Poradna duly
Jana Čurdová
Tak na mě dneska vnoci dolehla slušná krize - jsem úplně fyzicky vyčerpaná.Bolí mě nohy (z kočárkování), ruce,jak jí nosím, záda z kojení a pernamentně hlava ![]()
Po půlnočním kojení jsem ji musela předat Tomášovi,nebo bych s ní normálně padla na držku ![]()
Večer chodím spát nejdýl v 21h,a stejně nic nepomáhá…
Jenže ona nikdy po prvním ranním kojení někdy kolem 5h už neusne..,a já bych tak potřebovala se ještě aspon hodku dotáhnout. Bože,jak předělat ranní ptáče na sovu???? ![]()
Chocholko : soucítím s tebou!! užij si dnešní den s Šamotkou ![]()
Ilčo: zeleno-žlutá je na mušky jak dělaná,to mě debilovi,nedošlo ![]()
Jak se pozná ten růstový spurt? jako že víc jí??
Pro všechny motající se ted kolem 6týdnů… ![]()
http://www.moje-rodina.cz/…ustovy-spurt
No, hezky…ale zase trosku ‚fanaticky‘…ja si tedy neumim predstavit, ze by MNE nekdo nechal tyden hlady, jen aby dostal svemu presvedceni…je fakt, ze mi pedistr rekl, at ji dokrmuju strikackou, ale ona nebyla schopna to tou strikackou prijmout, teklo ji to vsude, tak jsem koupila tu novorozeneckou savicku od Aventu a nemela problemy se ke mne potom prisat…
J, Duant, zapomněla jsem napsat,nevšímejte si spodní pasáže ![]()
Mě ti se ted krásně rozpila z prsou,úplně žasnu,a z lahvičky paradoxně moc nechce…,asi k nám pozvu nějakou laktační poradkyni na návštěvu ![]()
Včera jsem jí vyměnila dudlík na lahvičce,tak je ještě takovej „neopracovanej“ a moc jí to neteče (máme pořád č.1),tak je pro ní prso zlatý ![]()
Ale stejně mě to s…,chtěla bych bud jen kojit nebo jen UM,tohle obojaký je na prd..
Presne tak, ja se snazim ji taky jenom kojit, ale obcas ten prikrm proste musim, kdyz je hodne neklidna, ja vim prd, kolik ode mne vypije, tak je mi fakt silene blby ji nechat treba hlady…ale je fakt, ze po UM ma podle mne vetsi bolesti briska a min kaka…je to muj dojem…kdyz jsem ji zas asi dva dny jenom kojila, byla daleko klidnejsi a vic kakala…tak se opravdu snazim ji nedokrmovat, je to proste boj… ![]()
Bef a ty mášjakej kočár? zeleno šedej nebo se pletu? ale je zelená a zelená, no mě nedošlo že béžová je vlastně světle žlutá ![]()
tak sem si to četla a mi máme semtam zelenou stoličku. Ale kašlu na to, mlíka je dost a podle rozdílu barev si myslím že obojí.
já teˇčučím na net a nudím se, čekám až se manža vyspí a pojedem k našim
Zdravím při slunné neděli!
Včera jsme byli na první procházce. Vyjeli jsme za urputného řevu, asi aby sousedi věděli, že jedem. Za druhým rohem upadla do komatu a spala a spala. Nechali jsme ji ještě na zahradě a pak i s kočárem doma, rptože celkem chrněla skoro 5 hodin. Zato večer to byl horor, zabrala až o půlnoci a ještě u nás v posteli…
Budu to muset nějak lépe zorganizovat.
Dnes přijede masmka, tak budeme zase venčit a pak mi něco požehlí - hurá.
Přeju všem krásný sluníčkový a klidný den!
Ahoj holky,
tak sme doma, sme si užili den u našich a povětšinu venku, manža zatím na našem pozemku pěkně douprvil základy na baráíček a já sem byla s mamkou a skoro s železnou pravidelností sem kojila každý 2h. malej se u našich pěkně proprděl a 2× pokadil a babču poblinkal
jinak byl jak zlatíčko. Jo a babča ho poprvý rozesmála že mu ujížděli koutky ale ty ksichtíky co tomu předcházeli
jak budu mít volný ruce tak dodám ![]()
ahojky,tak mi dnes v rámci procházky vyrazili na místní fotbalové hřiště - malá spala v kočárku,já si dala párek v rohlíku a táta sledoval místní dorostence
Spokojenost na všech stranách ![]()
Ilčo: taky ted kojíme nějak často,po 3h,který dřív byly normál,se ted může zbláznit,takže když to jde,tak jíme taky po 2h.
** Ad vážení: ** praktikovala jsem vážení na osobní váze,a je to naprd,v pondělí 4kg,středa 3,9, pátek 3,8 a v sobotu po mohutným průjmu 4,2 ![]()
tak jsem zvědavá,jak to nakonec zítra dopadne u doktorky,snad tam ty 4kg budou ![]()
Bef to sem zvědavá na vaši váhu, teda já už se taky těším až budem chodit na fotbal a áš fotky?
my dem k dr příští týden v úterý.
já se dneska u našich trochu opálila
Ilco , Mikulda nadhernej a chtela jsem se zeptat, to je zivej plot u vasich? Ten je suprovej!
Ilčo:koukám,že má malej dupajdy.jak je oblíkáš? mě to úplně irituje
Já mám nejradši celorozepínací overálky,nebo mikinky a tepláčky. my bojujem i s oblékáním bodýčka,to je naštěstí jen 1× denně ![]()
jojo je je asi 15let, starej, taťka se sterá a je stálezelenej a myslím že mu stačili 4r aby byl takovej. taky si ho cválíme, je pichlavej takže skoro nic neproleze a není knám vidět, ani hluk a není to betonová zeď
No to teda obdivuju!!! Nemohl by mi na nej tatka dat ‚recept‘? ![]()