JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
3.4.09 10:52

rebi :musíš kopírovat vlastnosti z otevřené velké fotky v galerce,ne z náhledu.

mae :lepší než ohřívačka je převařit větší množství vody,nechat vychladit na cca teplotu k podávání a pelít do termosky. pak vnoci jen naleješ vodu z termosky,nasypeš nutráč a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
3.4.09 10:55

Me je pro zmenu zase ‚chripkove‘ blbe, ale zas me boli prso a mam to u bradavky zarudlly, tak ja uz si fakt hodim masli :roll:

mae , nebud jako mala, jsi upravena a basta! A ;pokud nejsi, tak opravdu upravena, to musi tedy byt NECO! :wink:

Mischni , unava neni to nejhorsi, ty moje stavy jsou sileny, prakticky neni dne, kdy by mi nebylo nejak blbe… vidis, s tim ubytkem, to mi presne udelala Jasmina…

Rebi , podivala jsem se v galerii, tak jsem Juditku na fotce i videla a je kouzelna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
3.4.09 11:12

DUANT:tak už se nebudu vyjadřovat,já na sobě nevidím nic upraveného,vlasům dávám 5minut a ksichtíku tři,takže to teda nevím kde co vidíte,ale teda díky…
Jej,opět prso a zánět? Já to měla jednou a byla to hrůza…už ať ty dítka papkají všechno ne jen mlíčko,co?!

BEFI:ty to tak děláš? Já se tím ohříváním a čekáním ochlazení hrozně zdržuju,malá už má hlad a vždy musím čekat,je to na prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
3.4.09 11:16

Mae - zmenšuju asi na 80kB (600×800). Na kolik to má být?…Jak se ti daří importovat víc fotek najednou?

Ditto - jo, taky máme stejnou hrací deku jako Duant. Zatím ale docela nezájem, i když se za hračkou otáčí…Takže musím buď kojit nebo blbnout. Takže máme hrací mamku. :lol:

Ilčo - se přiznám, že bez kloubouku skoro nekojím…občas to zkusím, malá něco dokáže vypít i takhle, ale je už zvyklá na klobouk…taky tuším, že by to nemuselo dopadnout dobře, vzhledem k tomu jak často a dlouho kojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.4.09 11:21

Mae: jojo,dělám.
A když nevypije všechno,aspon teda půlku,tak hřeším,a dám ten zbytek do ledničky a pak přihřívám v mikrovlnce (bez dudlíku samozřejmě).

Koukněte na naš novou káru na balkoně :lol:

Jdu si udělat čajdu,vzít časák a sednout k ní,konečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.4.09 11:22

Tak holky, teď malinko odpočívám, mám už okno v obyváku umytý, záclony a závěsy vypraný, truhlíky s primulama na oknech a teď sem dojedla, du shlídnout mládš, mám je na dvoře v kočáře už od 9 a rychle ještě doumývat okno v ložnici a pověsit záclony a dneska už prdím na veškerou aktivitu.

On se mi po nutrilonu kroutil stejně jak po mlíku a na jeden zátah vypil asi 90ku,kolik má dítě ve 4 týdnech vypít? jo a taky se mi při tom pití pěkně po.. to se mu tolik při kojení nestává, ale mám obavy že sem mu to udělala malinko teplejší.

Jo ad fusak: já nedávám deku nic ale jen ho oblíknu do tepláku a 2 ponožky (mívá studený nožky) a bodýčko mikinu a bundičku a toje vše. Chci aby měl měkoučko a teploučko i od spodu :wink:

Tak zatím du to dodělat a pak si budu jen odpočívat pokud to naše žvížátko dovolí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.4.09 11:25

IlčO: 90tka se dává miminkům 3,5 - 4,5kg,není to dle věku,ale dle váhy. pak už je 120tka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
3.4.09 11:25

REBI:já dávám i 800kB…nevím přesně do kolika to může být,do kolika to veme…tak vlžím do fotogalerie fotky a potom je dnu po druhé přetáhnu sem..dám Img pak vložím fotku,zase Img..pak enter a pořád tak dokola,podle toho kolik fotek chceš dát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
3.4.09 11:29

BEFI:tak je tam napsané,že od 5,5 kilo ve třech měsích dávat 150tku…já ymslím,že každé mimi má jinak já nevím,dávám jí 120tku…ale zatím jí to stači.
No,když mě to Ada nevypije,a je toho moc,schovám to a je tam psané,že se může do dvou hodin ještě použít,jinak to vyliju…nenechávám jí to třeba za 5hodin,to nee…
Já se dívala na ohřívačky a stojí kolem 800kč…takže asi do ní půjdu,pak později to bude i na mlíčko,čajík..tohle je věc co se neztratí…myslím teda…sice se cítím jak blbec,máme snad už doma vše co existuje :oops: 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
3.4.09 11:36

HOLKY:a jaký nutrilon máte?je víc..proti ublinkáváni,na alergie…imunitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
3.4.09 11:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
3.4.09 11:45

tak sláva!

Befi, Mae - díky.

Duant - díky za pochvalu. :wink: Holčička od sousedů se vždycky na naší malou podívá a řekne „je jako panenta“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
3.4.09 11:52

REBI:ano,je jako panenka,krásná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
3.4.09 12:19

Ja mam BEBU HA, coz je hypolergenni, takze by to taky melo eliminovat pripadny alergicky reakce:

Holky, ta holcicka od Aramis z Lednatek, trileta Barca, silene perli, poslu vam sem, co zas vcera rekla:

To psala Aramis:

Hoj holky, tak my byly celý odpol venku, Baru zas hláškovala…mě z ní brzo odvezou… :roll: Nutně potřebovala venku čurat sama, tak si stáhla tepláky a gaťky ke kolenům, sedla na bobek a čurala…samo, že si nachcandila i do tepláků, postavila se a prej: no a mám ploblém, počulaný kepláky a nafoukanou pidel…:lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
3.4.09 12:27

DUANT:já mám nutrilon,ale je více druhů-jako asi přídavek…pro posílení imunity,proti ublinkávání,alergiím…tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí