JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2879
29.3.09 11:26

Ahojky všem :wink:

Prvně velká gratulace Pelullince k Jakoubkovi! Hodně zdravíčka a štěstí v životě! :srdce:

Kacudko , vítej zpátky!! :)
Befi , s krkáním my bohužel neporadíme, taky nám to nejde :? a míry máte krásný! :wink:
Dál už si nepamatuju, ale všechny ostatní zdravím :wink:

Já js včera ráno vstávala dřív a zajela si do města nakoupit, hlavně drogerii, utratila js tisícovku a to js nekupovala pleny :roll: ale byla to pohodička, žádná zácpa, žádný lidi ve městě, js si to užila :)
pak js vařila, pekla a odpoledne mi přijela na návštěvu kamarádka z práce. Dneska budu jen gruntovat, oběd máme ze včerejška.

Jinak my na dnešek spinkaly 7,5 hodiny v kuse 8O
A novinkou u nás je, že jsme včera taky zavedly dudlíka, už js se nevydržela koukat na to, jak má Stelinka záchvaty breku :roll: už js zkoušela dva různý a není vybíravá :D

Pak js včera vážila a máme 4,1 kg!! Tak mám z toho radost! Nevím, že mě to nenapadlo dřív, vzít malou nahatou do náručí, zvážit se s ní a pak odečíst mojí váhu :)

Pádím krmit, zatím pa, hezkou neděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.3.09 11:39

medu , ale jestli mas digitalni vahu, haze to nekdy hausnumera. Ja ji tak taky vazim. Napred zvazim sebe, nejmin trikrat, protoze to haze rozdily i 200g!!!, podle toho, jak se na to stoupne. A pak se snazim s ni stoupnout na vahu ve stejny pozici. Fakt to neni moc presny. U takhle malejch mimi je 100 g velkej rozdil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.09 11:54

konečně nám brouček usnul, sice lehkým spánkem, ale spí.
Kapky koupím hned jak mu bude měsíc, dřív se nemůžou a je mi jedno kolik stojí, hlavně že pomůžou.
Medu mi taky už máme semtam dudlík. jé závidím že malá tak dlouho spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
29.3.09 12:22

Holky, a na kuchynské váze jste nezkoušely vážit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.09 12:27

bef já mám digitální na gramy ale má jen 2,5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
29.3.09 12:31

Duant , musím říct, že ta naše digitální nekolísá, ale je jasný, že není tak přesná, jako u dr. …no však zítra jdeme po 14ti dnech na KO, tak uvidíme :wink:
Ilco , koukám, že prdíky jsou taky váš úhlavní nepřítel :roll:
Befi , já to asi před týdnem zkoušela, dala js na ní prkýnko a Steluš na něj, ale čísla lítala o 106, takže to se nám neosvědčilo, zlatá osobní váha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.3.09 12:38

Ja kuchynskou vahu ani nemam…

Holky asi si poridim tu domaci pekarnu (tedy Toby mi poridi)…navnadila ma Gav z Lednatek, jak skoro denne pece buchty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.09 13:56

Duant a to je tak jednoduchý že tak peče ta buchty?

Já sem normálně to naše uplakaný zlatíčko ve 12 nakojila a od tý doby spinká, teda dala sem mu sabíka tak možná zabral, no a já normálně stihla uvařit brokolicovou polívku (teda je ze sáčku ale prej bez glutamátu a kon.látek) kuřecí stehýnka smažený no a brambory mám ze včera a ještě se mi peče buchta (obyč pyškotová s mraženým lesním ovocem) teď du ještě rychle umýt zem a pak sebe a sem max spokojená a pak už si hážu nohy do luftu a budu se věnovat miláčkovi nebo oboum jak malýmu tak velkýmu :wink:

Bože jak já nesnáším když malýho něco bolí, je to blbá poznámka ale pochybuju že někdo to snáší líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
29.3.09 13:57

HOLKY: tak mi pořídili dětskou digitální kvůli tehdy jak jsem jí musela hlídat pití,nenažranečkovi…no a tak ji teď taky sem tam vážím,háže to jen plus mínus 5g takže to je super…ale už mám na ni pak kupce,kámošce se má v červenci narodit holčička Eliška,tak ji pak prodám a Aduš za to koupíme ten lehký sporťák(samozřejmě musíme přidat penízky ještě)
Líbí se mi zatím tyhle:

http://emimino.cz/…288_orig.jpg

http://emimino.cz/…469_orig.jpg

ale to je ještě v budoucnu,tak v červnu…

A SLÍBENÉ VLÁSKY…

http://emimino.cz/…imek_002.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
29.3.09 14:54

Já jsem také zkoušela vážit na kuchyňské váze ale jak píše Medu, tak to lítalo. To by musela Terka ležet nehnutě a to nehrozí.
Mae , účes moc pěkný. To já vypadám jako Viktorka od splavu. Ale už jsem zahlásila mamče ať mě objedná. Pavel dá korunky, sám to nabídl, tak to už asi opravdu potřebuji. Kočárky moc pěkné, mě se líbí ten druhý.
Duant , ta pekárna je opravdu moc prima. Pečivo už skoro nekupuji, občas rohlíky. A Gavotka mě také s těma buchtama navnazuje už dlouho. A jak to dopadlo u tebe s těmi ATB? A prsa už dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
29.3.09 15:02

Chocholko , budu vedet az zitra, protoze jsem to v patek vezla do toho antibiotickyho centra…prsama to urcite nebylo, tam stacil den a uz to nebolelo…mam holt furt nejakej zanet v ty deloze :cry: , ja normalne gynekologicky celej zivot nemam problem (krome potratu a zamlkl. tehotenstvi), ale jak dojde na kyretaz, mam takovyhle reakce…uz jsem to mela pred tremi lety po spontannim potratu a kyretazi, zanet jako krava…ta moje deloha je uz uplne kaput…ono holky taky tohle bylo moje 8. tehotenstvi :oops: …

mae , nadherny, zavidim hustotu, me ted hrozne padaj vlasy

ilco , ta pekarna si proste skvele pripravi to testo, uhnete a tak, takze to je fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
29.3.09 16:27

Ahojky!
Tak už máme od pátku net, ale o víkendu jsme byly na štandu.....(Vdává se jedna 20letá holčina..čeká mimi)
nemám dočteno, a nevím jak to zvládnu, páč malá se hrozně dožaduje pozornosti a ještě to tu nemám všechno v cajku.Tak až to tu budu mít v cajku tak tu budu víc.
Jinak malá na štandu byla skvělá, úplně zapomínala brečet a jen koukala :lol:
tak zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.09 17:44

Tak mi půl baráku spí :wink: ale sem ráda a já si pěkně odpočívám u kapučína :-) mám radost že oba krásně spí, jak malej tak velkej :wink: mám z nich radost.

Manža donesl z ochutnávky vína dom kasu a teď mi volali jestli bych ji nedala pokladníkovi že by spočítal, ale byla to pěkná kovbojka, sem ji nemohla najít a ani sem nemohla vzbudit manže, až trochu procitl tak mi žvatlal něco a šuplíkách, kapsách a sabíkovi, no o kase nepadlo ani slovo nakonec sem zaregistrovala něco o pokojíku, tak sem ho prolezla a našla :-) a pak sem ještě musela najít klíček, ten sem měla náhodou rychle :lol:

Duant už 8 8O to se pak nedivím že děloha bojkotuje, ale snad se umoudří a co ti pomohlo posledně po tý kynetáži?

Mae mooc pěkná barva vlasů a závidím že můžeš mít mikádo, já ho můžu mít jen tehdy pokud zhubnu 16kg jinak na mě krátký vlasy vypadají blbě, sem pak jak melounek :roll: ale když sem měla o 16kg míň tak sem mikádo měla a každej mi tipoval tak 16 :wink: :lol: a to sem měla vlasy pod lopatky a nechala si je stříhnout na mikádo tak hodně lidí mě nepoznávalo, ale chválili, doufám že to nebylo jen tak na oko. Ale kolega mi to pochválil perfektně že prej 14sou nejlepší :lol: a tomu sem věřila že to bylo od srdce :-)

musím pořádně zaklepat že teď zatím vlasy nepadají, ale v těhu děsně padali ale pomohlo mi tonikum na vlasy od Alciny. Tak to duant zkus.

Daisy zrovna dneska sem na tebe myslela kdy budete mít net :-) že už je to celkem dlouho. Tak se pěkně zabydli :-)

Holky tak jak sem vám psala o tom že od našich pes má rakovinu, tak nám dneska umřela, tak je mi z toho smutno, no doufám že se netrápila, ale je nám to všem moc líto, byl to člen rodiny. Naštěstí naši mají ještě jednoho psa, ale taky je na něm vidět jak je smutnej jak mu Dita(pes) chybí. Ale včera u nás byl pán co má fenu a chtěl by od našeho Arga štěňata a tak pokud by to klaplo tak za 2 měsíce by byly štěňátka a za další 2 by je naši měli doma. Teď jen váhají jestli fenku nebo psa, mi s tatkem sme pro fenku a mamka s bráchem pro psa. Ale shodli sme se na tom že aspoň porostou stejně s Mikšem :-) takže takovej světlej bod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.09 18:12

jo a kočárek se mi taky víc líbí číslo 2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
29.3.09 18:17

Jo a taky sem teď prolízala diskuze a našla tu o probiotickejch kapičkách a byly tam aspoň 3holky co je začali dávat od 2-3 týdnů no mi už jedeme 4 tak asi zaúkoluju manže a zítra nám je koupí. Sice u nás jsou za šílený prachy ale než by sme čekali až nám dojede příbuzenstvo ze slovenska tak by sme zešedivěli.

taky bych potřebovala barvu a ostříhat, naposledy sem byla 22.1. :roll: a je to už dost žalostný a o kosmetioce ani nemluvím, jak už byl pupík velkej a já bych nevydržela ležet na zádech tak sem to vzdala. Jen si musím ještě chvilku počkat než si trochu zajedem režim a budu mít jistotu že prcek minimálně 2 hodiny bezemě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí