, asi s ni stejne skocim pro klid duse k doktorovi…jinak, ja jsem zvykla delat 10 veci najednou, takze ja ten net mam pustenej a prubezne kontroluji a mezitim delam ostatni, to jsem cela ja, tak trochu roztekana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.3.09 10:02

Zatím pa,kuknu odpolko,jdu malou nakojit a valím ke kámošce a do obchodu,udělalo se pěkně,zatím papa maminky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.3.09 10:03

DUANT:říkám,šikulka jsi šikovná! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
16.3.09 11:26

Mae jojo kojení se zpravilo hlavně díky mastičce, ale kloboučky projistotu doma mám. No a se spaním přez den teď vydržel 2 hoďky tak uvidíme jak to bude pokračovat.
Ale předchvílí sme ho kojila 30min a chudáčkovy bolelo bříško tak sem nahřívala plínku to zatím zabírá, no ale i tak sem tu teď 20 min jak magor verglovala s košem tam a sem, ještě že je na kolečkách.
jo a stím pročůráním já mám pampers1 a dneska se mi stalo že byl počůranej až za ušima, takže i zavinku musím vyprat, ještě že mám dvě a tchýně mi zítra koupí další, on v tom rád spí.
du se najest, jo a holky co vaříte? já tu mám kuřecí prsa a chtěla bych i rejžu co by ste mi poradily abych uvařila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.3.09 11:58

Ahojky :wink:

Tak my dneska měly krušný ráno, vstávaly jsme před 8h, nakrmily a Stelinka se 3× po sobě fakt hodně poblinkala, chudáček! :( tak js jí po chvíli znova nakrmila, dala všechno vyprat a pak jsme dobu vyháněly prdíky masáží bříška a ježděním na kole, ale stejně jsme nic moc nevyhnaly. No a sSnídala js až po 10h :roll:

Ilco , vítej! Bezva, že ses ukázala! Tak ty jsi měla toho císaře s epiduralem a manželem u sebe, to teda koukám! Tady to není tak obvyklý. Mě to taky nabízeli, ale nemám na to povahu a manžel by prý u toho stejně být nemohl, tak js měla celkovou. A jak tvoje otoky, už jsou pryč? Neboj, ta váha půjde pomalu dolů, já už mám z těch 17kg jen 3,5kg :wink: jo a krásný fotky Mikuláška!! :wink:
Sammy , juu, 4kg, to je paráda, závidím :) a Sabinka je úžasná! :wink:
Kacudko , tak co krk, je to lepší?? Ohledně těch kloboučků jsi mě uklidnila, mě to bez nich prostě nejde, mámkrátké bradavky :? Můžu se zeptat, jak jsi o ně pečovala?
Duant , hmm, ten tvůj porod to bylo něco :roll: aspoň, že si můžeš říkat, že byl poslední (nebo snad né? :wink: ) Fotky taky krásný!!
Befi , doufám, že už z té UM nejsi nešťastná, nesmíš to brát jako že jsi zklamala, tak to není! A jak Tomáš, je mu líp? Fakt se složil v práci, jo? :? Nebylo to jen nevyspáním? jo a s kočárkem na procházce vám to moooc sluší!!! :wink:

Holky, co jste měly císaře , bolí vás jizva?? Mě 14 dní nebolela a teď, jak má pršet, tak mě bolí :roll: a jak o ní pečujete, masírujete? Máte jí už úplně zahojenou??

Prdíky - nás trápí pekelně, zkuším co se dá a stejně má malá několikrát denně záchvat breku, kroutí se a úplně jí tečou slzičky, chudáček :? nemáte něco osvědčenýho, co vám na to pomáhá?

Blinkání - je nomální, že se mimčo poblinká tolik, jakoby vyblindilo třeba 3 krmení najednou? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.3.09 13:14

Tak my teď byli 3 hodinky venku, zvládli jsme navštívit mou babi a sestřenici a teď malá zase spinká. A já si dám polívku a vrhnu se na žehlení. malá taky ublinkává, takže pračka jede v jednom kuse…

Meduli, Stelinka je nádherná, takový brouček :D .
K té jizvě, já ji už od porodnice mažu B-panthenem a už o ni vůbec nevím. Krásně se to zacelilo, steh už mám 10 dní venku a díky mastičce jizva ani nesvědí a nebolí..
Na ty prdíky, jak jsem psala mám Sab Simplex. Sabi to pomohlo.

Befi, ten Simplex mi doporučili už v porodnici a že ho můžu dát od 14 dní. Ale ty 3 dny užívání máme vyčerpány, takže asi zkusím taky tu horkou plínku, až se bude kroutit..
A z UM si opravdu nic nedělej. Hlavně, ať malá prospívá a je zdravá.
A s kočárkem Ti to opravdu moc sluší :wink: .

Tak jdu něco dělat, zatím pa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
16.3.09 13:20

Ahojte po dlouhé době :) tak jak se tu máte? Já měla min. týden furt nějaký fofry tak jsem se sem ani nedostala. Mates už má po křtinách a krásně se už na mě smějě když mě uvidí :) Asi nezvládnu dočist celej tejden, tak až budu mít čas tak dočtu aspoň kousek, teď prcek řve tak nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
16.3.09 13:21

ad jizva mě už nebolí, jen mě občas svědí. Ale já už jsem měsíc po císaři.

**Medu, někdy mimi může blinkat více. A některá mimi jsou tzv. blinkací.
Pokud to není po každém jídle tak bych se neznepokojovala.

Já k obědu měla maso zapečené s bramborama a šlehačkou. Odpoledne jedem na finančák dát daňové přiznání.

Zítra máme kontrolu na kyčle a ve čtvrtek na rehabilitaci. Tak čekám jen dobré zprávy.

Jinak všem hezký den a pak ještě kouknu.Terka mi tu vyzpěvuje.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
16.3.09 13:35

Tady se ze spaní směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
16.3.09 13:54

Sammy , to jste byly venku dlouho, jste si to užily, viď! Dneska je hezky, sluníčko, taky se ve tři chystáme na procházku :) ohledně těch prdíků, já ale na netu četla, že se Simplex může dávat až od 3 měsíců :roll: no ale ráno mi psala kamarádka mail, že je taky dávali hned, tak se zeptám dr. Teď js zkoušely teplou plínku a cvičit nožičkama a nepomohlo, S. měla slzy jako hrachy :( a za ten Bepanthen dík, mám doma dvě tuby a nenapadlo mě to, používám ho na bradavky. Tak zase někdy pošli fotečky Sabinky, budu se těšit! :wink:
Peti , no ahojky! Už jsme se po tobě sháněly, kdepak jste byli?? Miruš psala něco o zahraničí?? ..pak přihoď nějaký fotečky ze křtin nebo jak se Matýsek směje :wink:
Chocholko , díky, zatím se to blinkání už neopakovalo, tak snad to bude ok! Zítra držím pěsti na kontrolu!!! :wink: Jé, na fotce se pr´dolka krásně směje, to my ještě neumíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.3.09 14:03

MEDU:nene,já psala že Peťka jede do Čech,že mají křtiny… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.3.09 14:16

DUANT:já měla taky Huggies,pak za několik týdnů pampers a oboje super..teď jsem měla Huggies 4-9 a zdají se mi horší než Pampers 4-9..takže asi jak které nebo co..ale taky mi zbylo jedno balení Huggies new baby,ale naštěstí kámoška čeká v červenci mimi,tak mám dárek :lol:

MEDU:mě SAB předepsala doktorka od 3týdnů,že dřív jí ho dávat nemám,že mám dávat 10kapiček před kojením,ale když nebude mít potížem,tak ho samozřejmě nedávat zbytečně…někdy ho používám,když vidím,že ji bolí bříško,ale někdy třeba dva dny kaká normálně a ani nepláče… :? dnes třeba se taky kroutí a to jsem jedla kuřecí maso s rýží,takže to asi nebude tím..může se i přepít…to pak i blinkne a i se kroutí chuděra :roll: Máš překrásnou princezničku,hrozně slaďoučká!!!!!Povedla se dokonale!!! :wink:

SAMMY:hoď taky fotky maličké,já tak zbožňuju ty mimísky jak tady ukazujete :wink: s Ádi se už pomalu stává slečna.Dneska se na mě řehnila,když jsem jí povídala a kuká na mě i pár minut,když povídám :lol:

CHOCHOLKO:maličká je sladká,říkám,ty miminka jsou k poňuňání :wink:

ILČI:to je dobře,že mastička zabrala,mě bolely v porodnici asi 3dny bradavky,ale taky jsem mazala a mazala a teď nic,jen mi trnou prsa,když malá pije…asi má tah :lol: a já mám zase v obyváku houpací postýlku,tak se někdy stane,že málem v noci spím ve stoje a houpám a houpám :lol: :? no jo,naučíme si je a pak se zblázníme..snažím se ji po kojení pochovat a dát do postýlky,ale někdy potvůrka nechce a jen na rukách je klidná..ale stane se i,že pláče a když ji položím,tak je klid a za chvíli spí..kdo se má v tom vyznat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
16.3.09 14:29

http://emimino.cz/…al_010~4.JPG /> TAK SE ADUŠ ŘEHTÁ,I KDYŽ JE TO FOCENÉ Z BLÍZKA?FOTKLU JSEM STIHLA UDĚLAT :lol:

http://emimino.cz/…l_003~16.JPG

http://emimino.cz/…l_001~16.JPG

A S TETOU

http://emimino.cz/…l_003~17.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení