Poradna duly
Jana Čurdová
Mae teda letos ještě bydlet? no ale s dřevostavbou to není vyloučeno, to mi musíme kvůli záplavovýmu pásmu zděnej a máme i sklepy, kvůli tomu. Jo a jak to máte se stavebním povolením u vás, u nás děsný peripetie trvalo to skoro rok než nám to odsouhlasily ![]()
Mae to netuším, no já je moc nepotkávám, ale zeptám se manže třeba to bude vědět on. Jinak oni mají bungalov ale jaký rozměry to bych vážně kecala.
Holky normálně ten náš synáček spí už přez 3 hodiny, to je síla, u něj to není tak častý, ale asi ho půjdu vzbudit aby mě pak hlady neuthl prso
a taky ať si to spaní nechá taky na noc
Mae - teda to jsou věci,žlučník,jo? To teda v pravý čas…
Ať tě dají brzy do pořádku, a když mamka pomůže, tak by to snad šlo…
Ditto - tvůj močák je teda taky síla. Vás je tady snad půlka na hromadě…
Duant - už je líp?
Sammy - ty to máš dobře zařízený s tí vozením, tak to má být.
![]()
A všem, kdo chtějí stavět přeju pevné nervy a štěstí na řemeslníky. Bydlení v domečku je super( a to jsem panelákový dítě), ale cesta k němu trnitá… ![]()
ILČI:nene letos bydlet nee,právě říkám,že letos to ještě nebude..než nám udělá plány,než si vyřídíme povolení a upraví se pozemek,uděláme si ssami desku..tak je rok pryč,tak další rok,víš?!
No,se žlučníkem,měla jsem nervy,co mi je,ale štěstí že toto,to přežiju ty 4dny v nemocnici…
Takze zpravy z bojiste:
Vojta - 38 teplota
S tim brachou to taky nebude tak cerno-bily…on je blbej a nikdy o problemech nemluvi, svou rodinu vykresloval malem jak svatou rodinu
No a ted najednou do me sype, ze mu svagrova zakazala chodit i do posilovny, ze kdyz chtel nekam jit, pridelovala mu na to penize, ale vetsinou ho nepustila., takze to vyustilo v to, ze zacal takto ‚tajne‘…tak ja nevim, ze je podpantoflak jsem vedela, ale tvaril se, ze mu to vyhovuje, jenze asi zdaleka ne…
Duant no tak mám taky teď překvápko od bráchy, dneska mi volala mamka že si brácha zlomil nohu ale že neví zčehoa jak, no a mě se svěřil že jak leze po skalách tak o víkendu spadl na vysočině a že ho odvážel vrtulník do špitálu do Jihlavy
sem čučela jak puk, prej to nemám našim říkat, no nevím jak to vydržím jim to neříct ale nemůžu sklamat důvěru ale zase bych aji byla rači kdyby mu to trochu zakázali, ale co si myslím 25-ti letýmu synáčkovi něco zakazovat
a ještě by se pak o něho víc báli. Jo a ve špitále byl do neděle a v pondělí a v úterý chodil učit, no až dneska mu prej zmodrala noha tak šel k dr. a ten ho poslal na rentgen, že prej to byla asi jediná část co mu nezrentgenovali, tak už má sádru. Byl vysmátej že se svezl vrtulníkem, mě zněj klepne. Jo a prej se mám zítra za ním stavit poprvý uvidí naživo synovca, zatím neměl čas pořád někde lítal. Bože bože.
Tak snad to trochu uvolnilo atmošku. Všude je něco ikdyž oproti vztahovejm problémům je to prkotina, no ale mohl dopadnout mnohokrát hůř. Holka co ho prej jistila si nevšimla že jí došlo lano a díky ní spadl
prej snad jen 2m a pak že se válel dál dolů ze svahu.
holky taky vám blblo emimčo? mě se to nechtělo pěkně dlouho načíst.
Mae já doufám že mi budem snad přezpříští vánoce už ve svým. Strašně moc se těším.
jo a manža mi zítra jede na celej den do Jičína ach jo ![]()
ILČI:tak to já taky doufám,že už taky další pak Vánoce budem ve svém,ale pokud bude dřevostavba,tak už počítám tak další léto,taky se hrozně těším,to je jasné
mít svůj domeček…
A s bráškou je to hloupé,co? ![]()
No nic,jdu do sprchy a chrupat,tak se zatím mějte, a kdybych se náááhodou dlouho neozývala,tak víte…
pěkné sníky a hodné miminka ![]()
Tak to vypadalo UUUŽŽŽ nadějně:
Od rána mi nejspíš odchází ta zátka (sekrece spíš zvyšuje - sopel s příměsí krve.Není to už takový to hnědý špinění jako ráno.Pro jistotu jsem se na noc vyvložkovala…
aA teď jsem měla dvě hodiny kontrakce po 15 min., sice takový srandovní slabý, ale byly a teď se to zklidnuje. Tak se ráno asi zas uvidíme…
NO, kdyby z toho přece jen něco bylo, píšu sms. Pokyny v domácnosti jsem již vydala… ![]()
Přeji dobrou a klidnou…
Dittus , ty to mas teda taky husty, tak at to brzo prejde, je to fakt sileny…
muj kluk navic uz mel vecer taky 39,3…
Ilco , tvuj bracha je teda peknej dobrodruh a mel asi sakra stesti, ze to dopadlo ‚jen‘ takhle ![]()
Mischni ,ten den, co jsem zacla krvacet, jsem porodila, tak na tebe myslim, at uz ![]()
Dobré ranko dámy!
Tak trocha přímého přenosu po ránu: ![]()
Myslím, že Barče zahájilo akci vylíhnutí.
V noci jsem se definitivně odšpuntovala a vrátily se večerní kontrakce, i když teda o pravidelnosti se moc nedá mluvit. Je to tak 10-15 min a jsou docela krátký, i když silnější, než večer.
No, vidím to na snídani a tak za hoďku zavolám své gyndr. ( na dnešek sloužila), jestli máme jet nebo co.
Takže pokud se neozvu během dopoledne, tak rodím! ![]()
Mischniku , tfuj, tfuj, tfuj…nenech se oblafnout pripadnou nepravidelnosti kontrakci, me se mrchy vubec nezpravidelnily, az do konce…mas to podobne jako ja…po vysetreni se to spustilo…moc drzim palce a myslim na vas, holky! Koneckoncu i na tatoucha, ten bude chudak asi nejvic v nervu, coz? Vsak on pubos taky ![]()
Tak Baro, uz se tesime!
![]()
Mischni : držím palce,at se to co nejrychleji rozjede!! ![]()
Duant: co ty tady?? zase nespíš?
Já bych spala,ale náš malej tyran nehodlá..,od 4h vyvádí.už jí začínám mít plný zuby,chci hodný spavý papací miminko ![]()
Befi , taky jsem krmila a pak jsem musela zkontrolovat Vojtu, dat mu paralen a nejak jsem se rozkoukala ![]()
Hele, ja jsem taky grogy…ted vidim, jak mi v tehotenstvi bylo naaaaaaaaadherne! I s tou nespavosti a kvasinkama ![]()
dobré ránko,
Mischi držím pěsti at ti to už jo ono a rychle zatebou.
Duant vy ste teda marodi tak ať ste brzo fit
Mae já měla krizy nedávno večer, malej řval bolestí, já byla unavená a už sem i na něj drsně, tak už buď ticho už to stačí, až mi ho pak bylo líto.
Dneska v noci byl zlatíčko, sice usínání kovbojka ale spal od 10 do 2 cž je výkon a pak hodina uspávačks a pak už vstávání po 2 hoďkách a teď mi konečně usnul zase ho bolí bříško ![]()