Poradna duly
Jana Čurdová
duant super fotečky, malá je fakt vlasatice ![]()
bef já mám mlíka dost, když se prcek při kojení pustí tak mi stříká, ale je mi to k prdu, protože mates ho prostě neumí vysát. Jo a to rozčilování se u prsu máme stejně jak ilca - taky když potřebuje prdět nebo kakat. A s tím kojením a UM si to udělej podle vlastní hlavy - já teď kojím jak se mi chce - např. když je návštěva tak vrazím jen flašku, když mám čas a jsme sami doma tak klidně 20 minut kojím a teprve pak dám flašku - fakt podle nálady - a jsem maximálně spokojená ![]()
Duant , Yasmínka je super a je nějaká dlouhá, ne? My máme stličku řídkou stále.A furt kaká. Snad to s těmi ATB vymyslí co nejlépe.
Terka se u kojení také občas kroutí a mele sebou. Ale to spíš už blbne, u nás to asi prdíci nejsou. U Niki jsem pak také chodila kojit tam kde byl klid. Aby jí nic nerušilo.
Petro a kolik ti po kojení ještě vypije z lahve? A ty neodsáváš, že bys pak dokrmovala MM.
Mám upečenou margotkovou buchtu a vyžehleno.
Venku už to vypadalo se sluníčken nadějně ale zase se zatáhlo. ![]()
chocholko zezačátku jsem se snažila, odsávala jsem, to vypil po kojení ještě 60 z flašky. Teď už na to kašlu, když kojím dávám mu z flašky 90, neodsávám, někdy ho krmím jen flaškou. Užila jsem si s kojením docela nervů a bolesti a už na to prdím, vím že je MM co do složení fajn, ovšem nezastávám názor, že to má vliv na pozdější nemocnost - navíc já mám dost v čoudu imunitu a tak myslím že ani Matesovi nemůžu dát pořádné obranné látky, když je sama nemám …
Petro , když se u kojení člověk víc trápí, je to na prd. Hlavně, že teď už máš svůj systém který vám vyhovuje a Matýsek je spokojený. A ty taky. A to je hlavní.
Ahojky,
tak jsem zběžně dočetla ale moc si toho nepamatuju.
Mischni - gratulace k Barunce,taky je to kus baby ![]()
Až budu mít čas,tak napíšu můj porod a hodím nějakou fotku.Ještě si musím udělat novej metřík.
Jinak všechny moc zdravím a zase se ukážu
Paaaaaaa
Pe´to:já tomu taky nevěřím…Já byla kojená do 9 měsíců a stejně alergii mám..Pak se taky říká že mimi plně kojené netrpí na záněty středouší…kamarádka plně kojila a te´d malému podruhý píchali ouško, to je mu prosím 7 měsíců.
Holky stále nemám dočteno, ale blahopřeji všem co porodii za tu dobu co jsem tu nebyla. ![]()
Chocholko , ona byla dlouha uz pri narozeni, mela 54 cm, ted nas nemerili…mozna na kontrole v 6ti tydnech… ![]()
Tak jsme si taky s Matesem udělali fotokroužek
Jen to musím zítra vylepšit a fotit přes den když bude světlo ![]()

Péťo:tak ty fotky jsou super.A jak hezky pase koníky…mě na bříšku nechce být..tak dávám jen při přebalení.A stejně moc jí nezvedá.Ale když jí držím v ruce, tak hlavičku drží pěkně.Na tom štandu říkali že na to že jí jsou dva měsíce tak drží hlavičku pěkně. ![]()
Hezký večer, holky!
Jen rychle nakukuju, mám naplánováno ještě hodně práce, ach jo, nechce se mi… U nás včera docela slušná hádka, ještě dnes jsem z toho dost zdrblá, manža vypadá v pohodě
Malýmu se začaly dělat šupiny v hlavě a taky mu chudákovi padají vlasy, už má dost slušný kouty
A taky mi přijde, že hrozně rychle roste, už abych začala vyřazovat 56 ![]()
Daisy malá je kouzelná, má nádherný kukadla ![]()
Ppetro super fotky, hlavně ta, jak ti mrňous hrozí pěstí ![]()
Duant stolička u nás řídký míchaný vajíčka, ta tužší je u vás asi způsobená UM, ne? Aspoň co jsem slyšela… U kojených dětí je řídká.
Ahoj maminky, zdravím v rychlosti…
Dneska jsem se sem nedostala,ráno sme chrupali až do půl desáté
,potom jsem rychle hodila kuře do trouby a jelikož venku bylo slušně(bez deště)vyrazila jsem s kámoškou o půl jedné do dvou na procházku…pak dojela mamča…vyžehlila mi
já zatím umyla okno v ložnici(co mi zbývalo)pověsila novou záclonu a nalepila Velikonoční ozdoby
pak sme pokecali a byl večer… ![]()
PETI: malý je naprosto k popusinkování,nádherný chlapeček…
A s kojením-samozřejmě když ti to tak vyhovuje a netrápíte se,tak je to ok…ale taky mě napadlo jak tu někdo psal-proč teda neodstříkáváš dopředu a pak mu nedáš láhev s tvým mlíčkem místo nutrilonem?Vím,že je to snadnější dát do vody prášek,ale přece jen,škoda mlíčka,pokud ho máš…
BEFI: neposlouchej rodinu,dokud je mlíčko,tak koj a třeba přikrmuj…já taky byla na nervy…malá z mého ublinkávala(což myslím,že každé mimi) a jak jsem byla nucena dva dny dávat nutrilon,z toho moc nee..a taky jsem slyšela,že jaktože může z mého blinkat a z toho nee,že mám blbé mlíko…NEPOSLOUCHEJ JE…mlíčko je pro mimi důležité,dokud je,dávej!!!
ELIANI: sakriš,jak ty to zvládáš takto při dvou dětech všechno?!
DAISY: tak to je super,že jsi už v novém,to tak má být
a malá je fakt krásná a ty očiska,na ty bude lovit chlapy,počkej ![]()
Zdravím KACUDKU a ostatní…
Jdu chvíli k Tv za manžou a pak hajat,tak dobrou a papa zatím