JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
1.4.09 09:04

Ahojky!v noci spala od 9..nemohla zabrat do půl 4 a pak do 8:15.V noci usnula sama bez dudlíku.Což jsem čučela.Taky se ale moc nenapila.Dala jsem jí z obou.Ale u prvního jen 5 minut a už nechtěla, tak jsem přebalila a šoupla druhý asi na 3 minuty.To se pak začla vstekat.Tak sem jí dala do postýlky a usla.Včera měla ještě jednu dost pokaděnou plínu, pak pár připrdlejch ale odpoledne už tolik nečůrala, tak já nevím.jsem z toho zas na palici.A o příkrmu nutrilonem nechci ani slyšet!Zkusím zase laktační poradkini.Jenže já mléko mám ale ona to prso odmítá…Dnes ráno sála pěkně a po 2 minutách se zakuckala a už ho nechtěla.Tak sem jí donutila aby se ještě napoila a s odtrháváním celkem 5 minut.Pak jsem jí přebalila že dám druhý a to začla brečet.te´d je v postýlce u kolotoče asi 25 minut.No asi mi brzo hrábne :) Zatím nebudu stresovat.Zvíším zas tekutiny a uvidí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
1.4.09 09:18

dobré ranko, tak my jsme s Matesem před chvilkou vstávali 8) Ale nějak mi od rána blbne počítač, asi půjde za chvíli do šrotu :? A taky pořád vyhlížim to slunečný počasí co slibovali, u nás zataženo, podle stelitních cnímků a předpovědí se udělá jasno až zítra kolem poledne … tak snad aspoň něco. Ale je teplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.4.09 09:25

Cus :wink:

Jasmina vcera silene zlobila, spala jen v kocaru, jinak rev, usnula az po jedenacty vecer a pak se teda vzbudila az ve 4.30…ale pak jsme ji museli vzit do postele, protoze v postylce proste cumakuje az se zacne vztekat :roll: , prej to neni mozny, kdyz jsou takhle maly, ale prijde mi lehce rozmazlena :?:

Preposlu vam radu, co mi dal muj americkej kamarad na Facebooku, kdyz jsem tam psala, jak zlobi, jsem se mlatila smichy (on si zaklada na tom, ze ma dobrou cestinu :wink: )

Mela jsem ve statusu:

Lucie Verrall lituje predevsim sebe, protoze jeji mladsi dcera dnes s presvedcenim sobe vlastnim bojkotuje spanek a celou akci doprovazi velmi hlasitymi projevy…

A on na to odepsal:
udelej pest, strkej ho dcere do obliceje a rekni ji moje oblibine ceske fraze (ale nikdy ji nespominam spravne…neco jako „cmukej! Smerdi hrbitov, ze jo!“

If that doesn't work, tell her if she doesn't quiet down and go to sleep right away, Uncle Raslik is coming over and reciting his marital history to her until she either passes out from boredom or goes insane.

Uncle Raslik me taky dostal (jmenuje se Russell) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.4.09 09:45

Befi , mame presne to samy! V noci po kojeni vydrzi a pres den vypije jeste sedesatku Beby po jidle! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.4.09 10:01

Adel tak pokud máš fotku v galerce tak na ni klikni pravým a najď na vlastnosti a skopči tu druhou adresu no a pak do příspěvku zmáčkni img vlož adresu a znova img a odesli a mas to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.4.09 11:33

kdepak ste holky?
já si přídu jak přikovaná k PC mám pořád myalýho na rukách, nachvilku ho položím a du něco dělat a zachvilu je zase řev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.4.09 11:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
1.4.09 11:46

Ilčo, mě to nějak nejde. J8 jsem fakt antitalent, umím to už zmenšit, dát do galerky, ale jinak prd :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.4.09 12:09

Ady je to jednoduchý

jak teď máš tu adresu a píšeš příspěvek tak máš nad tím oknem Img, takže než tam vložíš tu adresu tý fotky tak klikneš na Img vlžíš adresu a znova na to Img klikneš a je to

http://emimino.cz/…IMG_1020.jpg

zkus to ještě jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
1.4.09 12:10

Ahoj holky,maminky :wink:
tak hlásím,že Adule je nemocná :( má teploty a něco v moči,tak musím dělat zábaly,dávat čípek a antibiotika :cry: ale od včera je to lepší,teploty se sice sem tam zvedají,ale ne tak vysoko :(
Noc byla blbá,manža mi sice pomáhal,byl s malou,potom já ,dělala jsem s ním zábaly a pak už spinkala,tak to šlo,ale chudák se asi nevyspal..
Snad jí berunce bude líp,je mi jí tak líto,radši bych to vzala na sebe a trpěla já :(

Nedočítala jsem,jen jsem chtěl a sem kuknout a kdybych se tu neobjevila,tak ať víte,proč…
Všechny zdravím,posílám pusinky a zase kuknu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
1.4.09 12:19

Mae a jakto že je malá marod? nachladla nebo netušíš?? já se toho jak bude malej marod bojím jak čert kříže, stačí když ho bolí bříško, to bych hned měla rači místo něho ty jeho problémy a klidně i horší jen aby miláčkovi bylo dobře.
Tak se držte a ať ste brzo vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
1.4.09 12:31

ILI: nevím,má něco v moči,tak to doktorka bude posílat na bakteriologii..zatím mi dala antibiotika co jsou jakoby na všechno…
Já taky,je mi z toho nanic,ale vím,že toto už bude celý život,horší nemoce,neštovice,vysoké teploty apod.ale není mi z toho dobře :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.4.09 15:43

ahojky,
já tu mám dnes tchýni,ted kočárkujou,tak pěkně odpočívám,jsem se ted na půl hodky natáhla,ale usnout nedokážu.venku rekonstruujou sousední barák a zbíječka jede na plný koule :roll:

Mae: to mě mrzí s Aduškou,snad bude co nejdřív zdravá. Není nic horšího než vidět trpět vlastní dítě,co? :(

Ilčo: a nepomáhá u vás ani dudlík??

Jo,holky,já jsem asi blázen,ale co jsme doma,tak si denně zapisuju v kolik hodin jsme kojili,jak dlouho,kolik UM a moč a stolice. asi by stačilo počítat si UM,jsem tak trochu prdlá… :roll: ,po šestinedělí na sobě hodlám zapracovat a začít se vracet k „nějakému normálu“ :lol: To jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
1.4.09 16:08

mae , to je mi lito, tak at jste brzy fit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.4.09 17:34

Miluju reklamu „Vyrostli jsme na Sunaru“, ta mě vždycky uklidní :lol: :wink:

a ted je i na emiminu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...