JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
15.3.09 11:15

Jeste k tem hormonum, vcera jsem z nostalgie (kvuli Colinu Firthovi) koukala na typickou sracku ‚Co ta holka chce?‘…a rvala jsem jak krava!!! Paneboze, to je fakt konec, normalne bych nad takovym kycem s umeleckou hodnotou nula zvracela :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 11:15

Duant - v Praze taky leje? Jen abych měla přehled o povětrnostní situaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 11:16

No jo, ale Colin je Colin. Já ho taky můžu. V týdnu jsem sjížděla Bridget…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 11:21

mischni , u nas zatim ne, ale je pod mrakem, vcera bylo krasne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 11:28

no Colin a ty jeho prociteny ksichtiky…to fakt jinej chlapek neumi…ja kvuli nemu videla dalsi skvar - Lasku nebeskou - snad desetkrat :oops: :oops: :oops:

http://emimino.cz/…al_Colin.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.3.09 12:27

Ahoj holky tak sem konečně tu,
manža chová malýho a pučil mi noťas protože na mým pc blbne připojení na net.
Všechny vás moc zdravím a omlouvám se ale dočítat nebudu, sem dost unavená, malej mi dneska od 3 ráno nespal každou hodinu chtěl pít a ne jen cucnout ale klidně i 20 a víc minut.
Holky to počasí mě štve, taky sem se těšila že dneska bude tak jak včera, že pojedem poprvý s manžem a s kočárem ven :(
Malýho poslední dny bolí bříško a pořád se nám kroutí a rudne až bůhví kde :wink:
jak se holky máte a co je novýho?
holky jo a jak to děláte když chcete jít s kočárem ven? Oblečete a nakojíte a strčíte do fusaku a jedete a nebo to děláte jinak?

Jo a popíšu vám svůj porod:
No ve čtvrtek mě přijali dopoledne a na oběd mi dali už jen polívku a na večeři taky, ležela sem na pokoji s holkou s mimčem tak noc byla taková divočejší, asi kdybych byla sama na pokoji tak se i vyspím.
Ráno mi pak dali klistýr a zavedli kanilu a vycévkovali (to bylo nejneříjemější) no a pak už si mě manža se setřičkou vezly směrem k sálům. Tam už si mě břebrala sestřička anestezioložka (je to od našich sousedka) klepala sem se ale jinak byla na přípravně sranda, sme se smáli a já se i klepala. Anasteziolog mi píchl epidural a už se jen čekalo až dooperujou a dovezou mě na sál. Dovezli si mě přikšírovali ruce (sem si připadla jak na křížu :lol: ) hodili si přezemě roušku a došla doktorka a začli řezat, anesteziolog byl moc hodnej a pořád se mě ptal jak se cítím a hladil mě a manža mi seděl za hlavou a natáčel. Ptali se mě jetli něco cítím a já že nic, ale že to vidím co mě dělají, tak všcichni čučeli, já sem to viděla v těch světlech jak do mě řízly, tak mi zvedli roušku abych nic neviděla, nic mě nebolelo jen to bylo takový nepříjemný jak semnou cloumali.Malýho vytáhli, krásně řval a mi s manžem řvali sním :-) Dr mi pak říkala že si udělali na malýho malou díru a že tam byl pořádně zapasovanej tak že jim dal zabrat. Pak sem byla hodinu na dospáváku a pak mě odvezli zpět na pokoj kde sem byla sama. No a jak to přicházelo k sobě tak to strašně bolelo, ale malýho mě zase manža dovezl a pokusila sem se ho nakojit,celkem to šlo, ale strašně sem se bolestí klepala a bála se natáhnout nohy, ležela sem jak prkno a měla strašnou žízeň. Sestra mi dala čípek proti bolesti moc nezabral ale druhej pak už pomohl. Večer mi praskl balónek od cévkování, tak sestřička došla že pokud mi nepude čůrat do mísy tak že mě bude muset zase vycévkovat. Sem ji dost překvapila, málem mísa nestačila a mě bylo dobře že nemusím mít tu šílenost :-) druhej den sem už byla z postele dole, ale shrbená jak babka, břicho bolelo a otáčení z boku na bok šílený, ale den odedne lepší a už 3den sem měla Mikyho celejch 24h. sestřičky i doktorky mě obdivovaly že sem tak čupr, což mě strašně lichotilo a byčovalo abych byla lepší a lepší. Ležela sem na pokoji od pondělí s holčinou co měla o kilo manší Nelču, nezdá se to ale když sem ji chovala tak mi přišla že je peříčko. No a prez shrnovací dveře ležely další dvě maminy kterým decka pořád řvaly (a to byly druhorodičky, jedna se ládovala i jahodama a sosala samý ty umělý juicy, dr ji sprdl :-) ) No a jak jim ty děcka pořád řvaly tak já sem pak byla natolik imuní a v noci první spaní tak unavená že mě kolegyně pokažný poprvý musela vzbudit že mi malej řve, pak už sem ho slyšela ale vždy poprvý sem potřebovala vzbudit, ještě že sem tam tu spolubydlící měla.
Malej byla a ještě je strašně nenajezenej, že mu nestačila ani glukóza než se mi udělalo mlíko, takže sestry mu už dávaly i příkrmy aby byl spokojenej. jo a jak byl dravej tak me pořádně rozdrásal prsa do krve, tak sem měla pučený klouboučky, trochu pomohly, dom sem si je projistotu taky koupila a projistotu i Nutrilon1 kdyby náhodou sem nemohla kojit. Jo ale holky co vám můžu 100% doporučit je mastička PureLan od Medely. Je super, bepanthen mi moc prsa nehoji.
jinak holky já sem tak šťastná že ho máme a den odedne se mi líbí víc a víc.
jak mi pojede net na mým PC tak dodám foto :-)
tak zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
15.3.09 12:56

Ahoj :D
tak jsem po dlouhém čase nakoukla miminnka se klubou :D a maminky nemají čas vykecávat.
Barborka má 4,8 a 59 cm a je velkej cestovatel. Byli jsme v Iltálii na horách. My tři, syn s přítelkyní a bylo to super syn s přítelkou pohlídali tak jsem i lyžovala. Syn bude taťka jak cumel umí se dobře postarat na rozdíl od přítelky :D. Taloši by nám, respektive Barči snesli modré z nebe. Bylo to fajn.
BUdu zjišťovat jak je to s miminama v letadle, máte někdo zkušenosti? Tak začátkem května bychom chtěli k moři.
Duant nestyď se za koukání na romanitku :D kouká na to každej a pak vykládá jak je na umělecký filmy a takový sračky ho nezajímají :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
15.3.09 14:22

Befi tak zkus třeba nějakou levnější odsávačku.Odsáváním po každém kojení zvýšíš produkci.Prsa dělají tolik mlíčka kolik mimi vypije. Elišku bys mohla dokrmit vlastním mlíčkem. A až bude Eli silnější tak už od tebe vypije více. Ilčo , zvládla jsi to super.Tak ať Mikolášek hezky roste a je hodnej. Já Terku vždycky nakojím, obléknu a razíme ven. V kočárku pak hezky chrupe. Duant **, já ale musím něco dělat. Dnes je Terce měsíc a já stále kila navrch. Jizva mě nebolí, jen občas svědí. Dnes jsem chtěla pokračovat ale venku každou chvíli prší.

Dnes jsme upekli nový chléb.V týdnu to musím nastudovat a zkusím něco sladkého. Mám zálusk na buchty. Terka sice teď chrupe(u mě) ale zkusím ji nakojit a půjdem ven na zahradu.Bude pod pergolou tak nezmokne a já budu hrabat.**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
15.3.09 14:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 16:36

Ilco , to je roztomilej prdelka :wink:

Jasmina vam posila nejaky fotky :wink:

Tady je muj tatka (ja jsem v kocaru)

http://photos-b.ak.fbcdn.net/…225154_n.jpg

Ty vado, ja uz mam velkou segru 8O

http://photos-c.ak.fbcdn.net/…243769_n.jpg

A brachu taky! 8O

http://photos-d.ak.fbcdn.net/…525224_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 16:44

Ilčo - tak ještě jednou vítej doma. Porod celkem ušel,ne? A prcek je super.

Duant - Colin má poči jako kukadla. Taťkovi to s kočárkem moc sluší - akorát ta korbička je na panenky, ne? 8O :lol: A koukám, že velká ségra projevila city…Brácha je jasnej.

Chlapi už volali, že auto koupili a jedou zpátky, tak snad do hodiny tady budou. mě vesele tvrdne břicho a posluju, asi je Bára taky na nervy.
Udělám na večeři pizzu a jdu se vyvorvanit do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 16:54

No, covece mischni , ten kocar mi doporucila kamaradka, co ma dost velkyho kluka, ona je celkove takova prakticka a duveryhodna, ale tady snad byla v nejakem zvlastnim rozpolozeni…ja ji slepe poslechla, kocar koupila pres internet a ted taky pochybuju, jestli ji tam tak za dva mesice jeste nacpu 8O :?

To vis, ze chlapi budou v poradku…ty uz to mas jen do stredy, tak ty poslici jsou normalni :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 17:02

JO, to doufám, že se babča nesekla s tou středou. Zítra jedu zas na KO, tak jsem zvědavá, co se za týden událo…

Já už chci taky fotit sviště!!!

Jdu šoulet tu pizzu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
15.3.09 17:41

Ta moje svagrova neumi capnout dite…takze po tom zazitku bude z Jasminy proletar - budovatel!!! :lol:

http://photos-a.ak.fbcdn.net/…_3649099.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.3.09 20:22

Chlapi přijeli v pořádku, auto je fakt pěkný a zachovalý( Honda civic), byl to dobrej kup. Tak jsem je nakrmila a šla se v klidu naložit do vany.
No a teď už budu jen hnípat u Výměny manželek…

Duant - švagrová to zjevně nemá v ruce. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital