JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25926
24.3.09 19:30

Ahoj holky
Jdu vas jen pozdravit a kouknout jak se mate :wink:
Tak koukam miminka v poradku a hodne tak to je supr :wink:

Takze vsechny moc zdravim a preji prijemny vecer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
24.3.09 20:21

tak jsem vás konečně dočetla, sem u toho uhoupávala matesa, já ho nechápu, přes den když mu nejde usnout tak šíleně vřeští a nehorázně se vzteká. ale v noci si usne bez problémů sám bez jakýhokoliv chování. (za tu noc jsem samozřejmě ráda :wink: )

duant máš na tom zatvrdlým místě na prsu červenej flek? jestli jo tak je to stopro zánět a určitě doporučuju ten tvarroh, je to sice trochu fujtajblovité, ale mě to pomohlo několikrát bez jakýchkoliv dalších léků.

bef jojo, ty body proč nekojit jsou fajn ;)

sammmy moc pěkný fotečky a malá je ti na nich fakt podobná a když už vidím podobu na rodiče i já tak to je co říct, protože já jsem na tohle uplně levá :lol:

duant taky samozřejmě krásné fotečky :)

katy choď nakukovat častějš ty těhule :wink:

dituš s tím oblečením na vítání, no záleží asi na místních zvyklostech, tady u nás choděj chlapy v obleku uplně všude, dokonce i na koledu o velikonocích, což mě teda fakt dostává :wink: :lol: :lol:

medu taková baba fakt potěší :roll: co na to říct… je to kráva …

mischni neboj, odhady jim moc nejdou, koukej tady co nám odhadovali obříky tak jsme měli docela prcky ;)

tak a víc si něpametám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
24.3.09 20:52

no jasně, když jsem tu já tak zas nikdo jinej :evil: mám asi nějaký špatný denní režim nebo co :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
24.3.09 20:56

Ppeti kdyz ja nevim at vam to tady nerozvarcim :lol:
Ja jsem tady. Jak se mas???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
24.3.09 21:01

katy no my te tu uvitame :wink: jak jdou ksefty v cukrarne? hod sem nejakej svuj vytvor, ja je dycky desne obdivuju :) Ja se mam docela fajn, dneska mi konecne prisla materska tak zrovna utracim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
24.3.09 21:12

Ppeti tak to jo diky :wink: cukrarna jde pomalu ale v pohode :wink:

Tak teda hazim nejake ty fotecky :wink:

Kvetinky co jsme delali se sousedkou a co me to uci, je to z icingu, hmota neco jako marcipan ale ztvrdne a dava se to na svatebni dorty :wink:

http://img3.rajce.idnes.cz/…P3232153.JPG

A par poslednich dortiku :lol:

http://img3.rajce.idnes.cz/…s/Heart4.jpg /> http://img3.rajce.idnes.cz/…s/Heart3.jpg /> http://img3.rajce.idnes.cz/…s/Square.jpg /> http://img3.rajce.idnes.cz/…as_penis.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
24.3.09 21:17

Jezkovy voci, ta prvni kyticka, ta je jedla? To snad ani neni mozny! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
24.3.09 21:21

Duant no ne tak uplne :lol: jsou tam i dratky ale kyticky jsou z icingu :wink: oni to spis stejne schovaji nez sni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
24.3.09 21:29

katy fakt paráda, jako vždy, jsi holka šikovná :)

no nic, já se s váma pro dnešek loučím, jdu vykupčit tyránka a pak asi odpadnu s ním do postele. tak ahojte zase zítra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
24.3.09 21:52

U nás už to všechno spí. Asi půjdu taky, nevím co mě čeká, tak ať mám sílu.
Zítra se chystám gruntovat ložnici a pokojíček a mělo by být hotovo.
Se na to vyprdnu, venku je zase bílo. Chci už jaro.
Katy , ty dorty jsou úžasný, já mám ráda marcipán. A piš a foť častěju. Ráda se budu kochat mňaminkama.
Ilčo , ty noci u prsu znám moc dobře a taky mám obavu z návyku. Proto od včera jsem tvrďoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
24.3.09 22:05

Ilco já si do podprsenky nedávám nic (no, teda jen prsa :wink: ), už u Aničky jsem zjistila, že vložky nepotřebuju, v noci teda někdy mám trochu mokrou košili, ale to si radši vezmu čistou než bych spala v podprdě s vložkama, mě jsou totiž dost protivný… Ale myslím, že z hygienických důvodů je asi dobrý je měnit co nejčastěji…

Duant Jasmina je frajerka :wink: Jo a super, že má moč i kyčle OK! A po těch příkrmech začala přibírat?

Medu mě takovýhle hnusný chování taky vždycky odrovná, pak na to musím pořád myslet a hlavně mě štve, že v tý chvíli nedokážu nijak pořádně reagovat :evil:

Jo a včera mi Andulka udělala velkou radost, začala říkat „bácha“ (brácha) a dnes malýmu řekla dokonce „Toní“ :) Bylo to dojemný :wink:
Dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
25.3.09 06:49

Dobré ranko dámy!

Tak já mám posledních pár dní, kdy se můžu vyspat a jsem denně od 6.00 vzhůru. Asi trénuju na letní čas, protože normálně vstávám v 7. :roll: :lol:

A mám novinku: Buď trochu špiním po tom včerejším prohríbnutí( což mi přijde jako reakce docela pozdě) nebo se mě pouští špunt( myšlena hlenová zátka), což by týden před TP nebylo od věci…Uvidím, jak to bude pokračovat.

katty - krásný dortíky - hned bych si dala. A ta kytka je jako živá.. A co žaludek? ZAtím dobrý, matko?

Duant - no tak aspoň malá je ok. A co tvoje prsa? Lepší?

sammy - malá je super, vždycky nad těma vašema(teda všech) fotkama slintám…

Ditto - a co to šalamounsky vyřešit saken a pod ně triko a třeba tmavý rifle. Tatoucha jsem za devět let viděla v kompletním obleku asi 4×, jinak to řeší takhle. A to by měl být v podstatě kravaťák… :wink:

Medu - no to je síla s tou babou. To je tak na to jí to obejít s pětikačkou. Jenže já v takových sitiuacích taky čumím jak jojo…a apk jsem vzteklá, že jsem jí nezabila… :roll:

Eliani - tak Ančí už má „báchu Toní“ - to je milý. :wink:

chocholko - no jo, do školky se musí. ALe jinak bych v tom počasí nevytáhla paty. Bára prostě čeká na slušný povětrnostní podmínky. 8)

Ostatní zdravím a půjdu pomalu chystat těm mým chlapům snídani. To se u nás dodržuje, protožepřes týden je to většinou jediný jídlo, kdy se slezem u stolu všichni… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.3.09 07:57

ahoj holky
tak noc ještě horší než včera, začalo to pokoupání kdy malýmu nic na prdíky nzabralo a ani rektální rourka, no tak byl pak na mě nasoslej od 10 do půl 1 8O pak se uklidnil a spal do 4, což mi bodlo, no a pak se tak mrcasil až do teď a teď na mě ču mákuje z košu a já jím jezdím sem a tam

Katy piš a posílej

Eli tak to já bez vložek ani ranu, a hlaně když kojím tak se mě spouští mlíko i z druhýho.

Mischi tak sem na tebe zvědavá kdy a co bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
25.3.09 08:24

Dobré ránko,
tak my máme podobnej režim jako Petra - přes den řev a vztekání,a vnoci usne v pohodě. Maximální výdrž sice 4h,ale i to je skvělý.
Ted už tady vyvádí a nechce mě nechat ani dosnídat.
Ale čeká ji perný den - budeme učit na nový dudlík :lol:

Medu: takovýhle krávy mě vždycky taky dostanou,se ti nedivím,že si měla na brek.Já si taky zpětně vždycky říkám,co jsem dotyčné měla říct :evil:
Ad ty mateřský znaménka: nemůžou to být nějaké otlaky? uvidíš co ti řekne doktorka.

Ilčo: teda,slušná noc.Mě se mrcasila nad ránem.To její lehký spaní mě totálně dere…já u toho nemůžu spát,jak chrčí,brumlá atd. Koš máš v obýváku nebo nemáte postýlku?

Já včera rozložila konečně cestovní postýlku a přes den ji mám v tom.předtím jsem ji měla v lehátku,a přišla mi tam taková skrčená :roll:

Mischni : vypadá to nadějně s Bárou

Katkaty: určitě se připoj,aspon nám to tu odlehčíš :wink: Za chvíli nám tady bude hrabat z těch „miminkovskejch problémů“.. Kdy jdeš k doktorovi? těho už máš potvrzený? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
25.3.09 08:47

Dobré ránko.

Tak já se přidávám k Befi a Péti. V noci taky Sabča usíná skvěle (tedy pokud netrápí bříško). Nakojím, položím do postýlky a spinká. Přes den tam sice huláká, ale to třeba 10× jdu, dám ji dudlík, pohladím a za nějakou sobu usne.
No a dnešní noc paráda. Jedla v 19:30, pak v půlnoci, v 4:30 a teď v 8. Takže jsem vyspaná do růžova :wink: .

Mischni, tak to vypadá nadějně :wink: . už by to mohlo být, co? Je to únavné. A když si vzpomenu, že jsem rodila v 41+4tt :roll: .

Chocholko, ty jsi tedy akční. My sice chodíme taky ven 2× denně, ale domácnost pokulhává. Ale to teď všechno doženu. Dnes odpoledne vozí mamka, zítra ráno babička, v sobotu ségra a v neděli zase mamka. To jsem si to pěkně zařídila, co? :D .

Kati, dortíky jsou super. A určitě tě tady udivíme moc rádi :wink: .

Duant, malá je krásná, fakt princezna..

Medu, tak ta ženská je na palici do hlavy. Stát se to mě, tak se asi neudržím…

Ilčo, my na ty prdíky teď dáváme pravidelně před každým jídlem 15 kapek Sabu a musím uznat, že je to opravdu lepší…

Eliani, tak to je Andulka šikovná, že se tak ryhcle naučila říkat bácha a Toní :D .

No a já jsem unešená ze svého bráchy. Má teprve 8 a ze Sabinky je taky na měko. Člověk by řekl, že si bude hrát na velkého a nějaké mimino ho nerozhodí, ale on je úžasný. Včera s mamkou přišli, zeptal se kde je Sabinka a zmizel. Když jsem volala, ať se jde svlíknout, tak přišel a ukřivděně mi řekl, že se přece musí nejdřív podívat na malou… Kočárek taky nechce dát z ruky a malou pusinkuje pořád a všude :lol: . To bych do něj opravdu neřekla :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí