Poradna duly
Jana Čurdová
Ilco , tenkrat mi pomohlo lezet 10 dni v nemocnici na kapackach…ono moc jinyho nez na:,–(it antibiotika se s tim delat neda ![]()
Je mi to lito s pejskem…
Holky hodím vám sem fotku Jindříka z minuléhp víkendu.byly jsme u našich.jo a vážila jsem se a mám o 11 kg míň to je o kilo méně než před těhu…Ale myslím že te´d mám víc páč žeru jak prokoplá i sladký a třebas v 11 vnoci.
Ilčí s Psíkem mě to mrzí…
Tady je vsechno vysvetleno ‚jako pro blby‘, urcite se muze hodit… Ilco , zrovna je tam i to oblikani
Duant:nevím…Mamka říká že jsem měla taky takové kukadla..Ale já myslím že je má po taťkovi ![]()
Daisy , vítej zpět mezi námi. Malá je opravdová kukačka.
Ilčo , doufám, že kapičky zaberou a Mikulášek bude spokojené mimi.
Jinak ten náš vyděrač ještě nespí a hodná je jen u prsa. Tak jsem zvědavá na noc a na zítřejší vstávání do školky.
Dobré ranko,
tak my včera měli asi zatím nejhorší den-celý den průběžně záchvaty vzteku a breku,krom procházek v kočáre-to byla jediná doba kdy spala. Bylo to fakt úmorný,večer mi ani nešlo ji uspat,ale nakonec jsem ji překonala ![]()
Už jsme z toho byli slušně na prášky…,hlava jak střep,Elča se při kojení špatně chytala a já začínám mít obavy,že pomalu ale jistě tímhle stresem ztrácím mlíko
Vnoci to naštěstí teklo hodně,tak aspon něco…doufám,že vydržím ještě aspon týden kojit,do konce šestinedělí,ale bude to boj ![]()
Daisy : to je fakn,že už jste připojení. a jak si spokojená v novém? ![]()
Ahojky!
Mám chvilku časík.R zůstal doma, stále mu není dobře.Spí v ložnici a já si vzala malou do obíváku a teď mi usla na dece.V noci se vzbudila v půl 3 a v 7.pak už neusla až te´d.
Befi:Nestresuj, mléko máš.A netrápí malou prdíci?
Ve větším je dobře.je tu spousta místa.Je to tu fajn ![]()
Dobré ranko
Tak už jsem se tu zas zjevila, ale ještě nemám dočteno, tak zatím jen přeju krásný začátek týdne ![]()
Tak jsem zkusila zvážit po vzoru Medunky,a navážila jsem rovný 4kila,to se mi nezdá
V pátek měla 3.660g,ale je fakt,že hodinu před vážením se 3× komplet posrala,takže tím dost ztratila.a ted je zase půl dne nevykaděná.. ![]()
ahoj Petro: jakej byl víkend,byl manža doma?
Duant: nevíš,kolik stojí kočárek v MHD? chci dneska zkusit jízdu autobusem - zatím si teda vyberu nízkopodlažní bus
A asi pojedu načerno
ahoj holky,
tak dnešní noc ušla,měli sme 3hodinový spací bloky a hodinový uspávací s jedním převlečením jak ratolesti tak mamky, malej se pročůral mě na břicho tak sem vypadala že sem se taky po.. ![]()
teď je nakojenej a spinká, ale potvora v náručí.
Daisy a co malá a bříško už ji nebolí?
Bef taky si myslím jestli to není bříško?Vy ste mohli včera ven? my ne u nás pršelo celej den
Ahojky a hezké i když u nás stále deštivé dopoledne.
Terka usla až v půl 11 večer. A ráno v 5 měla brečící epizodu.
Befi , určitě byl včerejšek jen vyjímka a Eli už bude hodňoučká.
Daisy , to je príma, že se vám v novém líbí
Dneska mám v plánu žehlení ale moc se mi nechce.