Poradna duly
Jana Čurdová
Jeee, nase ‚devcatko‘ vlozilo fotku…teda Adelko , fakt ti to strasne slusi ![]()
Adélko , moc prima fotka. Taková spokojená rodinka. A ty vypadáš opravdu hodně mladě- na nějakých - náct.
Duant , ten angličan bude nejspíš Alexandr od Karly, viď?
Taky se pokusím , až bude Pavel doma, vyfotit venku a pak dodám.
Jo, jo
, Alexander…uvidime, jak se nam bude pozdavat, az vyroste ![]()
ADY: kráásná fotka,sluníčko jde vidět i v tvém úsměvu ![]()
ILI: tak jasně,berem
jj,máme ty za 650kč..hrůza co jaká minilahvička,ale zase jen 5kapek denně,to vydrží a pro Adulku všechno..my máme od tchýně poukázky do lékárny(dělá ve spořitelně)tak je máme zadarmo tím pádem..vlastně tam beru hodně věcí na tyto poukázky…
Jinak dnes dojede mamča,pořád se mě ptala na malou,tak jsem jí řekla,ať dojede,že si aspoň podělám věci,manža jde dělat ven na zahradu(teda už náš plácek
) a tak jsem ráda…sice odmítala,že tady nebude pořád otravovat,ale koho máma otravuje,co?já ji mám tááák ráda a jsem šťastná,když ji vidím..(tak 2× týdně)
A pak honem fotky z procházek,hm?! ![]()
Adélko tak fajn konečně se podařilo ![]()
Moc ti to tam sluší, taky bych chtěla vložit fotku s kočárkem jenže já žádnou nemám, není kdo by mě vyfotil
zatím, ale snad o víkendu už foto bude.
Tak prckovi to spaní na bříšku dělá tak dobře že když ho obrátím tak pak krásně prdí a teď mi přez den spal v kuse 3 hodiny
, teď baštíme a pak valíme na prochajdu ![]()
jo a 3h. přez den je pro moje prsa záhul, sem ho chudáká celýho postříkala, nemusel ani tahat, teklo to samo ![]()
V rychlosti aspoň dvě fotky z porodnice… čersvá Bára 
velký bratr v akci ( 6 hodin po porodu) 
Já už se chci taky venčit, když je tak krásně. Snad dr. dnes dovolí, jedem na ko v 16.30…
jo, mmch, moje ségra porodila den po mě, takže náš společný otec je úplně hotovej dědeček! ![]()
Adel: moc ti to sluší,a Pája má super čapku ![]()
Mischni: tak tvůj puboš drží Báru teda hodně na pohodu,hodně zkušeně
![]()
Ilčo : tak jsem dneska po tvém vzoru taky zkusila Elču na břicho,ale ona to vůbec nepochopila,že takhle může odpočívat či spát,a od začátku urputně makala s hlavou až se z toho rozbrečela - takže to bylo naše ležení na břiše. A to jsem vytáhla takovou krásnou deku,co jsme dostali dárkem.
Já jsem sama doma,taťka vzal kočár a prý přijdou za 2,5h. tak jdu trochu poklidit. A pustím se asi do bot - výměny zimní za letní.Nesnáším měnit ty krabice ![]()
Tak tady mám další fotku v lehátku, tam je Maximek nejspokojenější
http://emimino.cz/…IMG_1033.jpg
Něco od nás: ** Houbičkový model
**
** chystám se na prochajdu
**
** ustelu si všude,i na přebalováku
**
Jo,a fotky úplně brutálně zkreslujou,protože ve skutečnosti máme jasně modrý oči ![]()
Ahojky,
tak jsem vás zase konečně dočetla…uff..... mezitím jsem málem připálila oběd. ![]()
Teď Juditce pár dní odsávám nosánek, asi jsme něco chytly u těch dr.ů. Nic vážnýho, ale radši jsem nechodila ven, až dneska. Vzala jsem si takový jarní kabát a myslela jsem, že se upeču. ![]()
Mae - hlavně, že se holčička lepší. Já se pořád modlím, ať žádnou infekci nechytneme, v nemocnici jsme měly ATB už 2×.
Befi - já jsme ze začátku měla malou na bříšku skoro pořád. V porodnici mi někteří říkali - jenom na zádech nebo na boku a pak jedna starší sestřička, že prý na bříšku to mají lepší, že si bříško pěkně masírují…trochu jsem z toho byla rozhozená, ale nakonec jsem na ni dala. Máme Juditku v košíku, mám ho ale poměrně dost nakloněný, na rovině by vůbec spát nemohla. A samozřejmě s monitorem dechu. Teď už ji zvykám víc i na boku a na zádech, je ale znát rozdíl, bývá potom víc „zaprděná“.
Duant - nám malá dost zlobívá večer a v noci. Asi je to tím, že celý den spí jako andílek.
Dneska dopoledne jsem měla docela problém ji probudit na krmení. Předevčírem jsem ji uspávala vysavačem, funguje to. ![]()
Ilčo - docela se mi osvědčil pangasius (může být i treska) na brokolici. To by mělo být neškodný a je to rychlovka. Původní recept: nakrájí se brokolice na malý kousky, zalije vodou, opepří, osolí, povaří se asi 2min, na rybu se dá rozetřený česnek, koření na ryby a dá se na tu brokolici a ještě se přidá máslo. A za chvilku je hotovo…jo, jako příloha můžou být brambory.....Místo pepře dávám drcený kmín, ještě přidám třeba mrkev a celer a můžeš vynechat ten česnek…Recept je z www.recepty.cz ![]()
Rebi , vysavac? No to kdyztak vyzkousim…dneska dost spala pres den, tak jsem zvedava na noc!
Befi , Elda vypada jako pohodarka, tak co si porad stezujes?
![]()
Adelko , Maxik taky vypada nejak starsi ![]()
Z Bary zase vidim prd, ale konecne mame tu cest s pubosem ![]()
Ahoj maminy ![]()
určo všecky koupete co???? ![]()
my jsme přišly v šest z procházky a malá mi dochrupuje v kočáru, ale co nevidět jí asi vzbudim................
A koukám, že je tu plno fotek-a všecky krásný…taky budu muset něco přihodit…já se totiž přiznám, že fotky z fotáku i z kamery vždycky přetahuje do PC drahoušek, takže já to neumim
![]()
proto nemůžu pořádně ničim přispět ![]()
Miruš fakt to je úleva, že je kočičce líp.......a ta fotka s tatínkem-normálně jsem měla slzy v očích ![]()
Rébi jsem ráda, že si tady…často jsem na tebe myslela…prosím, prosím, dej nám semka nějakou fotku Juditky ![]()
Befi malá je taky k pomuchlání......fotky krásný, v kočárku je teda kočka-máš ji načančanou, ale na tom přebalováku bych ji fakt snědla ![]()
Ilco teda normálně jsem si málem sedla na zadek, když jsem viděla tu fotku, jak malej drží hlavičku
to je šikula, to snad ani neni možný
a je taky krásnej.......
fakt tu máme krásný miminka
všechny