JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
26.3.09 08:20

Ahoj holky,
v první řadě MISCHNI-myslím na tebe,ať je Bára už venku a jsi mezi náma maminama :lol:

Tak vidím,že jsem potvora mamina…malá usnula v devět a spala bez přestávky do 5:20..co bych chtěla,co?Ale včera spala přes den tak hodinu dohromydy,což jsem už šílela,naštěstí byl doma manža od desíti,tak sme se jakž takž střídali,jinak fakt nevím jak bych něco udělala,protože pořád kňourala,chce už potvůrka pozornost… :roll: :wink:
Jenže hold bych potřebovala,aby spala prostě tak 3hodiny v kuse přes den ať udělám věci,tak to s ní moc nejde,musím na ni mluvit povídat jí,tak je spokojená,jak zajdu už je uuuáááá :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.3.09 08:24

já se chystám ted odsávat nos,má ho z toho brekotu úplně plnej a při kojení pěkně sýpala.
Zkusím takovou odsávačku,co si dám do pusy i já,měla by být pro kojence šetrnější .
Dostala jsem ji v tom balíčku v porodnici.
Duant : nezkoušela si ji??

Ilčo: koukám,že ty taky máš slušný frekvence kojení. jsem si na tebe vnoci vzpomněla,po delší době mě teklo mlíko,mám úplně tvrdej župan…a nad ránem jsem kojení vynechala,dala jen UM a ted to ze mě zas teklo proudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.3.09 08:33

Bef já kojím celkem často a mlíko ze mě teče proudem. včera večer než sem se svlíkla tak to země málem stříkalo, sem i zavolala manže ať se na to koukne, sem stála a řechtali sme se jak to ze mě kapalo, no a pak až sem lezla ze sprchy tak sem měla co dělat abych se vklidu oblíkla a neměla zase břicho ulepený od mlíka, a přez noc kojím asi 3 a i tak mám vložky plně nacucaný no a ráno po kojení asi tak hoďku než sem si vyčistila zuby tak to ze mě zase teklo proudem z obou tak sem odstříkala, jen si říkám že tím se mlíka nezbavím ale bude se tvořit víc, ale já moc neodstříkávám ale dneska sem musela protože bych měla vložky zase protečený :roll: od porodu sem už zlikvidovala 3 krabice vložek :roll:
Du si dát něco na snídani ale moc nevím co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.3.09 09:24

Dobré ráno.

Taky Vám včera blblo Emimino? Mě se odpoledne vůbec nešlo připojit :twisted: . Závislost se projevila :lol: .

Miruš, s těmi tvými kameny mě to mrzí. Být tebou, tak si je taky nechám vyndat, hlavně, ať tě nic nebolí. A za ty 4 dny v porodnici bych mlíko odstříkávala, ať se Ti pořád tvoří, tak by snad i kojení mohlo zůstat…

Ilčo, ty by ses měla přestěhovat někde ke kojeňáku, s takovou bys nakrmila všechny :lol: .

Tak, Sabču mi teď vozí babička, tak se jdu vrhnout na domácnost :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.3.09 09:56

No Sammy asi tak, a to sem 3 den v porodce řvala že mám málo mlíka, ach jo, ale byl to děs když prsa boleli a tekla jen voda.

Sammy u vás je jak? to se dá venku jezdit s kočárem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
26.3.09 10:29

Ahojky

My už se taky od osmi větráme venku.
Noc byla zase stejná jako předtím. Žádná pauza se už nekonala a kojení po 3 hodinách.
Mae , ať už je žlučník venku a nezlobí. A jak psala Sammy, odstříkávej i v nemocnici aby se mlíčko neztratilo.
Mischni , myslíme na tebe a těšíme se na mimi.Ať jde všechno hladce.
Duant , tomu není co dodat. Ty se opravdu nenudíš.A co Yasminka,byly jste na dalším převážení?

Já bych taky chtěla novej domeček. Tady si nepřipadám na 100% jako doma. Neustále bereme ohledy na babičku.
Už mám Terezku u sebe a papká. Přes den už také vyžaduje více pozornosti. Tak jsem si přinesla hrazdičku a zkusíme jí. Ilčo , za přebytky mlíčka buď ráda. Je to lepší než mít málo a bát se aby mimi přibíralo. Já jsem moc zvědavá na naši váhu. Jdeme ve středu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.3.09 10:47

Jasmina pribrala za tyden 300g! 8O

Ale to je holt tim prikrmem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.3.09 10:53

Duant: a co dáváš?
váha super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
26.3.09 10:54

Jé, já si pvně nevšimla Mischni, tak tfuj tfuj tfuj matko, ať už to máš za sebou :wink: .

Ilčo, u nás je zima a sněžilo, ale to vůbec nevadí. Sabi je v kočáru nejspokojenější a já jsem stihla alespoň něco udělat..

Za 5min. mi babi malou doveze, tak se jdu nachystat na toho hladovce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
26.3.09 10:55

Duant , to je príma přírustek. A jak často přikrmuješ a jakou dávku. Třeba to časem odbouráš. A nakojíš a dokrmíš nebo jednou kojíš a pak jen UM.
Terka u mě chrupe a občas vydává zvuky a dělá škleby, že se musím smát. A taky se pěkně pronese, bolí mě ruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.3.09 11:03

Ja chtela puvodne koupit Nutrilon, ale meli ho zrovna vyprodanej, tak jsem vzala Bebu HA

Kojim vzdycky a dokrmim tricitkou Beby, v noci ani kolikrat nedokrmuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.3.09 11:03

Medunko: taky by se mohla do seznamu přidat kolonka s váhou a mírou v 6ti týdnech,spousta holek už je určitě má :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.3.09 11:09

Mischni porodila Báru!!!
V 10.02h - 4,1kg a 50cm

Mischni: moooc moc gratuluju,tomu říkám pohodový porod.ráno odjet a v 10h hotovo :wink: Vítej mezi matkami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
26.3.09 11:13

Ty jo, Mischni, ty jsi dabel!!! Tomu rikam fofr! A fakt je to Drobena! Jste nas trumfly holky o 20 g! Moc moc gratuluju a preju hlavne hodne zdravi!!! Nazdar Baro! :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.3.09 11:29

Mischi moooc gratulujem a teda máme tu zdatnou konkurenci :wink:tak ať se vám daří 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí